Obecna diskuse
Re: Obecna diskuse
Niekde som sa stretol s pojmom "brzdový kompenzátor". Ale v podstate je jedno ako sa to volá, hlavne že vieme čo to je. Niečo sa mi marí, že pôvodne to bolo spojené bez pružného členu, možno preto názov "tiahlo". Tie pružiny sú niekedy silno skorodované, možno preto to niekto nahradil trubkou.
Mám rád traktory, ale môj najobľúbenejší je ZLÍN 37 ČMELÁK
Páni, potreboval by som poradiť. Na našom káčku sa už chvíľu motám okolo kompresora, chcel som použiť original trubku na prepojenie kompresor-plnič pneumatík (predtým tam bola dáka samo-domo) a narazil som na problém. Trubka mi tam nepasuje, akoby bol polomer ohybu dole na trubke "veľký". Buď je tá trubka zlá (ale vyzerá byť origoš) alebo pod ten plnič patrí dáka podložka, ktorá by ho posunula ďalej od motora.
Pozeral som aj katalog n.d., ale tam som túto "vzducharinu" ani kompresor nenašiel . Potešilo by ma, keby mi sem niekto dal fotku ako to má byť original.
Ešte foto o čo ide:
Ps: tie filtre paliva sú tiež v pláne
Pozeral som aj katalog n.d., ale tam som túto "vzducharinu" ani kompresor nenašiel . Potešilo by ma, keby mi sem niekto dal fotku ako to má byť original.
Ešte foto o čo ide:
Ps: tie filtre paliva sú tiež v pláne
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
[*] jestli-že něco chceš, tak musíš [*]
Jožko, ja to mám rovnako ako píšu chalani, tiež 9,5 cm. Tá tvoja bude asi naozaj len zle ohnutá.
ok, zatiaľ vďaka
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
Objavil som ventil na nádrž Zetor 25. Pán to má v E-shope ako "neznámy" diel, tak som mu napísal čo to je a jeden som získal. Vraj ich má cca 10. Ešte som ho nenamontoval, ale vyzerá dobre a funkčne.
https://www.v3s.sk/produkt/produkt-c-32/
https://www.v3s.sk/produkt/produkt-c-32/
Kdyby jsi objednával, vzal by jsi i pro mě? Já nemám to sítko.
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
Ja uz ho mam doma, objednaval som tam povodne zadne svetla. Normalne mu napiste e-mail, je s nim normalna rec.
Co sa tyka toho palivoveho ventyla, tak sa montoval v minulosti do viac strojov. Taky isty bol napr. na nadrzke paliva u autožeriava AB-063 na nadstavbe. Teraz cez vikend som cistil podobny (vstup a vystup v jednej osi) ventyl u stabilaka Slavia 8HP. Ten je tiez dvojpolohovy znacky s logom MOTEX
Zetor 25 - kultivačný (narodený medzi 1948-1950)
Zetor 25 - s redukčnou prevodovkou (zatiaľ na prácu)
Zetor 25 - agregačný (ťahač vlekov a víkendový špeciál)
Zetor 25 - s redukčnou prevodovkou (zatiaľ na prácu)
Zetor 25 - agregačný (ťahač vlekov a víkendový špeciál)
A keď máš malé opotrebenie kľuky, tak po "zvŕtaní" Ti zostane len tenká vrstva bronzu na panve
Ano, Peťo... tak ako sa to stalo aj mne, a keď sa ešte majster netrafí na stred
Něco pro mihiho