Hranostajův kříženec 5611
Moderátor: Lukashil
Re: Hranostajův kříženec 5611
Hlavne nech sa to obutie neháda
Dnes sem byl na přepisu. Tak už nemám originál velký TP. Zaplať bůh sem si ho nakopíroval.
- jimmy 4011
Bych ho radši ,,ztratil".
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Werich
Werich
No to bych se musel domluvit s předchozím majitelem. A tam by to asi neklapalo.
- jimmy 4011
stačí uředně ověřená plná moc k seznamu úkonů který chceš dělat na odboru dopravy a můžeš si to zařídit sám
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Werich
Werich
Bohužel to tak nešlo no. To se nedá nic dělat.
Hlavne že to maš požehnane aj od DI a môzes legalne s kludom jazdit
No když to tak člověk pozoruje, nechci vědět co bude za 20 let.
"Dnes sem byl na přepisu. Tak už nemám originál velký TP. Zaplať bůh sem si ho nakopíroval"
Pri poslednej STK-čke sa technik trochu divil, že máme ešte ten starý veľký technický preukaz (zetor 4011). Upozornil ma, že ak by som robil nejaké úkony na dopravnom inšpektoráte, a vydali by mi nový preukaz, aby som si vyžiadal ten originál. Vraj mám na to nárok, ak je vozidlo staršie ako 30 rokov. Ale je fakt, že neviem ako je to u vás, v č.r.
V každom prípade je super, že máš traktor prepísaný "na seba"
Pri poslednej STK-čke sa technik trochu divil, že máme ešte ten starý veľký technický preukaz (zetor 4011). Upozornil ma, že ak by som robil nejaké úkony na dopravnom inšpektoráte, a vydali by mi nový preukaz, aby som si vyžiadal ten originál. Vraj mám na to nárok, ak je vozidlo staršie ako 30 rokov. Ale je fakt, že neviem ako je to u vás, v č.r.
V každom prípade je super, že máš traktor prepísaný "na seba"
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
Pěkná vlečka se střechou.
Vlek je asi skládačka ale já ho mám na tohle. A docela se mně to líbí udělám takle ještě jeden. Pěkně to v tom proscchne.
Je to bezva,já mám dřevo na paletách okolo baráku,takže jedna až tři strany zavřené.
To je jedno. Hlavně když to větrá. Kdybych sehnal palety od brambor bylo by to supr, bohužel! Cca 20 let nazpět se jich tu válely stovky.
A ten major 4011 v orbe
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)