Kovošrot
Re: Kovošrot
Z čeho je ten zadek? To vypadá že tam má motor
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
Že by splašená dedeónská traverza eRSák? Ale slepený to může být z kde čeho... RS znám jen z rychlíku, když jsem kolem něj někde prošel...
Podle mě je motor + převodovka RS. Někdo se to evidentně snažil předělat z traverzy na dva podélníky. Možná kvůli nářadí. Rusové ty kultivační traktory taky dělali s dvouma podélníkama ale nevím typ, a u nás snad Agrostroj Prostějov. Přijde mi to docela zdařilé s napasovanou nápravou zetor.
Jen dodám že na věšení nářadí mezi nápravy to má malej rozvor.
Předek je ze Zetoru a zadek určitě splašená traverza.
Ale splašená traverza neměla portály. Nebo jo?
Edit: tak měla...
Edit: tak měla...
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
Je to agregát - převodovka a motor z Rs . V předu náprava Zetor 69..? Co by ale bylo zajímavé v jakém stavu je motor? Myslím ,že je to ten s tím větším vrtáním a o motory je nouze . Kde to je to "uloženo" ?
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....
Možná by to stálo za hřích. Moc vážit to nebude obal převodovky, portály, větrák na motoru je všechno hliník. Motor 2vál. Konstrukce s přední odpruženou nápravou zetor trochu přidá, ale aj ta náprava má cenu. Ještě je tam vzadu dáké přídavné hydr. čerpadlo jestli se dobře koukám asi pohon posilovače řízení. Neznám všechny typy RS ale na levém boku převodovky asi chybí čerpadlo hydrauliky s rozvaděčem a i celá hydraulika. Pokud jde o samotný motor to je sázka na neznámou. Celé je to pokryté až na výjimky zeleným povlakem ale jako dárce orgánů budiž. Jde o to co by to celé koštovalo.
Ano Žamberk
Kluci jen ta přední vana co drží tu nápravu zetor když nebude zjebaná a byla by použitelná zaplatí v prodeji 1/3 ceny nákupu toho stroje. Tedy nevím, jestli se dá vykoupit. Některé kovošroty neprodávají. Některé mají od 10Kč/kg nebo 15Kč/kg. Těžko odhadnout, co to váží.
Stejnou nápravu mám na 5511.
Ono není vidět, kolikaděrovej je náboj. Je tam víc druhů uchycení čepu a víc druhů náboje. Máme doma k téhle nápravě 3 druhy nábojů a 2 druhy čepů a myslím ty krátký tady nemáme. Takže ta náprava je použitelná na traktor, ale když máš šestidírový disky a tady budou 4 dírový, musíš to přehodit. Přijde mi to podle fotky jako 5 dírovej disk z osobáku na tom. A 5 dírové na tuhle nápravu nemáme a myslím že ani nejsou. Takže tam může být něco napasovanýho a teď jde o to jak. Jestli náprava zůstala v původním stavu, nebo jsou upravený konce. Na čep nasazený jiný unašeč.
Kdyby se toho někdo ujmul na díly, tak bych bral ty přední "nohavice" (bez nábojů, bez kol)...
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
Ahoj, celej zadek je z nakladače T 157, motor je jen podobnej, ale né stejnej jako RS09, čerpadlo je tam originál, tenhle nakladač vlastním víc jak 10 let .
Jeden jsem našel https://stroje.bazos.cz/inzerat/1792619 ... latinu.php
Jeden jsem našel https://stroje.bazos.cz/inzerat/1792619 ... latinu.php
Trošku kolik to zvedne v kleštích?
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23