6945 s Klenovca
Moderátor: Lukashil
Re: 6945 s Klenovca
Ten ohrňovák ťaháš navijakom?
Poznám jednoho čo to ťahal Jawou. Postavil Jawu na stojan kde mal namiesto zadného kolesa navijak. Oral, plečkoval a aj na vozíku hnoj ťahal vozíkom od domu cez potok na pozemok na lane.
Poznám jednoho čo to ťahal Jawou. Postavil Jawu na stojan kde mal namiesto zadného kolesa navijak. Oral, plečkoval a aj na vozíku hnoj ťahal vozíkom od domu cez potok na pozemok na lane.
Ano. Plecku taha navijak. Mame na nom 100m lanka 5mm.
Parádní traktor.
Mám ty rámečky k předním světlům už asi 3 roky uchystaný, že je dám nalakovat, ale vždycky to skončí u toho, že je mi líto je tam dát, protože sem ji jistej, že tam vydrží max měsíc, při tý práci co s tim děláme.
Mám ty rámečky k předním světlům už asi 3 roky uchystaný, že je dám nalakovat, ale vždycky to skončí u toho, že je mi líto je tam dát, protože sem ji jistej, že tam vydrží max měsíc, při tý práci co s tim děláme.
A jaký je to svezení ten manipulátor ? Za co to je náhrada ?
Měl jsem možnost pár značek zkusit a za mě manitou vítěz.
Měl jsem možnost pár značek zkusit a za mě manitou vítěz.
Ked je to nove tak je to vsetko na jedno kopyto. Pred tymto sme tu mali Manitou a este pred nim JCB.
A jaké byly zkušenosti z Jcb, Pavle? U nás ve firmě teda nic moc. Náprava po chvilce k.o. Ovšem je taky pravda že se s ním nedělalo v zemědělství ale ve stavařině
Ja som na tom JCB nerobil, ale podla toho ako k tomu chodil servis, tak mi to prislo za vela penazí, malo muziky. Tam sa plati viac za znacku a logo. Zbytok bol vyrobeny asi v nedelu a aj to vo sviatok Tam nebolo meciaca zeby na to nieco neblblo. Naposledy problem so systemom močoviny. Manitou sme mali len na cas pozičany uz nie novy pokym neprisiel tento New Holand.
Tak ta močka je všeobecně průser napříč všemi značkami. V půlce minulého roku jsem na firmu dovezl fungl nový nakladač od Liebherru, L566 XPower. Ještě to tuším nemá namleto ani 1000 mth a už tam byl servis 3x na úpravu výfukových plynů. Poprvé problém se chcankama a musela se přes diagnostiku spustit regenerace dpf + myslím že jedno z diferenčních čidel tlaku dpf ukazovalo nesmysly. To se vyřešilo tím vypálením. Podruhé tryska adblue - pomohlo vyčištění trysky. Teď po třetí zase vstrik chcanek - proběhla výměna celé trysky na záruku.
Prostě tragédie
Prostě tragédie
Nám v práci na vtedy novej Toyote Proace tiež odyšlo čerpadlo na tú chémiu. Tak museli meniť celú nádrž lebo je v
tej nádrží zalisovane. Ešte že to bolo v záruke pol ročné auto z 11000 km. A ten motor žere od novotý viac aleja ako nafty a v servise povedia že to je Ok! Ale už končí záruka tak to šéf predá.
tej nádrží zalisovane. Ešte že to bolo v záruke pol ročné auto z 11000 km. A ten motor žere od novotý viac aleja ako nafty a v servise povedia že to je Ok! Ale už končí záruka tak to šéf predá.
Tak tady na tom manitou ta močovina taky zlobila, ale až někde po 7-8tis mth. Do tý doby, co vím tak cajk.
Manitou co sme mali pozicany, este mocovinu nemal. Zato tam blbli ine veci okolo elektroniky.