Česká a slovenská pošta
Re: Česká a slovenská pošta
Jj, toptrans, den, týden, dva, no až to vyjde, moc práce pořád.... těm se snažím vyhnout, ale někdy není zbytí.. . Ti kdyby jezdili pro RZS, to by přibylo mrtvých...
Momentalne s postou resim uz od cervna spoustu promr (poztracenych) dopisu.
Ani jeden se nenasel, posta se tvari ze je vse v poradku, po novym roce tam jdu osobne....
Snad me zase nebudou vyvadet dva mestaci ....
Ani jeden se nenasel, posta se tvari ze je vse v poradku, po novym roce tam jdu osobne....
Snad me zase nebudou vyvadet dva mestaci ....
Stydím se za tuto zem
Česká pošta státní podnik mě dnes neskutečně nasrala, nikoliv vážený pane ministře vnitra.
Minulý týden ve středu 17.1 v 10°°h jsem podal důležitou zásilku (obálka A4) s tím že potřebuji aby byla nejpozději v pátek doručená.
Pracovnice mi nabídla možnost za 163Kč a zásilka bude doručená zítra, tedy 18.1. Je to uvedeno i na průvodce. Součástí služby je SMS v okamžiku doručení. SMS přišla dnes 22.1. v 15:30h.
Rakušan (ministr) odstup!
Minulý týden ve středu 17.1 v 10°°h jsem podal důležitou zásilku (obálka A4) s tím že potřebuji aby byla nejpozději v pátek doručená.
Pracovnice mi nabídla možnost za 163Kč a zásilka bude doručená zítra, tedy 18.1. Je to uvedeno i na průvodce. Součástí služby je SMS v okamžiku doručení. SMS přišla dnes 22.1. v 15:30h.
Rakušan (ministr) odstup!
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Snažím se Otovi poslat balík.Kdykoliv příjdu ráno v 8:00 na poštu je zavřeno.Otvírají až v 10:00.To už je bábinka vzhůru a musím se jí věnoval.Tak balík vozím jak debil v autě.
Me v soucasne dobe pri kazde navsteve posty silene bolej hlasivky.....
Dopisy nedorazi ani po 14ti dnech, nektere dokonce od srpna doted vubec.....
Dopisy nedorazi ani po 14ti dnech, nektere dokonce od srpna doted vubec.....
Stydím se za tuto zem
A já teď kupodivu nemůžu říct půl křivého slova. Všechno chodí jak má... Teď mi půjde balík až z Jiříkova, což je úplně opačná strana republiky, na podacím listku mají napsané že to dojde 24.1. Tak su zvědavý.
A zitra má dojít cosi od Hradce Králové. To ale stejně budu vyzvedávat současně. Ať tak nemusím dvakrát.
Ale co mne nakrklo, teda už loni na podzim, nechal jsem si z allegra poslat řemen na skútra, přišlo to do ppl boxu, tuším že wedo to má nejak zpachtované, dobírkou, páč jsem neměl kartu u sebe to zaplatit rovnou, většinou platím kartou online hned při nákupu, no dobírka se dá zaplatit kartou přes mobil před vyzvednutím. Vlastně ani jinak to u této zásilky nešlo, no ale ono to nešlo zaplatit vůbec. Ty jejich stránky ne a ne tu platbu dokončit, infolinka jen nějaký robot, který mi nijak nepomohl, takže řemen šel zpátky do Polska. Bohužel....
A zitra má dojít cosi od Hradce Králové. To ale stejně budu vyzvedávat současně. Ať tak nemusím dvakrát.
Ale co mne nakrklo, teda už loni na podzim, nechal jsem si z allegra poslat řemen na skútra, přišlo to do ppl boxu, tuším že wedo to má nejak zpachtované, dobírkou, páč jsem neměl kartu u sebe to zaplatit rovnou, většinou platím kartou online hned při nákupu, no dobírka se dá zaplatit kartou přes mobil před vyzvednutím. Vlastně ani jinak to u této zásilky nešlo, no ale ono to nešlo zaplatit vůbec. Ty jejich stránky ne a ne tu platbu dokončit, infolinka jen nějaký robot, který mi nijak nepomohl, takže řemen šel zpátky do Polska. Bohužel....
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
Víťo schválně jsem si dal trasu od Tebe na poštu. 1,3 km a pak stačí zadat ,,pošta Kuřim pracovní doba." 4x v týdnu od 8 ráno a 2x od 10 ráno. Však internet umíš používat! A škola - pošta 200m. Chudák pošta potvora jedna!
Sakra taky čekám zásilku od poláka do wedo(alza) boxu, ale mám jí zaplacenou tak to snad půjde bez problémů i když musim jet 12km k tomu boxu, další možnost byla wedo kurýr za 99,- no tak aspon tu cestu spojim s nákupem
malej traktorista v malým traktoru
No dyť jo.Minule zavřeno a dnes taky.Já nemůžu odejít na půl dne od bábinky.
Víťo, taky tak vozím balík. To jsou tady lidi, co to nechtějí poslat zásilkovnou a trvají na poště
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
u pošty funguje Balíkovna už i na adresu a podat můžeš přes box/alzabox
malej traktorista v malým traktoru
1,3 km tam a zpět to přejdeš za chvilku! Bábinka si schrupne a ty přijdeš a ještě bude brát nějakej pěknej sen! No jedině že by Jsi se stavil u toho kamaráda jak Jsi tuhle psal a dali by jste si po cvrku do každé nohy! To aby cesta odsejpala. Měl jsem.kamaráda a on si taky rád dával cvrky, aby mu cesta odsejpala. Dávno tomu roků dozadu. Sedíme v K. Hoře v Kotoru ( restaurace 3 cenové skupiny ) popili jsme a Jarda kouknul na hodinly, přepočítal čas. Bo on si nikdy nepospuval letní, zimní čas. A říká ,,hostinskej prdni nám sem ještě každýmu po dvou decákách to do každé nohy jednýho vrazit, aby mi ta cesta na autobusák odsejpala!" Vrazil tam ty dva decáky hned za sebou, oblíknul si bundu a valí na autobus. Z Kotoru na autobusák furt po skopci. To se ví u Anděla u hospody cosi zedničili. Bylo už šero a Jarda si to štráduje po těch kostkách celou ulicí na autobusák. Popobíhá a najednou jeb, rána jako kráva. To se ví u toho Anděla to napasoval do míchačky co tam stála. Rána jako prase, až se buben přetočil na druhou stranu! Jarda se posbíral ze země, omluvil se míchačce, že ji tak nějak přehlédl a pokračoval v rychlé chůzi na autobus. Stihnul ho to se ví. Ale druhej den měl modrou celou hubu a naraženej celej člověk.
Tak bacha na cvrky ,,na cestu"!
Tak bacha na cvrky ,,na cestu"!
Sadra17: vím, ale to chce appku a děti mají akorát zásilkovnu. Ve městě nejde zaparkovat a tahat po sněhu balík z parkoviště za řekou mě zatím bylo líno. Sníh, led, dopadnu jak bábinka, akorát mě nebude mít kdo vařit
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
Co už, nastěhoval by Jsi se k Víťovi. Stejně vaří kotel pro regument, tak jedna porce navíc by se našla! Má se starat o bábinku tak by Jsi se vlezl taky. On je podle toho, co tu píše stejně taková ,,máma" té jeho rodiny. Odveze vnoučata do školky, poklidí, uvaří, odmyje nádobí, zatopí, atd. Prostě máma. Příslušníci rodiny jsou na tom dobře. Máma vše udělá, vyřídí, zařídí. Tak o jednoho doma víc, míň, to se ztratí. Vlastně nebejt ho tam, tak to doma nefunguje.
Zásilkovna i balíkovna u nás fungují dobře,jenže já to neumím poslat,pokud si někdo toto nezajistí.Stále mám hloupý telefon,protože chytrý bych při své práci rozbil.Vidím jakou roční spotřebu telefonů má zeťák,který dělá stejnou práci.A přestaňte si ze mě utahovat.Né,že by mě to vadilo ale starostí mám nad hlavu.