Jakého japonce?
Moderátor: DYK
Re: Jakého japonce?
Rusi tie nakladače aj predávajú , len to je rovnaké ako ťahať traktor z japonska
Kluci neznáte někdo tohle? https://stroje.bazos.cz/inzerat/1798761 ... rmtrac.php
Je to nový stroj. No koukám po všelijekejch traktůrkách a je to jen o nèco dražší, ale nové. Každopádně chci s kabinou. A ty starší jsou o pár tisícovek levnější. Nevím podle inzerátu ani co je to za výrobce. No čelák už by byl na mě moc. Ale mámli dát kupu Korun za něco tak tenhle strojek je novej, mohl by mi chvíli vydržet.
Nezná někdo?
Je to nový stroj. No koukám po všelijekejch traktůrkách a je to jen o nèco dražší, ale nové. Každopádně chci s kabinou. A ty starší jsou o pár tisícovek levnější. Nevím podle inzerátu ani co je to za výrobce. No čelák už by byl na mě moc. Ale mámli dát kupu Korun za něco tak tenhle strojek je novej, mohl by mi chvíli vydržet.
Nezná někdo?
Známeš tento stroj někdo? Však dneska je polovina věcí z Číny. Nebo neviděl tento stroj někdo na vlastní bulvy?
ja som videl podobný Tavol tiež čistá čina. A 8 rokov som mal Číňana Foton presne ako píšeš je to nové. Vôbec by som sa toho nebál, pokiaľ ti netraba traktor na značkách. Tieto už nedáš na značky z dôvodu emisii aj keď pri niektorých píšu že majú COC certifikát. Sú to jednoduché stroje žiadna veľká elektrika aj to slušne vyzerá a v zime aj kurí. Ja som fotona vymenil lebo nemal klimatizáciu ale to je o inom.
Díky za info! Paráda nepotřebuji traktor velký máme doma 4. Ale potřebuju malej s kabinou, aby to v zimě topilo. Nebude to na těžké prace. Hlavně třeba do lesa. Tam jezdím domádem uplně nejvíc radši. Už jsem to tu dříve popisoval. Nemám ale kabinu a to je v chladnu, dešti hendikep. Jinak mám kolem baráku pak drobnější práce pro něj. Domádo si nechám jen jedno. Druhý bych pak pustil do světa. Někdy je třeba mít dva strojky na malou práci.
Po silnici občas jezdím. Třeba 1 km do lesa. Ale když pojede vypadající stroj jako traktor, je to rozdíl než když jedu s domádem. Zatím jezdím v pohodě i teď. Ale do budoucna.
Tak kdo další se zkušenostma traktor s kabinkou?
Po silnici občas jezdím. Třeba 1 km do lesa. Ale když pojede vypadající stroj jako traktor, je to rozdíl než když jedu s domádem. Zatím jezdím v pohodě i teď. Ale do budoucna.
Tak kdo další se zkušenostma traktor s kabinkou?
...kabina je kabina . Když jsem stvořil v r. 1990 kabinku , všichni mě měli za blázna ...
Zdravim chlapi.A dobre si urobil Vladimire!Aj preto chcem takisto kupit japonca s kabinou,s kurenim a klimou.Predsa len je to komfortnejsie v dazdi,v zime aj pri odhrnani snehu ..ako sa cely premoceny triast na sedacke bez kabiny
Tak mi to nedalo a zavolal jsem prodejci. Je to jak píšeš Palobobo, pán v pohodě vše vysvětlil. Je to Činskej dovoz. Nový nejetý traktůrek. Žádná elektronika. Ovládání klasika táhla, páky. Zapínání předku, uzávěrka klasicky táhla páky. Motor jednoduchý, žádná elektronika. Topení klasika radiator a ventylator vše ve střeše. Otevírací zadní okno, ve střeše taky otevírací poklop. Hydraulika opět páky a rozvaděč. Nelze přihlásit a získat TO nebo číslo. Jediné co tam je, tak ta cena je samozřejmě bez DPH. Takže někoho kdo má odpočet. Povídal, že traktůrky dováží už dost let. V různých variantách, provedení a tvarech. Zatím jen jedna oprava a to diferenciál. Měnili ho za jiný.
Když budu chtět můžu kdykoli přijet, prohlídnout, projet se, není problém. Když ho koupím přivezou ho domů.
Když budu chtět můžu kdykoli přijet, prohlídnout, projet se, není problém. Když ho koupím přivezou ho domů.
...asi solidní prodejce . Přímo říká , že to nejde dát na značky ... A takových traktorů je tu k dostání víc , dokonce je i přihlásili , ale při první technické končí kvůli emisím , protože chybí COC certifikát .
V dědině jsou dva Číňani - Don Feng - jeden 20koní, druhý 30. Oba na značkách. Ten slabší byl dvakrát na opravě - jednou hydraulika, podruhé těsnění pod makovicí. Druhý naprosto bez závad. A včíl mudruj...
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
Oto. Ked uz tak skus najst traktor ktory sa da dat na znacky Foton viem ze ide dat na znacky a zvaz aky je rozdiel v cene. Dielov sa neboj v polsku tych fotonov beha vela ja som za 8 rokov nabehal 850 Mth a jedine co odyslo bola vodna pumpa stala cca 70 eur. Dalsie co som kupoval boli akurat spetne zrkadla
Myslím že aj Farmtrac ide dať na tabulky .
Nám F značky pomohli hodne akurát ma serie, že vlečka vyjde rovnako ako traktor.
Nám F značky pomohli hodne akurát ma serie, že vlečka vyjde rovnako ako traktor.
Vladimire to je asi nejaka blbost pokud jednou vydaji Tp a Rz tak je blbost aby to neproslo prez technickou pokud to splnuje emise co jsou uvedene v Tp COC list nema spousta aut traktoru a stroju a neni to pro STK problem. Spis to vypada na podvodne technicaky a pri stk na to prijdou neb nemaji digitalni evidenci a nemaji vuci cemu overit.
Zetor - ono je to také zvláštne aj na slovensku prechádzala kopa amerických aut a zrazu jeden rok ich otočili . Dôvodov tam bolo vela emisie ,svetlá , ale ludia sa hnevali že auto čo prešlo v pohode 6 - 7 x a bolo dlhé roky na slovensku zrazu otočili a ani za svatého.