Zdravotní problémy a jejich následky
Re: Zdravotní problémy a jejich následky
Já to měl podobně před měsícem. Akorát jsem si nepíchal. Za dva týdny to bylo dobré. Pořádně to leduj, to pomůže a celkem mi pomohlo to mazat olfenem.
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
Já bych ledoval ale doktor říkal že tu botoortezu sundat jen na hygienu tak nevím.
Docela klika protože jsem 2 dny z5 sázel 100ks živý plot jilm sibiřský včera přerovnával 2100kg pelet v pytlích. Teď jsem úplně mimo provoz a o berlích chodit neumím strašně se nadřu. Achjo tvl
Docela klika protože jsem 2 dny z5 sázel 100ks živý plot jilm sibiřský včera přerovnával 2100kg pelet v pytlích. Teď jsem úplně mimo provoz a o berlích chodit neumím strašně se nadřu. Achjo tvl
To Dáva taky Ti řekli ,,ty hole si opatrujte, ještě se s níma něco v budoucnu nachodíte"! Já když jsem je vyfasoval, podávala mi je taková mladinká hezonká blondýnečka, sestřička na pohotovosti ortopedie asi v 1:30 ráno. a ještě mi je seštelovala a ukázala jak s níma chodit. No trvalo mi to než jsem se to trošku naučil. A za tři dni mě stejně ubytovali na lůžkovém oddělení na 14 dní. A z toho jsem týden nesměl vstát z postele, jen na záchod a o holích. A pak přišla ta sestřička měla noční na lůžkovém a ,,jé mi se přeci známe, kdeže máte ty hole co jsem vám dávala. Dáváte si na ně pozor?"
Abych řekl pravdu podepisoval jsem berle i tu botoortezu ale netuším jestli to budou chtít vrátit neměl jsem brejle.
Ty berle mám takový ty pod lokty. S tím se po jedný noze nedá chodit nebo jo? Mám je vytažený na max a stejně dřina jak
Ty berle mám takový ty pod lokty. S tím se po jedný noze nedá chodit nebo jo? Mám je vytažený na max a stejně dřina jak
Jooo kamaráde, přesně vím o čem mluvíš. Tímhle samým jsem si prošel i já. A to dokonce dvakrát.
Poprvé jsem vylézal z buldozeru přeměřit si rovnanou plochu a jak jsem skočil z pásu dolů tak jsem blbě došlápl a chodidlo šlo "ložnou" plochou směrem dovnitř. Uvnitř kotníku jen zakřupalo a bolest jak hovado. Samozřejmě hned otok a vše v hajzlu. Neměl jsem to taky zlomené, jen asi natažené vazy nebo šlachy nebo co to mektali ale stejně byli neoblomní a mrdli mi na to sádru i když jsem chtěl ortézu jako máš ty. A samozřejmě ty injekce na ředění.
Tři týdny jsem si pobyl doma a jak se to začalo dávat dokupy tak jsem asi druhý den v práci vylézal ven z grejdru a co myslíš? Ano, dlouhou nohou jsem blbě šlápl na hrudu hliny a naprosto ten samý scénář válel jsem se na zemi v bolestech smíchaných s mým psychickým ponížením ze své vlastní gramlavosti
Takže znovu na 3 týdny sádra na druhé noze, znovu pichance. No už jsem na to jebal a další den po sádrování šel do práce, jelikož bych nesnesl aby mi do grejdru lezl někdo jiný
Každopádně ten pohled na mě když jsem se pokaždé škrábal se sádrou do kabiny grejdru jak mrzák musel být vskutku k popukání
Ještě jsem našel fotky z té doby
Nicméně od té doby ty kotníky nejsou bůhví jaká sláva. Furt mi v nich lupe když s nima zakroutím a bohužel jdou už stále cítit A teď nemám až tak na mysli smrad
Poprvé jsem vylézal z buldozeru přeměřit si rovnanou plochu a jak jsem skočil z pásu dolů tak jsem blbě došlápl a chodidlo šlo "ložnou" plochou směrem dovnitř. Uvnitř kotníku jen zakřupalo a bolest jak hovado. Samozřejmě hned otok a vše v hajzlu. Neměl jsem to taky zlomené, jen asi natažené vazy nebo šlachy nebo co to mektali ale stejně byli neoblomní a mrdli mi na to sádru i když jsem chtěl ortézu jako máš ty. A samozřejmě ty injekce na ředění.
Tři týdny jsem si pobyl doma a jak se to začalo dávat dokupy tak jsem asi druhý den v práci vylézal ven z grejdru a co myslíš? Ano, dlouhou nohou jsem blbě šlápl na hrudu hliny a naprosto ten samý scénář válel jsem se na zemi v bolestech smíchaných s mým psychickým ponížením ze své vlastní gramlavosti
Takže znovu na 3 týdny sádra na druhé noze, znovu pichance. No už jsem na to jebal a další den po sádrování šel do práce, jelikož bych nesnesl aby mi do grejdru lezl někdo jiný
Každopádně ten pohled na mě když jsem se pokaždé škrábal se sádrou do kabiny grejdru jak mrzák musel být vskutku k popukání
Ještě jsem našel fotky z té doby
Nicméně od té doby ty kotníky nejsou bůhví jaká sláva. Furt mi v nich lupe když s nima zakroutím a bohužel jdou už stále cítit A teď nemám až tak na mysli smrad
jo Dávo, to je smrad s tech tvejch fotek
Ti doktoři sou idioti, když ortéza tak sundat, ale nezatěžovat! Nohou v kotníku nehýbat!
A hnátu do lavoru se studenou vodou + kostky ledu.
Ti doktoři sou idioti, když ortéza tak sundat, ale nezatěžovat! Nohou v kotníku nehýbat!
A hnátu do lavoru se studenou vodou + kostky ledu.
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Bourači sice smrad ale všimni si na tý první fotce za tou nohou je vidět monitor ovládání dřevoplynky jedeme pecky jen já jsem KO
Naposledy upravil(a) Dáva dne čtv kvě 02, 2024 5:55 am, celkem upraveno 1 x.
Mišánku klobouk dolů to bych nedal
Jen pro zajímavost noha se mi zhoršovala vypuchlo to, už jsem tu bolest nemohl vydržet tak jsem změnil chirurgii. Dnes vyšetření a mám to hodně poškozený vazy atd. Rentgen znovu za 14 dní ale hlavně konečně mi napsali prášky na otok a bolest..
Doktorka mi řekla 6 týdnů zafixovaná noha bez zátěže a potom rehabilitace.
PS:
První vyšetření v den úrazu:
Ptám se doktora je to zlomený? "Nevím asi ne" asi výron. Kromě injekcí na ředění mi nenapsal nic.
Sestra mi dala dětské berle které přítelkyně musela druhý den dojet vyměnit a doktorka která mě rentgenovala udělala o 1 snímek míň než Dr.chtěl.
Sry jako ale tvl mám dost..
Doktorka mi řekla 6 týdnů zafixovaná noha bez zátěže a potom rehabilitace.
PS:
První vyšetření v den úrazu:
Ptám se doktora je to zlomený? "Nevím asi ne" asi výron. Kromě injekcí na ředění mi nenapsal nic.
Sestra mi dala dětské berle které přítelkyně musela druhý den dojet vyměnit a doktorka která mě rentgenovala udělala o 1 snímek míň než Dr.chtěl.
Sry jako ale tvl mám dost..
Všude stejné vidím
Chlapi ještě vždycky napište kde jste byli, ať se ví kam jít, nebo kde si obloukem vyhnout.
"NEMUSÍŠ VŠECHNO VĚDĚT,STAČÍ VĚDĚT KDE TO NAJDEŠ."
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/
Rozhodně obloukem vyhýbat okresní nemocnice Česká Lípa.
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
To je ďaleko..,
Masarykova nemocnice Jilemnice.
Mel jsem tam problém už před 9 lety.
Chytly mě strašně záda baba mě tam večer vezla a já říkám doktorovi že mám asi vyhřezlou plotýnku že mi z toho bolí noha. Vysmál se mi a že údajně mám zánět sedacího nervu a poslal domu.
Druhý den mě tam vezla znovu udělali CT a hádej ....vyhřezlá plotna
Mel jsem tam problém už před 9 lety.
Chytly mě strašně záda baba mě tam večer vezla a já říkám doktorovi že mám asi vyhřezlou plotýnku že mi z toho bolí noha. Vysmál se mi a že údajně mám zánět sedacího nervu a poslal domu.
Druhý den mě tam vezla znovu udělali CT a hádej ....vyhřezlá plotna
Nikdy nevravet doktorovi diagnózu popredu.
Niektorý sú na to háklivý
Niektorý sú na to háklivý