Co se to stalo s traktorfórem?
Re: Co se to stalo s traktorfórem?
Nevidim to tak černě, ale jsem tady fakt chvíli...
V týhle době je spousta možností jak trávit čas a přijde mi, že ty lidi se prostě roztáhli jinam. Taky je vidět, aspoň teda tady u nás na vsi, že ta skupina lidí, co by se věnovala věcem jako zemědělství, opravařina, vyrábění čehokoliv kolem baráku nebo celkově manuál zručnost a eventuelně měla čim přispět nebo potřebovala radu se dost zmenšuje. Tudíž si myslim že obecně ubývá ten důvod tady něco řešit. Proč by to taky někdo dělal, když si vlastně spousta věcí koupíš a ten zbytek ani nepotřebuješ, protože se to už přeci dělá jinak. (sranda) Trochu mě mrzí nulová propagace tohohle fora (pokud nějaká je, omlouvám se a prosim o příklad). Ale pokud někdo něco nehledá ve vyhledavači o opravách, nevím jak zjistit že tohle forum existuje. Já třeba potřebuju řešit věci kolem UŘ 1, a když tady nenajdu přímo přesnou odpověď - což většinou najdu, vždycky mě někdo něčím aspoň nasměruje. A těm lidem co tady fungují a radí smekám.. mockrát mi to pomohlo a zachránilo díly nebo peněženku.
K tomu odchodu některých... neznám souvislosti ale přijde mi to přehnaný. Jak fungují moderátoři je na jinou debatu, to beru, ale nevím proč by se mě mělo dotknout něco co někdo říká na netu.. bez nějaký osobní zkušenosti. Myslete si co chcete, třeba že jsem hovado, ale to mi přijde trochu přecitlivělý.
Foru zdar
V týhle době je spousta možností jak trávit čas a přijde mi, že ty lidi se prostě roztáhli jinam. Taky je vidět, aspoň teda tady u nás na vsi, že ta skupina lidí, co by se věnovala věcem jako zemědělství, opravařina, vyrábění čehokoliv kolem baráku nebo celkově manuál zručnost a eventuelně měla čim přispět nebo potřebovala radu se dost zmenšuje. Tudíž si myslim že obecně ubývá ten důvod tady něco řešit. Proč by to taky někdo dělal, když si vlastně spousta věcí koupíš a ten zbytek ani nepotřebuješ, protože se to už přeci dělá jinak. (sranda) Trochu mě mrzí nulová propagace tohohle fora (pokud nějaká je, omlouvám se a prosim o příklad). Ale pokud někdo něco nehledá ve vyhledavači o opravách, nevím jak zjistit že tohle forum existuje. Já třeba potřebuju řešit věci kolem UŘ 1, a když tady nenajdu přímo přesnou odpověď - což většinou najdu, vždycky mě někdo něčím aspoň nasměruje. A těm lidem co tady fungují a radí smekám.. mockrát mi to pomohlo a zachránilo díly nebo peněženku.
K tomu odchodu některých... neznám souvislosti ale přijde mi to přehnaný. Jak fungují moderátoři je na jinou debatu, to beru, ale nevím proč by se mě mělo dotknout něco co někdo říká na netu.. bez nějaký osobní zkušenosti. Myslete si co chcete, třeba že jsem hovado, ale to mi přijde trochu přecitlivělý.
Foru zdar
Hospoda / politika k životu patří a je to smutný jak někteří lidé namísto argumentů užívají vulgarity a hrubost. Ale to se děje i v jiných tématech, že namísto věcné argumentace přejde jeden z "diskutujících" k urážkám a vysmívání se.
Mám to v živé paměti jak se přihodilo, že se Brit naštval a odešel. Sice neměl v té diskuzi pravdu, ale šlo mu to sdělit určitě i jinak.
Mám to v živé paměti jak se přihodilo, že se Brit naštval a odešel. Sice neměl v té diskuzi pravdu, ale šlo mu to sdělit určitě i jinak.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
No, zjavne narážaš na mňa, tak by som rád vedel, ako som to mal napísať inak? Slušne som sa opýtal, ktorý skúter má taký vysoký výkon z takého malého objemu, lebo som o takom fakt nikdy nepočul. Navyše, ked Brit začal útočiť prvý... A potom začal ako malé decko meniť dejiny miesto toho, aby napísal jednoduchú vetu, že "ok, nevedel som, že je to inak..."
Ja mám jeden oblúbený citát slovenského detského zabávača Majstra N , aj ked ten citát sa pripisuje aj iným
Sprosté ste deti moje a sprosté aj ostanete.
Ono to chce jednu věc,pokud mě tu někdo vytočí a chci mu napsat peprnou odpověď ,tak si ji po napsání dám do "náhledu" a přečtu znova a opravím chyby. Přitom zjistím že to co jsem napsal vlastně úplně zbytečně tak hrubě a vychladnu. A buď to smažu celé a věc nechám koňovi -moudřejší ustoupí- a nebo upravím do slušné diskuze.
To co se nyní děje v "politice" tu snad ještě nebylo ,snad to forum přežije .....byla by to škoda je to taková oaza klidu a tech. vědomostí .....
To co se nyní děje v "politice" tu snad ještě nebylo ,snad to forum přežije .....byla by to škoda je to taková oaza klidu a tech. vědomostí .....
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....
Fórum to přežije. Za mne bych jim rozdal banánky a hotovo. Nevšimnul jsem si že by někteří z těch co se tam tak hádají a sprostě uráží, někomu v něčem pomohli, poradili. Nějaký moderátor tu taky byl. Taky ho někteří vyštvali. A taky jen díky tomu že si nedokázali srazit ego. Chodím i na jiné fóra a tam by takové chování bylo nepřípustné. Divím se že to rezis neřeší.
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
Jednoducho zrušiť vlákno politika, zakázať debatovať o politike a bude kľud.
No to by zase otočili proti Rezisovi ,že tu zavádí cenzuru ,ono je to těžké když naši politici a jeden z presidentů slušnost a úctu k druhému již ztratili ...jak má potom rozhodnout co je ještě snesitelné a co ne . Je to celkem pro problém...Zrušit vlákno není řešení přenese se to do jiného . Chce to tyto členy ignorovat ale opět problém ,někdo to nevydrží.....
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....
Jaký problém. Jsou snad dané nějaké pravidla. Že borci používají sprostých slov není pochyb. Vymlouvat se na politiky a prezidenta?
Jako chodím.na skodahome a tam i při pitomé citaci předchozího příspěvku moderátor okamžitě řeší. Tady se neřeší spoutá věcí, vesměs jsou to prkotiny, ale pokud si borci veřejně nadávají do ču..... Tak jako to mi přijde už přes čáru
Jako chodím.na skodahome a tam i při pitomé citaci předchozího příspěvku moderátor okamžitě řeší. Tady se neřeší spoutá věcí, vesměs jsou to prkotiny, ale pokud si borci veřejně nadávají do ču..... Tak jako to mi přijde už přes čáru
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
Je fakt,že zas tak dlouho tady nejsem,nakolik jsou moje rady,zkušenosti a postřehy v alternatívních energiích užitečné nechť posoudí druzí,do ostatních vláken zas tak nepřispívám a svoje nápady a realizace tady popravdě moc nevystavuju-je to vesměs jedna velká inprovizace a leckomu by asi vypadaly vlasy a plomby
Takže spíš jen úhel pohledu než rada od polovičního kripla,co se každé ráno zaraduje,že mu další den pravá noha funguje......tohle fórum je svým způsobem jako náš život,člověk tu potká spousty lidí,baví se o kde čem,řeší nápady a problémy,raduje se z dobré rady nebo nadává nad blbcem.....berte to s velkým nadhledem.....jde o hovno
Takže spíš jen úhel pohledu než rada od polovičního kripla,co se každé ráno zaraduje,že mu další den pravá noha funguje......tohle fórum je svým způsobem jako náš život,člověk tu potká spousty lidí,baví se o kde čem,řeší nápady a problémy,raduje se z dobré rady nebo nadává nad blbcem.....berte to s velkým nadhledem.....jde o hovno
Práveže ho treba nechať - rovnakí ludia ako sú politici sa odbavujú tam a neserú sa inde. A na druhej strane ak som nasratý a potrebujem odpustiť tlak?? idealna tema aj diskutujuci.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem mel otevrenou politiku asi 2x. Kdo chce tak at si tam zajde, koho to nezajima nebo dokonce pohorsuje, at to neotvira
Přesně tak Já tam vlezl jednou ze zvědavosti a stačilo.
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Sem tam nějaká express slova padnou ale napadat se vzájemně je pod úroveň. Každý třeba autora hned nepochopí a problém je tu . Tak že trošku úcty a bude to pohoda. Na politiky nadávat můžem, žijí taky z našich daní
Až se jaro zeptá...no a co že už je,prostě nestíhám
Ti neziju taky z nasich dani, ale vyhradne z nasich dani.