Kovošrot
Re: Kovošrot
Co u ní chybí, aby hopsala? Máš hydraulickou, nebo mechanickou?
Hydraulickou. A nezvedá. Je něco špatně v té hydraulice. Už jsem ji měl i rozebranou a stejně jsem v ní nic špatně nenašel.
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
-
- Kontaktovat uživatele:
Tam je ta mechanická. Hopsání raději přenechat jiným.. mám pásovku malou za pár šupů. Když jsem ji koupil tak jsem si nadával, že jsem ji nekoupil dřív. Opravdu posun.
Já mám doma hopsalku jednu navíc, takovou menší šikovnou, nechal bych jí i s náhradníma plátkama vcelku levně. Mechanická s čerpadlem na chlazení, svěrák v dobrém stavu. Ale je zarovnaná, tak foto dle zájmu.
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
Netočí se ti obráceně motor? U známého tgo zabralo. Po otočení chodu to začalo hopsa
Nee. Chodí jak má. Ona přestávala hopsat za provozu. Třeba 5 řezů udělala v pohodě, na dalších pár jsem ju musel zvednout ručně a pak už ani to nepomohlo. A třeba druhý den se normálně rozjela a pak zase přestala. Až jednou nepomohlo ani ručně zvednout
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
to bych si tipnul, že buď utíká tlak nebo není. Přicpaný trubičky bordelem?
Kovošrot Luštěnice tři převodovky moskvič a 2 litinový avie
Taky se pochlubím
Záchrana před hutí od dvou známých, za odvoz
4x kompletní kolo T-148
Nějaké svody, drobné díly, včetně světýlek atd.
ARO M461 obě komplet nápravy i s koly, převodovka včetně rozvodovky, koňský pluh obracák.
No z jedné půdy to půjde na druhou půdu ale ty nápravy ba ARO beru jako poklad půl roku sháním poloosu
Tož hezkou neděli
Záchrana před hutí od dvou známých, za odvoz
4x kompletní kolo T-148
Nějaké svody, drobné díly, včetně světýlek atd.
ARO M461 obě komplet nápravy i s koly, převodovka včetně rozvodovky, koňský pluh obracák.
No z jedné půdy to půjde na druhou půdu ale ty nápravy ba ARO beru jako poklad půl roku sháním poloosu
Tož hezkou neděli
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
taky u nás neco bylo když tak sa mrkněte kdo chce
https://www.youtube.com/watch?v=YMFj_Pr0Aj0
https://www.youtube.com/watch?v=YMFj_Pr0Aj0
Kurňa,Kenybz je živej.Asi se za ním začátkem června zastavím.Né asi ale určitě.
Nekoukal jste jake maji rozmery ty disky na zacatku videa?
Typuju ty disky na kamion, tedy na návěs. Co je tak v rychlosti vidět, mají aspoň 10 děr. Mám doma jak 22" tak i 19,5". Ty menší mám i nazutý. Šířka kola 50 cm, takovej slušnej válec.
Jinak je to fičák koupit tyhle disky v kovošrotě. Jeden má kolem 50 kg. Už si nepamatuju přesnou váhu, vážil jsem je, ale já je měl od kámoše z práce za 4 Kč/kg. Když uklízeli ty co se tam povalovaly by šly do šrotu. Poté dovezl i gumy k nim.
Jinak je to fičák koupit tyhle disky v kovošrotě. Jeden má kolem 50 kg. Už si nepamatuju přesnou váhu, vážil jsem je, ale já je měl od kámoše z práce za 4 Kč/kg. Když uklízeli ty co se tam povalovaly by šly do šrotu. Poté dovezl i gumy k nim.
tam co jezdím byl prodej za 12,- kilo to máš asi 600 za disk mi nepřijde přehnaný, blbý pokud bude počítat i gumu
malej traktorista v malým traktoru