Novosadská Brázda
- pištabáger
Re: Novosadská Brázda
Ahojte oco13 Dcera nemá voľno z roboty lebo už všetky volná vyčerpala a musí robiť. Dodo vieme že je sucho len aby sa to do soboty neotočilo a bude ako prvý ročník, ale aj to sme zvládli nás už nič neprekvapí.
Misia zachránená...
Krumple vonku
A kúpim vreco krumpiel, a keď nie tak aj zemiakov
...přece jen svitla maličká jiskřička naděje . Jisté to bude teprtve u cedule NOVÉ SADY ...
Sme tu.....
Asi 10?
...opět nezapomenutelný zážitek !
Presne tak....
Bolo fajne
Stretnúť sa zasa po roku
Bolo úplne super . Som moc rád, že som stretol kamarátov z fóra (nemenujem, istotne by som na niekoho zabudol )
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
Tak musím sa prihlásiť aj ja , Brázda je už pre mňa viac o kamarátoch - orať sa už nenaučím. Díky , že ste príšli
Len škoda toho, že bolo tak hrozne sucho . A ja tiež neviem orať, ja tie stroje iba opravujem
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
Akcia super, tusim este vyhravaju. Mam pocit, ze vacsina navstevnikov sa prisla zabavit, lebo pri oracke moc ludi nebolo . V tej suchej zemi sa traktoriky celkom trapili.
Konečne som sa osobne stretol s niektorými členmi fóra. Želám všetkým veľa zdravia. Jano
Bolo mi potešením....
...už jsem dojel domů , akce super, po cestě domů jsem se stavil u Petera768 , trochu jsme pokecali - krásný den . Jiří SBS.
Fotky dám do SZ . Jean , proč jsi se k nám nepřidal ?
Prišiel keď som odchádzal
O 17.30 cca
O 17.30 cca