zetor 10045turbo
Moderátor: Lukashil
Re: zetor 10045turbo
Paráda dlouho žádné fotky nepřibily sem si říkal jestli ses na to už nevykašlal
Když traktor tak Zetor.............http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 36&t=60320
Tyjo Tone ale plno práce jiné,, malé jsem slibil bazén,, takže uprava terénu= navést 5tunu hlíny kolečka a pekne navozit srovnat, předělat kamení na Skalce a zeho tam máme
Ale více méně je nachystano už jen drobné doladění a bude,dotoho dřevo vlese bylo,,v pondělí sme vozili s kompostarny srajdy,.. takže furz něco
Už se fakt těším až to bude aspon skompletovane
Ale více méně je nachystano už jen drobné doladění a bude,dotoho dřevo vlese bylo,,v pondělí sme vozili s kompostarny srajdy,.. takže furz něco
Už se fakt těším až to bude aspon skompletovane
zetor 50super,Z10045turbo,7011,E516B,BSS P53S,6T,P93S,10.08-agro,hon un 050 2x,BDT po faceliftu,bogballe,kertitox ala Napa,a spousta dalších stroju co uz není kam davat:)
Paráda a 161 šlape?
Když traktor tak Zetor.............http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 36&t=60320
Jojo šlape musí, trošku mi násobič blbne,,v zaprahu když ho mrsknu tak chvíli klouže než se chytne,ale když je zařazeny tak drží i při velmi nizkych otáčkách aji teď sem to schválně zkoušel s plnym vlekem v kopci a drží jak čert jen při tom přeřazení prostě klouzne,ale když se nato jde grifem jeto vpohode
7011 s turbinou taki teď nezná kopce na 4 vytáhne plny vlek všude
Ted sem vlastně na jaře ještě nechal udělat vstřikovací čerpadlo na161 bylo úplně k.o.
Tak toje hodně znat toje parada teď,je trošku přidané uz
Ale pro změnu musim kuknout na vstřiky,, přijde mi že to mlaska zase,,hruza 2 roky nové a...
A co 162 šlape
7011 s turbinou taki teď nezná kopce na 4 vytáhne plny vlek všude
Ted sem vlastně na jaře ještě nechal udělat vstřikovací čerpadlo na161 bylo úplně k.o.
Tak toje hodně znat toje parada teď,je trošku přidané uz
Ale pro změnu musim kuknout na vstřiky,, přijde mi že to mlaska zase,,hruza 2 roky nové a...
A co 162 šlape
zetor 50super,Z10045turbo,7011,E516B,BSS P53S,6T,P93S,10.08-agro,hon un 050 2x,BDT po faceliftu,bogballe,kertitox ala Napa,a spousta dalších stroju co uz není kam davat:)
Tak to je paráda nám násobič chodí taky pěkně. Jo zítra s ní jedem zase pro senáž, tak snad udělám nějakou fotku jinak zatím moc vytížená není teď snad do té sekačky bude tak bude jezdit víc já říkám že 70tka nejlepší stroj tam se nemá co pokazit ta jede pořád
U té koupené 62 pořád řeším a zkouším tu padací hydrauliku už mě to teda nebaví vždycky někdo něco poradí tak zkusím, Víko je podle opraváře úplně v pořádku tak až bude čas eště zkusím shodit spodní s čerpadlem a uvidíme
No a 77 už bych rád dal na bazoš, ale není čas to pořádně umýt a nafotit a občas s ní něco stejně eště odjedeme
U té koupené 62 pořád řeším a zkouším tu padací hydrauliku už mě to teda nebaví vždycky někdo něco poradí tak zkusím, Víko je podle opraváře úplně v pořádku tak až bude čas eště zkusím shodit spodní s čerpadlem a uvidíme
No a 77 už bych rád dal na bazoš, ale není čas to pořádně umýt a nafotit a občas s ní něco stejně eště odjedeme
Chlapi,,na 7011 mi nějak nechce brzdit vlek na ručku bere,, ale pedál nic cucel sem zespodu a při šlápnutí na pedál to úplně málo potáhne brzdič vzduchový ,,bude to tim vyrovnavacem?kdeje vlastně ten malý kolíček ktery tlačí do táhla?celou dobu to ficelo vpoho,,pojedem na STK tak to musim poladit
Pochybuju, vyrovnávač jen tak neumře, jestli se rozpojený pedály přetlačujou je ok. Jestli myslíš tu jehlu co zapadá do pístku ve vyrovnávači, ta tam je jen jako vedení(jinou funkci tem nemá). Zatáhneš ručku, táhlo se od pístku odtáhne. Když tam ta jehla není, konec táhla se sklopí dolů a když povolíš ručku, zůstane to šprajcnutý a vlek neodbrzdí...
Jestli vlek nezabrzdí ani když pořádně šlápneš na pedály/pedál, je potřeba seřídit táhlo od nožních brzd. On ten pístek z vyrovnávače vyjíždí jen pár mm. Jestli to zabrzdí, tak tě čeká laborování s brzdičem. Jde moc ztuha a traktor brzdí dřív než vlek. Někdy pomůže namazat ten celý převod i s brzdičem, nějaký wd nebo cokoliv podobnýho.
Jestli vlek nezabrzdí ani když pořádně šlápneš na pedály/pedál, je potřeba seřídit táhlo od nožních brzd. On ten pístek z vyrovnávače vyjíždí jen pár mm. Jestli to zabrzdí, tak tě čeká laborování s brzdičem. Jde moc ztuha a traktor brzdí dřív než vlek. Někdy pomůže namazat ten celý převod i s brzdičem, nějaký wd nebo cokoliv podobnýho.
No právě nvm proč celou dobu to normálně brzdilo,reagovalo to okamžitě na šlápnutí pedálu a teď nic jsk kdyby seto rozestelovalo na tahlech ale samo,tak nvm co kdese pohlo zatuhlo musím nato kuknut no... vozili sme ten kompost tak to brácha bral ručkou, protože jinak nereálné bez brz na vleku..
Vzdycky pred STK klasika nějaké anomálie
Vzdycky pred STK klasika nějaké anomálie
Budeš to předělávat na elektro hydrauliku ?
Jojo už to tak vypadá, už není cesty zpět,jako kdybyto šlapalo jak u 161 tak to ještě nechám ale nemělo to žádnou přesnost,,nvm kolik stoji teda nechat to udělat někde na stolicí,sam sem to nikdy nedělal , možná pavel SK by věděl,,ale nic to nezmění stejně na komfortu ovládání atd..tak uvidíme...
A jak konkrétně budeš řešit ovládání Přemo? Budeš dávat přímo nějaký set nebo jak?
Trochu se rozepisovat jestli můžeš, zajímalo by mě to.
Díky
Trochu se rozepisovat jestli můžeš, zajímalo by mě to.
Díky
Co tomu vlastne bolo ze si to vypytval ?
Přímo set ala By Martin 90
Ne jeto vlastně skládání dle vlastniho uvážení,a očekávání od toho co to ma dělat,
Nechci se chlubit cizím peřím,, takže když Marťas dovolí klidně tosem mrsknu,,.on toma teda komplet elektro,, včetně přídavného rozvaděče,, já chci jen ovládání ramen, už jen s důvodu ovládání aji na blatníků,..
A přídavný rozvaděč 3 sekční přes lanovody..
Ne jeto vlastně skládání dle vlastniho uvážení,a očekávání od toho co to ma dělat,
Nechci se chlubit cizím peřím,, takže když Marťas dovolí klidně tosem mrsknu,,.on toma teda komplet elektro,, včetně přídavného rozvaděče,, já chci jen ovládání ramen, už jen s důvodu ovládání aji na blatníků,..
A přídavný rozvaděč 3 sekční přes lanovody..
Pavle nvm po rozebrání sem viděl že se vtom už nekdo hrabal,
Ramena vlastně nemeli žádnou citlivosti dase říct jen nahoru a dolů,ty některé mechanizmy vypadali už značně opotřebené, vydřené atd..a navíc tahle přestavba mě už dlouho bere
Tak uvidíme vše zatim na papíře sepsáno...
Ramena vlastně nemeli žádnou citlivosti dase říct jen nahoru a dolů,ty některé mechanizmy vypadali už značně opotřebené, vydřené atd..a navíc tahle přestavba mě už dlouho bere
Tak uvidíme vše zatim na papíře sepsáno...