Zetor2511
Moderátor: Lukashil
Re: Zetor2511
Postupně jsem vystřídal několik samohybů domácí výroby. Do důchodu jsem si pořídil Zetor 2511. Dlouho jsem váhal a najednou byl doma.
Je to dovoz a bývalý majitel ho přihlásil na české papíry. Vypadá dobře, ale už koupi jsem měl v hlavě nějaká vylepšení.
Je to dovoz a bývalý majitel ho přihlásil na české papíry. Vypadá dobře, ale už koupi jsem měl v hlavě nějaká vylepšení.
Mám problém v podobě sedačky. V traktoru je originál lavor. Skoro nepéruje a traktor má ještě k tomu pevnou přední nápravu. Chci jinou sedačku. No a nevím jakou. Zkoušel jsem Marsku. Je těžká, hlavně velká a vysoká. U volantu je málo místa. Koupil jsem kvůli tomu vysoký volant, ale moc to nepomohlo. Nevím co dál.
Nějaký čas jsem se neozval, ale na traktůrku po chvílích stále něco dělám. Se sedačku jsem to nakonec udělal tak, že jsem z té Marsky odmontoval pružinu, tím se celá sedačka snížila a přišrouboval jsem jí na konstrukci původní sedačky. Šicí to moc nepéruje, ale pořád je 100x lepší, než původní plechový lavor.
Máš to moc pěkný
Děkuji. Ještě chci zadní okno do kabiny. Originálních je málo a jsou drahé. Navíc otvor pro okno je zúžený. Pod střechou asi 780 mm, u spodního okraje oken je o 20 mm užší. Mám něco v hlavě. Jestli máte nápad, budu rád, když poradíte. Okno chci na pantech, aby bylo vyklápěci.
- Killer Koly
jaky vyznam maji ty sipaky na predni naprave? nejsou lepsi original smerove pneu?
Ferda Mravenec, práce všeho druhu
Odpověď je jednoduchá:
1. Původní pneu bylo potřeba vyměnit
2. Šípové pneu jsem měl doma
3. Myslím, že to nevypadá špatně
4. Jednou koupím pneu originál
1. Původní pneu bylo potřeba vyměnit
2. Šípové pneu jsem měl doma
3. Myslím, že to nevypadá špatně
4. Jednou koupím pneu originál
Pekná mašinka! Jeden známy tiež teraz čo už je na dôchodku tak si kúpil takúto hračku a dáva ju do kopy.
Se mnou je to stejné.