šarkáň a ostatné ocove hračky
Re: šarkáň a ostatné ocove hračky
A Oco Ty mas narodeniny . Tak vsetko najlepsie a hlavne Vela zdravicka. Ty mas taky nestandardny pristup k zivotu . Niekedy mi je to aj proti srsti ako sa vravi . Ale prevlada u teba este ten zdravy sedliacky rozum a to sa mi paci Este raz vela zdravicka prajem
...zakládáš JRD či ŠM ?
To vypadá na STS Nové Zámky A tento chudák bude za jakou, jistě výhodnou, cenu? Za cenu šrotu? Nebo dokonce za odvoz?
A bude z něj traktorový dragster 4x4?
A bude z něj traktorový dragster 4x4?
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Cena je velmi výhodná on už chudák nejaký ten rok stojí. A keď to pasovalo pri Kubovi tak si verím. Oni tí japončíci nie sú blbí - zadok tohto Isekáča je identický s Kubotou. Motor od Kuboty som nevidel, ale stavil by som sa že to bude rovnaký dvojvalček ako tento. Má prasknutú klukovku, tak ešte uvidím čo všetko ujo ponachádza v krabiciach rôzne po chlievoch. Je to vlastne upratovanie dedičstva.
Ještě že tu máme Oca kterému není líto peněz a úsilí, a vidíme,že i z japonce se dá postavit pořádný traktor
Obdivuju Tě!!
Obdivuju Tě!!
Hinomoto N249
Peťo bude to dvojciferné číslo, nerátal som ich, ale priznám sa, že každý každučký jeden čo odišiel som oplakal Aj teraz som musel prisahať že Kubo pojde z domu, ale vôbec s tým nie som stotožnený.
Tak bude tam motor z nejakého auta?
Tak bude tam nejaká prevodovka na zrýchlenie?
Tak budú aké ďalšie zmeny - plány?!
Tak bude tam nejaká prevodovka na zrýchlenie?
Tak budú aké ďalšie zmeny - plány?!
Z tohto nebudem robiť žiaden dragster, chcem to normalne spojazdniť. Motor mám rovnaký Fiat 1.7D ako je v Kubovi (ešte v aute). Ak bude tento jazdiť (bude ), tak potom zrejme pojde na operačný stôl znova Kubo a ten už dostane opačne otočenú medzi prevodovku asi z Moskviča. Toto som tiež už absolvoval, keď som Juniorovi transplantoval opačne otočenú redukčku z Nivy. Ale to je ešte všetko na dlho.
Takže dragster bude z Kuba? To tu pak bude i video jak předjíždíš autobus ty osobně
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Možno na celkom rovnom asfalte - treba si uvedomiť že do hry vstupujú tri faktory - šírka traktora, výška ťažiska a odpruženie/neodpruženie. Takže ano Kubo aj teraz dá cez 30 ale vrieska jak pavian a je to o hubu. Moja bežná rýchlosť na ňom je 10km/h a menej. Tu prevodovku tam chcem doložiť len aby som si dokázal, že sa to dá . A tiež som presvedčený, že výmena motora je za silnejší je lepšia volba ako generalkovať pôvodný.
Teda oco, ty sa nezdáš . Držím palce, nech to dobre dopadne.
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
Tak nejaké čumkarty - bol som zo psom v "džungli" a nezabudol som telefon (už to je úspech).
Je tu v iných témach velká debata o mulčovačoch - čína /profi.
Mulčovač mám aj kladivá k nemu, ale nahadzovať ich už asi nebudem, stačia mi Ypsilonky. Preberali sa otáčky aké má Dabaki,Deleks alebo Stark. Ja sa priznám neviem aké točky má moj mulčer - ten čínsky kupovaný. Ale viem že mám 4 rýchlosti PTO a skúšal som ho na všetkých. Výsledok je aspoň podla mojho oka celkom absolutne rovnaký, prevodovka sa neprehrieva ani na maximalke. Takže ostávam pri dvojke , na ktorej kosím najviac.
Kedže sa mi aj najlacnejší predávaný mulčovač zdal brutalne predražený Tak som sa rozhodol že si postavím svoj. Výsledok z vrchu vidieť v predošlých príspevkoch zo spodu vyzerá zatial takto reťaze sú obyčajné gulaté staré hrdzavé. V piatok by som chcel kúpiť lesnícku hranatú reťaz tak uvidím čo sa zmení.
Tu je výsledok jeho práce ale je to kosené pred dažďami. Musel som ísť k susedom aby som vobec mal čo kosiť u mňa to vyzerá takto to by skosila aj zahradná kosačka.
Nalacnejší čo som našiel na nete s zaberom 125cm bol 700 eur, mňa tá sranda vyšla 150 aj s volnobežkou a týždeň nadávania. To isté platí pre vyorávač, žeriav, lopatu a vidly do nakladača.
Inak noci sú už chladné a tak u mňa začína klasika večer prikúrim.
Je tu v iných témach velká debata o mulčovačoch - čína /profi.
Mulčovač mám aj kladivá k nemu, ale nahadzovať ich už asi nebudem, stačia mi Ypsilonky. Preberali sa otáčky aké má Dabaki,Deleks alebo Stark. Ja sa priznám neviem aké točky má moj mulčer - ten čínsky kupovaný. Ale viem že mám 4 rýchlosti PTO a skúšal som ho na všetkých. Výsledok je aspoň podla mojho oka celkom absolutne rovnaký, prevodovka sa neprehrieva ani na maximalke. Takže ostávam pri dvojke , na ktorej kosím najviac.
Kedže sa mi aj najlacnejší predávaný mulčovač zdal brutalne predražený Tak som sa rozhodol že si postavím svoj. Výsledok z vrchu vidieť v predošlých príspevkoch zo spodu vyzerá zatial takto reťaze sú obyčajné gulaté staré hrdzavé. V piatok by som chcel kúpiť lesnícku hranatú reťaz tak uvidím čo sa zmení.
Tu je výsledok jeho práce ale je to kosené pred dažďami. Musel som ísť k susedom aby som vobec mal čo kosiť u mňa to vyzerá takto to by skosila aj zahradná kosačka.
Nalacnejší čo som našiel na nete s zaberom 125cm bol 700 eur, mňa tá sranda vyšla 150 aj s volnobežkou a týždeň nadávania. To isté platí pre vyorávač, žeriav, lopatu a vidly do nakladača.
Inak noci sú už chladné a tak u mňa začína klasika večer prikúrim.