Počasí II

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
Čárls

Re: Počasí II

#13516 Nový příspěvek od Čárls »

dyž pojedeš vokolo a budou ti přebejvat stav se uvítám v lese nejni ani prašivka akorád ty žampiony ale třeba začnou Uvidím v Pátek Pujdu zas na procházku do zbytku lesa co zbyl :-/
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/

vitex

#13517 Nový příspěvek od vitex »

chobotek píše: stř zář 25, 2024 9:50 pm

Hříbků je na vagony, jestli se to někomu chce sušit, něco posbírám.
Já,já.Stačí dva až tři metráky.Tady nic neroste.

fikejz

#13518 Nový příspěvek od fikejz »

Stoupám si na druhé místo do fronty na hřiby. Vagón nechci, ani metráky stačí mi půl metrického centu. :)
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.

fikejz

#13519 Nový příspěvek od fikejz »

Vlastně, teď když na to koukám pořádně jsem až třetí :(
Včera bylo ráno dvanáct stupňů, polojasno, přes den zataženo celkem napršelo 8,8mm. Teď je zataženo neprší a 13°C.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.

sekalsemmalo

#13520 Nový příspěvek od sekalsemmalo »

nad hlavou mi teče řeka.padaj z ní ananasy.víc si přitáhnu blembák a vyrážím do tmy.na šťavnatost jsem připravený.. https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek ... .sznhp.box
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí

vitex

#13521 Nový příspěvek od vitex »

To znám:A nanás se vysr.l.

sekalsemmalo

#13522 Nový příspěvek od sekalsemmalo »

jojo,to byl oblíbený vtípek táty.ve společnosti s ním měl úspěch...
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí

hobr

#13523 Nový příspěvek od hobr »

Chvílemi prší. Nic moc...
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."

ota

#13524 Nový příspěvek od ota »

Po obědě jsem byl v moštárně a bylo vedro. Uplně sluníčko píchalo. Krásný podzimní den! Pak jsem jel dom a byl se mnou soused. Stavili jsme se na skok podívat u nás v lese, vedle ve státním je kůrovec. A u cesty jsem našel 3 hřiby. Dojeli jsme dom a já vzal Haliuse a šup na procházku. V lese jen klouzci. Docela hafo v mechu a u potoka. Když jsme šli už dom začalo pršet. Naštěstí jsme to přešli. A doma pak už začalo hustě pršet. No už to venku teď není na tryčko. Musel jsem si vzít mikynu. Sem tam drobně prší. Houbáci pro manželku a pantatíka na smaženici a kulajdu. 8) Krásný zdravý břichovrtky!

fikejz

#13525 Nový příspěvek od fikejz »

Tady začalo poprchávat až po sedmnácté a regulérně pršet až se soumrakem. Ještě teď je skoro třináct stupňů. Přes den bylo polojasno a docela teplo, chodil jsem jen v košili a bylo příjemně.

Čárls

#13526 Nový příspěvek od Čárls »

Přes den hezky ale sem nějakej daremnej vzbudil sem se už v 1 v noci a ne a ne zabrat Tak sem pustil telku a čuměl na nějakej film a u toho sem asi až ve 3 usnul a za hodinu zas mě probudila Elfina tak jsem ji vyvenčil dal baštu a triošku začmoudil v krbovkách pak usnul jak špalek a probudil se málem až na oběd Odpoledne trochu zas sprchlo a asi vyvenčím Elfinu a zas zalomím
Venku je 15°a poprchává
Odpoledne stará posbírala žampiny no a byl jich lavorek ani nesebrala všechno ty malý nechala dorust a ty za plotem sme nesbírali chodějí tam mraky pejskařu tak budo vochcaný a to teda opravdu nemusím Zejtra bude vepřový na žampionech jak slíbila polovička 8)
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/

hobr

#13527 Nový příspěvek od hobr »

Do dnešního rána 4mm. Venku je hezky, :ano: ani nebudu po obědě "přemýšlet"( :spac:) ...
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."

ota

#13528 Nový příspěvek od ota »

Ráno jsem vstal opravdu brzo. S tím, že jedeme do hračkárny. Venku sluníčko. I když v noci pršelo, vypadalo to na krásný den. Teploměr ukazoval 11°C. A manželka že kam jedete, však je svátek! No kurva nic co už šel jsem roznášet z voziku krámy co jsem dovezl od rodičů. Zametl jsem podlahu voziku a byl oběd. Poté jsem šel ven když je tak hezky navezu pantatikovi bednu dřeva na zápraž. Venku 12°C. Vyklidil jsem zápraž od asi 5 koleček kramů a navezl bednu přikryl ji uklidil ještěrku a zatáhlo se. Kurva snad bude pršet! Začal jsem vyklizet plac před tím novým ,,šamrlikem" co jsem tuhle vyzdil. Že vezmu minibagr a shrábnu podlahu. No jen jsem přerovnal asi 500 kg želez začalo pršet! Tak s Haliusem šup do dílny. Tady na frezku frézuju klučinovi jakousi přírubu na výfuk. A hle slunko vylezlo! Tak honém Haliusi valíme uklízet zase to železo! Venku 14°C a zatím neprší. Ale mrak na radaru je! Tak já v dohlednu plodnej den a počasí tohle! :vztek:

fikejz

#13529 Nový příspěvek od fikejz »

Ráno bylo 9°C a zataženo pak se na chvilku roztáhlo, ale dál už spíš zataženo a co chvíli alespoň kousek vody. Teď aktuálně taky prší. Včera večer napršely 4mm, dnes jen necelé dva, ale asi mají nahoře úkol to dohnat a předehnat. Tak holt budu šolichat něco pod střechou.

vitex

#13530 Nový příspěvek od vitex »

Tři kapky.

Odpovědět

Zpět na „Putyka“