CO DNES NA OBED II
Re: CO DNES NA OBED II
Cibule paprika, to bych doma neuspěl. Obrovský problém trochu cibule v pečeném masu.
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
Nene kluci.Je to obyčejná gulášovka z mělněného masa,uzeného a špekáčků s přidáním sušených mletých smrkových hřibů,bobkový list a koření v čajítku(jalovec,nové koření,pepř ale na pět litrů po třech kuličkách).A jak se malej olizuje.
Tomáši,cibuli musíš nechat na tuku zesklovatět trošku více a v jídle to nikdo nepozná.Nesmíš si nechat nikoho do vaření čučet.
Tomáši,cibuli musíš nechat na tuku zesklovatět trošku více a v jídle to nikdo nepozná.Nesmíš si nechat nikoho do vaření čučet.
už tretí deň baštím bôčik ala sous vide
je to prudko jedlé...
je to prudko jedlé...
Vařím pro bábinku denně ale bohužel s mými fotkami nový počítač nekamarádí(neumím je zatím zmenšit).Dnes mě napadlo uvařit koprovou omáčku-prý to nezvládu.Jak se potom olizovala a ještě si přidala.
Dnes hovezi po burgundsku-posmakl jsem si
Kolik jsi do toho nalil vína?
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
Měl jsem 1,2 kg krku, tak mi vyšlo sedmicka a pul merlota-mam rad omacku okolo
Tak to je správný francouzský přístup! Ta druhá sedmička se tam neleje celá, musí zbýt kuchaři
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
Dvě pečené kačeny a 3 litry polévky z drobů a krků(Za pomoci bábinky,protože na tohle jsem jelito).A srnčí guláš za trest.Odblaňit mě trvalo hodinu a půl a vaření dvě hodiny.Mezitím jsem alespoň zatopil a navozil dřevo do kotelny.Teď jsem si dal půlku piva a zavírají se mě oči.Fotky nebudou.
Dnes hovězí "veverka" s volským okem, kukuřicí a fazolkami:
Sám se divím, že jsem to stihl blejsknout.
Sám se divím, že jsem to stihl blejsknout.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Knedla s vejcem prostě ji mám rád.
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Už jsem pitomej,nevím co jsem měl k obědu.
Králík s houbovou omáčkou, rýže. Bábina umí vařit!
Víťo, bude hůř!
Víťo, bude hůř!
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."