Novosadská Brázda
Re: Novosadská Brázda
Vladimir2, lebo som nemudro so sebou zobral zenu a tu traktoriky nejak nezaujali. Odisli sme rel. skoro a potom som sa vratil vecer
No já měl v Jankovicích poctivě triko i kšiltovku, ale nikdo z fóra mne neoslovil, asi tam nikdo nebyl
"NEMUSÍŠ VŠECHNO VĚDĚT,STAČÍ VĚDĚT KDE TO NAJDEŠ."
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/
My sme prišli pred 10:00 keď sa vracali traktoristi z jazdy. Hneď sme išli na pole a postupne som stretal kamarátov nielen z fóra. Nevedel som s kým skôr pokecať , nechcel som nikoho obísť.... Obzeral som stroje a políčka..Posledné políčko mal pán s Kubotou a to len škriabal. Ale našli sa aj takí, čo traktoru a pluhom nič neodpustili a niektorí to vzdali, lebo to jednoducho nešlo a bolo aj riziko poškodenia. . Potom už len pod stanom, kde sme sa stretli ..,.,
Imaginaro- my sa už tu už poznáme, a keď nie, tak vždy sa nájde niekto kto niekoho pozná. Vladimír má vlajku,tak sa ľahšie nájdeme. Chlapi, rád som Vás všetkých viel osobne, a dúfam že na budúci rok sa zase stretneme na oračke . Vladimír2, idete cez Nové Mesto, tak nabuduci rok pozývam..,. Jiří SBS to mal zachádzku len 16km. Inak klobúk dole chlapi z ČR, aký kus cesty prejdete aby sme sa stretli
Pre organizátorov...chlapi, dobre ste to pripravili, pite OK a takú dobrú Cigánsku pečienku som dávno nejedol Len tie nanuky predávali roztopené, ale za to organizátor samozrejme nemôže
Pri vyhlasovaní výsledkov by som doplnil len typ traktora oráča. Výborná akcia , na Polemic sme už nečakali, od rána toho bolo dosť. Človek je z tohto tepla unavený ale bolo dobre.
Čo si pamätám tak tam z fóra boli Ursus73, Domčo, Vladimír2, DanculSK, Oco13, Jiří SBS, Jano PX, LVD, Števo a ja takže 10 určite, + Jean tohto nepoznám. Koniec hlásenia
Imaginaro- my sa už tu už poznáme, a keď nie, tak vždy sa nájde niekto kto niekoho pozná. Vladimír má vlajku,tak sa ľahšie nájdeme. Chlapi, rád som Vás všetkých viel osobne, a dúfam že na budúci rok sa zase stretneme na oračke . Vladimír2, idete cez Nové Mesto, tak nabuduci rok pozývam..,. Jiří SBS to mal zachádzku len 16km. Inak klobúk dole chlapi z ČR, aký kus cesty prejdete aby sme sa stretli
Pre organizátorov...chlapi, dobre ste to pripravili, pite OK a takú dobrú Cigánsku pečienku som dávno nejedol Len tie nanuky predávali roztopené, ale za to organizátor samozrejme nemôže
Pri vyhlasovaní výsledkov by som doplnil len typ traktora oráča. Výborná akcia , na Polemic sme už nečakali, od rána toho bolo dosť. Človek je z tohto tepla unavený ale bolo dobre.
Čo si pamätám tak tam z fóra boli Ursus73, Domčo, Vladimír2, DanculSK, Oco13, Jiří SBS, Jano PX, LVD, Števo a ja takže 10 určite, + Jean tohto nepoznám. Koniec hlásenia
- pištabáger
Ahojte ja som sa uvolnil až po vyhlásení výsledkov niak pred štvrtou poobede,no a už som nikoho z fóra nestretol a tak so si chcel sadnúť keď už Dancul držal miesta.S Vladimírom som chcel hodiť debatu o Kubote a Števom so mal rozdebatovanú Mini070ku nevadí dúfam že nabudúce.Oco Ďik za fotky ani na to som nemal čas.
...další tajný ! Mně s vlajkou jsi neviděl?
Vladimír, žiaľ, nevidel, a to som ťa ešte hľadal s vlajkou podľa fotiek spred roka. Zrejme sa sa minuli, podľa komentárov a fotiek tipujem že keď som pozeral oráčov, vy ste mali stretko v gastro zóne.
Každopádne, akcia výborná ako vždy škoda toho suchá, bolo vidieť že to bolo veľakrát trápenie.
Inak neviete čo je zač ten traktor s kabínou čo vyzerá ako zmenšený Zetor? Dosť sa mi páčil
Ešte ak budete mať niekto výsledky, hoďte ich sem, rád by som vedel ako to dopadlo
Ešte raz ďakujem organizátorom za túto akciu a sľubujem že budúci rok to nebude iba o traktoroch ale pridám sa aj k bande na kus reči
Každopádne, akcia výborná ako vždy škoda toho suchá, bolo vidieť že to bolo veľakrát trápenie.
Inak neviete čo je zač ten traktor s kabínou čo vyzerá ako zmenšený Zetor? Dosť sa mi páčil
Ešte ak budete mať niekto výsledky, hoďte ich sem, rád by som vedel ako to dopadlo
Ešte raz ďakujem organizátorom za túto akciu a sľubujem že budúci rok to nebude iba o traktoroch ale pridám sa aj k bande na kus reči
...veliká škoda , mohl jsi být 96. uživatelem fóra , se kterým jsem se setkal osobně .
...ako, nechápem prečo stále kolom dookola točil koľko zaplatil vstupné...
Zabudol povedať že za 3 osoby....
Zabudol povedať že za 3 osoby....
Zdravím všetkých!
Už ako býva tradíciou, tak aj tento rok sa mi zadarilo poskladať video z Novosadskej Brázdy, pevne verím že sa Vám všetkým bude aspoň trochu páčiť.
A pre fotkových zvedavcov mám aj niečo odfotené, každopádne viac som sa zameriaval na video ako vždy, takže toho neni tak moc.
https://biskupova.televiziastb.sk:372/s ... 4fKRVGLkC4
p.s.: zas a znova pozdravujem aj ľudí z fóra, minimálne Dancula s Vladimírom som stretol a spoznal, samozrejme podľa vlajky
Už ako býva tradíciou, tak aj tento rok sa mi zadarilo poskladať video z Novosadskej Brázdy, pevne verím že sa Vám všetkým bude aspoň trochu páčiť.
A pre fotkových zvedavcov mám aj niečo odfotené, každopádne viac som sa zameriaval na video ako vždy, takže toho neni tak moc.
https://biskupova.televiziastb.sk:372/s ... 4fKRVGLkC4
p.s.: zas a znova pozdravujem aj ľudí z fóra, minimálne Dancula s Vladimírom som stretol a spoznal, samozrejme podľa vlajky
...krásné video ! Podmínky byly opravdu kruté !
Chlapi mne sa takáto orba páči
Len čo by na ňu povedal docent z poroty to neviem