Těch Micin nás tady má nebo mělo více. Např. uživatel Martinto, nebo Stanislavsnv. Ten měl s kabinou a má své vlákno, kde ji oproti mě pěkně několik let dokumentoval viewtopic.php?f=72&t=75025.honzaPP píše: ↑pát dub 19, 2024 1:36 pmMicinuOtíku myslím, že Rokur mám Micinu řady MT. Sice asi o generaci starší, ale to by nemělo tak vadit. Ale bez boudy. Obecně tu japonci s boudou od pravidelně přispívajících členů nevídám. Vždycky maximálně nějaký výkřik a pak zas ticho.
Peter: No doufám, že tohle všechno Ota dávno ví a počítá s tím
Pokud by si ota pořídil tu z odkazu, tak by tady měl nejsilnější a největší Micinu.
Já jsem kabinu nechtěl z důvodu aby mi nepřekážela v lese. Každou chvíli bych asi řešil rozbité sklo, nebo ohnutý rám kabiny.
S Micinou jsem velmi spokojený. Nemohu moc posoudit s jinými značkami, protože je to můj první a jedinný traktor. Na pomalost jsem si zvyknul. Po cestě moc nejezdím a na loukách a v lese se stejně rychleji, jet moc nedá.
Líbí se mi, že řazení i podřazení mohu provádět za jízdy na jedno vymáčknutí spojky. Reverzní převodovka, rychlosti 16+16, tak si vždy nějakou rychlost, kterou zrovna potřebuji jednoduše navolím. Bez žhavení hned nastartuji do -5°C. Posilovač řízení... Nemám elektroniku, kterou poláci, od kterách jsem ji kupoval vymontovali. Ale po pravdě mi nechybí. Válec pro vyrovnávání šavlí jsem odmontoval a nahradil ho tyčí.
Hydraulické vývody k tomu válci využívám k naklápění lopaty do třetího bodu.