Kubota KJ11

Kubota, Mitsubishi, Iseki, Jinma, Mahindra,...

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
vfisch2202
Příspěvky: 562
Registrován: úte led 09, 2018 9:02 am
Bydliště: Prešov
Kontaktovat uživatele:

Re: Kubota KJ11

#706 Nový příspěvek od vfisch2202 »

pietrobs píše: pát zář 27, 2024 7:30 am Vilo...iba tak sa spytam...aka je spokojnost s Yančom vs Kubota?..ktory motor je kultivovanejsi?.myslim tym hlucnost,hladkost chodu a vibracie?..ja dam tip ze yanmar..spravne som povedal?..Celkovo sa mi zda ze yanmar ma zrejme o nieco lepsie motory?..alebo sa mylim?..nakolko aj ja zhanam yanmar tak dost sa tomuto venujem v poslednom case...takze kazda skusenost,postreh od niekoho kto vlastni yanmar si velmi rad pozrem..Nehovorim ze je kubota zla ale vrlakrat som pocul nastartovany yanmar vedla kuboty.
Pietro je mi ťažko porovnať motorizácie v traktoríkoch. Kubotka má dvojvalec a ten musí pracovať vo vyšších otáčkach a je z toho dôvodu viac "uvrieskaný" . Má zhruba polovičnú kubatúru a o tretinu menší výkon. Obidve štartujú pekne ľahko. Každý jeden motor je iný. Radenie na prevodovke na Kubotke ide ľahšie ako na Yančovi. Yančo je o desať rokov starší a všetky kryty sú priskrutkované ! Žiadne plastové západky na odlomenie. Ručná-nožná brzda drží na Kubotke istejšie, nikdy mi nevyskočila. Na Yančovi som pri vystupovaní o ňu zavadil a vyskočila. S tým mal problém aj Jajrus.
Obidva traktoríky majú niečo svoje-jedinečné. Bohužiaľ Kubotka pôjde do sveta.

Uživatelský avatar
oco13
Příspěvky: 16626
Registrován: ned říj 20, 2013 5:56 pm
Bydliště: Nové Zámky

Re: Kubota KJ11

#707 Nový příspěvek od oco13 »

Vilo neblazni ja upracem tri + Ebinu a tebe sú dva vela??? :shock:

pietrobs
Příspěvky: 853
Registrován: ned zář 30, 2018 3:41 pm
Bydliště: Banská Štiavnica

Re: Kubota KJ11

#708 Nový příspěvek od pietrobs »

Vilo pytam sa aj preto lebo ja mam napriklad maly minibager komatsu ktory ma motor od yanmaru..a tiez je to malinky 2 valec..a naproti tomu na to ze je to 2 valec tak je neskutocne tichy a kultivovany voci napriklad kubote v ktorej mam 3 valec .Naozaj ked by som ti tie 2 motory nastartoval vedla seba tak 2 valec yanmar vedla kuboty ani nepocut.Krasne tichucky...preto aj chcem ist do yanca ale do vacsej kubatury ..

Odpovědět

Zpět na „Asijské stroje“