Celkom neumrela japonec je práve paradnym darcom organov. Ja zajtra idem už pre druhého a zas to bude domadel
Ondras83 - traktor
Re: Ondras83 - traktor
OCO už vieme že ty si poriadny expert na kade čo , ale už si to oznámil žene?
Nečítaš Bazoš? Kubo si hladá nový domov aby uvolnil miesto Isekimu. Teoreticky.
Edit - ale Ondrovi to oralo parádne tíško závidím a šúcham nohami
Edit - ale Ondrovi to oralo parádne tíško závidím a šúcham nohami
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Jednou za rok. Traktor jsem připravoval v práci, kde si zaplatím hodinovku, abych náhodou někoho neokradl... ale doma bych to neudělal už vubec.saano píše: ↑sob zář 21, 2024 8:08 pm Kurňa chlape nehnevaj sa , ale ticho závidím .
Nájsť si čas na takéto podujatia .
Snáď sa toho aj ja raz dočkám. Ale ako píšeš doba domadelov umrela , tak neviem či tieto podujatia nenahradia japonci.
A či vôbec ich niekto nahradí , dnešný záujem mladých o pôdu = 0 bodov.
Navíc po dva roky se ta brázda nekonala a tak jsem teď nemohl vynechat. Vynechal jsem Bydžov, který mám 10km od baráku.
Oře ti to a rád sem chodím obdivovat vše nové, do tvého vlákna.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel už nemam
- jirkamiller
A výš alespoň jaký tam máš použity jekl
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
jojo, jsem na to posledni dobou lajdak, je to porad to same, nemam moc cas a tak kdyz uz delam, telefon mam pripojeny na radiu v dilne a nechodim pro nej, abych neco pofotil...snad se polepsim
Super fotky Ondro A i když mám sám japonce, tak do spousty vláken s domaděly chodím pro inspiraci. Nic moc tam nekomentuji, protože to moje lepení elektrodou a řezání flexou, se s Vašima vymakanýma mašinama nedá vůbec srovnávat, ale nápadů a postupů je tu zajímavých vážně spoustu. Takže neházej flintu do žita a občas nám sem něco hoď
Hinomoto N249
Ten tvoj domarobený traktor je super strojček a pomocník. Tá kopa hliny a foto ako to tam vyklápaš je vzorom úhlu sklopenia aj pre ostatných, lebo sa to tu dosť často rieši koľko stupňov to má byť. A ty to máš naparádu Od toho bágra ste asi odvážali dvaja? To musel byť frmol...
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
ano dva, tata a ja...kdyz jsou dva odvozy a bracha kubotou nahrnuje, aby se to veslo, nejsou prostoje a vychazi to akorat nebo odvoz malicko ceka...a velky auto nebo traktor tam neprojede... diky za chvalu z dalky vypada lip jak z blizka..., zaslouzil by si nejakou vetsi pravu
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
otazka: mam rozvadec s HPCO (zatizitelna zpatecka), na tom HPCO bude rychlospojka, kdyz bude rychlospojka prazdna - uzavreny tento vyvod, pujde olej normalne kolovat pres zpatecku (T) a nebude to dusit motor? a udrzi ta rychlospojka nebo musi byt zavrena kohoutem? - jde mi o pripojeni podkopu, kdyz ho nemam pripojen, jeslti bude hydraulika normalne fungovat. Ted to prepinam kohoutem, ale nejde podkop a celak najednou, jde jen tak, jak je prepnuty kohout - kohout bych mohl nahradit HPCO vystupem a sly by oba rozvadece na raz automaticky bez neustaleho prepinani. Otazka je, jeslti uzavreny vyvod N, tedy hpco zajisti kolovani oleje pres vyvod N