Politika, neshody, atd. VI
Re: Politika, neshody, atd. VI
Dovzdelaj sa https://sk.wikipedia.org/wiki/Ob%C4%8Dianska_vojna jedine ak uznavas russku propagandu, ktora tvrdi, ze UA je sucast russka.
No a co to tedy je po většinu svého trvání?
Jen pro pořádek připomínám: 24-14 = 10; 22 -14 = 8; 10 - 8 = 2; 8 > 2.
Nebo mi chceš tvrdit, že historie začala v únoru 22?
BTW I, byla válka Severu proti Jihu vedena na území jednoho státu? Byla tato válka občanskou?
https://cs.wikipedia.org/wiki/Americk%C ... v%C3%A1lka
BTW II: neměl by metr měřit vždy stejně?
Jen pro pořádek připomínám: 24-14 = 10; 22 -14 = 8; 10 - 8 = 2; 8 > 2.
Nebo mi chceš tvrdit, že historie začala v únoru 22?
BTW I, byla válka Severu proti Jihu vedena na území jednoho státu? Byla tato válka občanskou?
https://cs.wikipedia.org/wiki/Americk%C ... v%C3%A1lka
BTW II: neměl by metr měřit vždy stejně?
Naposledy upravil(a) fikejz dne úte črc 09, 2024 9:59 pm, celkem upraveno 1 x.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Od zaciatku to bola akcia russakov, priznal to uz otvorene aj putler. Russki dovolenkari na Kryme v 2014. Na mna tie tvoje manipulacie neskusaj, to mozes na masneho.
Fikejzi, tak ja prestanu, az me zdejsi brouci pytlici ukazou jima navrzeny a naprogramocvany workfkow aplikace, treba obeh doslych a vydanych faktur, rizeni IT teamu podle itilu - vykazovani prace, rocni reporty, nebo sw na interni audity... No celkem kolem 60 ruznych aplikaci a dalsich 70 zdedenych a vyleosovanych. Ukazte se lepici.
díky panstvo za diskuzi, pobavil jsem se. Akorát jean má asi zase menses.
Samozřejmě že na UA je občanská válka, rusů je tam tolik (na tech okupovaných uzemích) že to můžou považovat za svojí domovinu. Dostávali od ukrů na prdel tak zasáh Báťuška Putin. (Jako AH v sudetech)
Samozřejmě že na UA je občanská válka, rusů je tam tolik (na tech okupovaných uzemích) že to můžou považovat za svojí domovinu. Dostávali od ukrů na prdel tak zasáh Báťuška Putin. (Jako AH v sudetech)
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Pane bourač máte pravdu,ale to naši lidé nevědí nebo nechtějí vědět takhle to naši politici neříkají i když to je bohužel pravda je blbý ,že to tam tak rusové masakrují,ale už jim došla trpělivost a nebylo jiné řešení.
Bourači ty jsi osel. To nás teda čeká občanská válka, až někdo zvenku začne osvobozovat svoje Romy.
Hele romové nebude nikdo osvobozovat ty se mají jako prasata v žitě.
To bys nepochopil, to je jen příměr k jeho nesmyslnému příspěvku.
Creative, klasika, takto to dopadne vzdy, ked sa bourac vyjadri k niecomu inemu ako k buraniu. Proste bourac...
-
osvobozovat začnou Patrioti, neboj jak se ta pátá kolona pojmenovala, budou osvobozovat zevnitř
ale jsem v klidu, stále je tu početná skupina, co používá mozek
ale jsem v klidu, stále je tu početná skupina, co používá mozek
Kéž jsou všechny bytosti šťastny.
-
(Mastnej, s tebou nemá srovnávačka smysl, v každém příspěvku potvrzuješ co jsi zač. Abych se já porovnával s tebou, jakože kdo je lepší, to je stále pod mojí úroveň.)
Kéž jsou všechny bytosti šťastny.
Hnupe, tady se nekteri radi posmivaji, kdyz nekdo dela boty v tom v cem jsou oni "mustri", cili ve vsem. To zrovna neni tvuj pripad. Ale asi mas pocit ze je. Nevymlouvej se tedy a nebrec, ze to neni tvuj obor.
Akorát že vůbec.
To že někdo neco neumí je běžný, stejne jako ze jsou lidi co neumí mluvit slušně.
Rozdíl v tom neco si ukutit a být spokojen nebo neco upatlat a čekat oslavné ovace, a cítit se dotčen když nrkdo řekne že to není moc dobrý a chtělo by to vic snahy popř vzdělání či umu.
Nikdo se nesměje tonu ze něco neumíš ale že i paskvil prezentuješ stylem, král se vysral oslavuje hovno.
To že za tvý hulvátství můžu já nebo nekdo jinej je dobrý bonmot na závěr.
Dnes se budu věnovat dětem a ledové kávě.
.........
To že nekdo pošle raketu na špitál je vrchol zmrdstvi. Byli to rusové. Jestli mam testovat důvěru ve svý instituce, nebo ruský typu Peskov.... Mam jasno.
To že někdo neco neumí je běžný, stejne jako ze jsou lidi co neumí mluvit slušně.
Rozdíl v tom neco si ukutit a být spokojen nebo neco upatlat a čekat oslavné ovace, a cítit se dotčen když nrkdo řekne že to není moc dobrý a chtělo by to vic snahy popř vzdělání či umu.
Nikdo se nesměje tonu ze něco neumíš ale že i paskvil prezentuješ stylem, král se vysral oslavuje hovno.
To že za tvý hulvátství můžu já nebo nekdo jinej je dobrý bonmot na závěr.
Dnes se budu věnovat dětem a ledové kávě.
.........
To že nekdo pošle raketu na špitál je vrchol zmrdstvi. Byli to rusové. Jestli mam testovat důvěru ve svý instituce, nebo ruský typu Peskov.... Mam jasno.
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
Co se tu ještě nedozvíme za moudra.Ukrajinci si sami bombardují svoje území a dětské nemocnice a porodnice,za bouřky může chemtrails a kde je v akci alobal tu nikdo neřeší