CO JSTE DNESKA DĚLALI III
Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI III
Zbytečně se nevypisuj a zkus to. Loupe se jak perník.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
prdlajs, a už to mám hotový.
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Dnes som cely den od 06:00 lietal po doktoroch Ale kupodivu som vybavil vše
Konečně jsem pořezal "fůru" suchých hlaviček z vinohradu. Musím počkat, až zamrzne, abych to dostal do kotelny...
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
Byl jsem "vyštván" na větší nákup jako řidič nákupního košíku. Jak tak jezdím za "vrchním nákupčím" tak se nudím a koukám kolem sebe. O kus dál šel "stejně" postižený a nudící se "řidič" a s ním asi dvouletý potomek.Otec na povel své "nákupčí" utrhl , rozfoukal a podal jí pytlík . Celé to pozoroval ten malý špunt a zastavil se u toho návinu pytlíku ,pak jeden uchopil a běžel za otcem který na něho volal aniž se otec podíval co malý provozuje. Pytlík co malý ukořistil samozřejmě nebyl utržený a návin se začal odvíjet No když toho bylo odvinuto asi 7 metrů nejdříve zasáhla matka.Nejdřív seřvala manžela a teprve potom zablokovala malého. No myslím ,že jim to trvalo dost dlouho než to jakž tak namotali zpět........
Pointa -,byl jsem seřván i já když jsem na to upozornil mojí velitelku ,že jsem nezasáhl i když jsme byly dobrých 10 - 15 od malého pachatele.....".že já nedržel hubu , no někdo to odskákat musí
Pointa -,byl jsem seřván i já když jsem na to upozornil mojí velitelku ,že jsem nezasáhl i když jsme byly dobrých 10 - 15 od malého pachatele.....".že já nedržel hubu , no někdo to odskákat musí
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....
Nekdo chce vyvětrat pytlík a takových keců....
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
Proto s polovičkou nakupovat nechodím Byl sem párkrát a nechápal sepíšu si co chci koupit proběhnu krámy nakoupím a jedu dom Polovička za stejnou dobu projde jen 2 regály
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Ráno transfúzka, pak nějaké pochůzky po Trutnově, na kafe a zařídit pár drobností v práci. No a po obědě hurá ven! Na louku, stromy, nálety, prořezávat, kácet uklízet. Zas kousek udělaný. Jabloň prořezaná, ještě skácet ty nálety za ní a pak všechny jejich kořeny vytrhat. Před chvílí jsem přišel.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
tak to já jsem dnes (a včera) opět pracoval za minimální mzdu (měsíční)
Takže jsi dělal hovno jak já?
S hovnem to souvisí akorát tak, že se svět v prdel obrací a vyšších zisků je dosahováno v oblasti destrukce, zatímco unifikované konstrukce jsou dováženy ze zahraničí
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
Tak to já měl ,,plodnej den"! Ráno jsem včera vezl pantatíka k doktorovi. Než vylezl z ordinace, dojel jsem koupit těsnění a O krouzky do ložiskarny. Pohovořil tam s příjemnou paní. Poté vyzvednout pantatíka a dom. V dílně od rana zatopeno. Po obědě jsem šel do dílny. Sedl ke stolu a ve spolupráci s počítačem udělal pár uřednickejch prací. Mimo jiné jsem se kupodivu dovolal na MV kde jsem potřeboval v registru obyvatel pomoct vyhledat ztracenou tetičku. Tam mi sdělili že mi to nesmí sdělit co s ní bylo. Takže mě odkazali zpět na soud. Tedy jsem zavolal znovu na soud kde ten případ řeší a kupodivu po osvětlení sdělení z MV půjde že si soud zažádá o dohledáni. Paní u soudu se divila, že mi na MV vůbec řekli co a jak. No vše je kvůli pozemkům sestry mojí babičky. Zdědili jsme pozemky po rodičích a ty jsou ve spoluvlastnictví této sestry babičky ročnik 1910. Nikdo neví kam se tetka poděla a pozemky by propadly státu. Takže to řeším.
Poté asi v 15 h no nešlo to jak ksem myslel ta kancelařina rychle. Jsem osoustružil kus matroše a pak nasadil na frezku děličku. Vyfrezoval zářezy dle podobneho vzoru. Je to zajištění hloubkového kola na hřídely Roudnického pluhu. Poté jsem ještě z nerezu vyrobil jeden čep k tomuto pluhu k oji. Přinesl dřevo připravil kamna na raní zátop. Zhasnul, zakodoval zabezpečovačku zavřel dveře a šel dom. Hodiny ukazovaly 19:50.
Dnes jsem vstal a zatopil v dílně. Posnídal a po obědě jdu asi ven. Vytahnu plazmu a budu kutit tu naklápěcí svahovku na minibagr. Včera jsem si říkal, že už k bygru budu mít asi hotovo. A pak jsem klopítl o tu převodovku s hydromotorem na dvoře. A aha, však nemám ještě vrták na ten minibagr na kterej jsem tu převodovku dovlekl. Takže až zkutím svahovku, přijde na řadu vrták!
Poté asi v 15 h no nešlo to jak ksem myslel ta kancelařina rychle. Jsem osoustružil kus matroše a pak nasadil na frezku děličku. Vyfrezoval zářezy dle podobneho vzoru. Je to zajištění hloubkového kola na hřídely Roudnického pluhu. Poté jsem ještě z nerezu vyrobil jeden čep k tomuto pluhu k oji. Přinesl dřevo připravil kamna na raní zátop. Zhasnul, zakodoval zabezpečovačku zavřel dveře a šel dom. Hodiny ukazovaly 19:50.
Dnes jsem vstal a zatopil v dílně. Posnídal a po obědě jdu asi ven. Vytahnu plazmu a budu kutit tu naklápěcí svahovku na minibagr. Včera jsem si říkal, že už k bygru budu mít asi hotovo. A pak jsem klopítl o tu převodovku s hydromotorem na dvoře. A aha, však nemám ještě vrták na ten minibagr na kterej jsem tu převodovku dovlekl. Takže až zkutím svahovku, přijde na řadu vrták!
Láďo, naprosto přesně pojmenováno
Hnusnou práci nikdo nechce dělat (ani tu příjemnou) takže workoholik si může diktovat.
Hnusnou práci nikdo nechce dělat (ani tu příjemnou) takže workoholik si může diktovat.