Ako jazdíte? Akí ste šoféri?
Re: Ako jazdíte? Akí ste šoféri?
Začína dovolenková sezóna a niektorí pôjdu vlastnými autami tak bacha na čelné okno čo na ňom máte zavesene alebo prilepené.
https://www.autotrendy.sk/2024/06/07/te ... -zakazany/
https://www.autotrendy.sk/2024/06/07/te ... -zakazany/
Ty kraavo vyjet v boskovicich od lidlu nebo od nemocnice to je na pul dne. Kokoti nikoho z tech pojebancu ubelakovaneeech nenapadne cloveka pustit. To v Nachode si clovek pocka taky ale rozhodne ne tak dlouho. Az kdyz jsem najel cumakem dost daleko, tak me pustil motorkar! Asi byl z cech.
Taky mám někdy takový zkušenosti to v Jaroměři tam všechno na Polsko jezdí ještě přes město od HK a u Lídlu je takovej menší kruhák tak kamion musí jet krokem ,aby se tam vešel a už jsou kolony a nemáš šanci nikdo tě nepustí ba naopak troubí místo toho ,aby dal nohu z plynu a na parkovišti u Kauflandu to samí dávat přednost z prava to musíš dávat pozor lidi na to zapomínaj.
Tuhle novinky.cz píší:
„Příjemnou změnou je zrušení povinnosti vozit s sebou kartu jako důkaz o sjednání povinného ručení. Od října už ji řidiči na území Česka nebudou muset mít fyzicky u sebe. Policie totiž získá možnost ověřovat platnost pojištění přímo v online evidenci pojištěných vozidel,“ upřesnil Thienel.
V praxi (stalo se včera) to funguje tak, že pravidelně placená pojistka je v databázi označená jako zrušená roku 2021. Nezbylo než poděkovat PČR za vstřícný přístup S tou online evidencí, to jistě myslí dobře, ale dopadlo to jako vždycky.
„Příjemnou změnou je zrušení povinnosti vozit s sebou kartu jako důkaz o sjednání povinného ručení. Od října už ji řidiči na území Česka nebudou muset mít fyzicky u sebe. Policie totiž získá možnost ověřovat platnost pojištění přímo v online evidenci pojištěných vozidel,“ upřesnil Thienel.
V praxi (stalo se včera) to funguje tak, že pravidelně placená pojistka je v databázi označená jako zrušená roku 2021. Nezbylo než poděkovat PČR za vstřícný přístup S tou online evidencí, to jistě myslí dobře, ale dopadlo to jako vždycky.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
Shodou náhod jsem měl kontrolu ve středu a chtěli jenom občanku všechno už si vylustrovali
malej traktorista v malým traktoru
-
že nemusím mít zelenou kartu jsem na ně zkoušel už za kovidu a vůbec, nejdřív mě to stálo stovku, pač jsem ji v autě neměl, pak mi pčr poradil, co třeba v mailu, to jsem ji našel, ale už jsem musel poplatek za radu zaplatit, takže následné kontroly jsem to lovil v mailu v mobilu, jenže ten už nemám, proběhl downgrade na android a tam maily nemám, tak jsem ty papíry vytiskl a dal do auta
jsem rád, že jsem se dožil aj této digitalizace, už jsem ani nedoufal
teď ještě dožít se online volebního hlasování, protože volit klasicky nestíhám, přitom v mobilu a digitálu je kde co, ale volby prostě ne, sto let za opicema, nenaděláš nic
jsem rád, že jsem se dožil aj této digitalizace, už jsem ani nedoufal
teď ještě dožít se online volebního hlasování, protože volit klasicky nestíhám, přitom v mobilu a digitálu je kde co, ale volby prostě ne, sto let za opicema, nenaděláš nic
Kéž jsou všechny bytosti šťastny.
Až budou ty volby online a ty nebudeš spokojený tak si hlavně nestěžuj
A vůbec tady jsi OT!
A vůbec tady jsi OT!
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Sadra17, ano také chtěli jenom občanku, jenže lustrace ukázala povinné ručení vedené jako ukončené, takže jsem si dovolil se podělit o zkušenost, jak to také může "fungovat".
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
Tak tohle nedovedou ani důchodci a to jsou nějací lumpové - buď jezdí rychle ,nebo pomalu...
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-jel ... e-40492127
Musel letět jako kanec to auto je dost daleko v řece a ten most je docela přehledný ,žádné vzepětí
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-jel ... e-40492127
Musel letět jako kanec to auto je dost daleko v řece a ten most je docela přehledný ,žádné vzepětí
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....
-
trpělivě policisté dneska vysvětlovali fosilákům,že zákaz vjezdu motorovejm vozidlům a parkování za značkou platí,i když je houbařská sezona.i jim přestupek vypsali na papírek...
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
Zákaz vjezdu motorových vozidel ovšem platí i pro auta jež žene elektrický motor. A striktně vzato bych ho vztahoval i na elektrokola a další elektrohybné vehikly.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Já též.Elektrokolo je u mě fosil zatěžující přírodu víc jak diesel s tím rozdílem že má vejfuk v oblasti,kde to dýchají jiní,než "takysportovci".