RYOBI ONE +
-
Re: RYOBI ONE +
a při jednorázovým nákupu?
jaký přesně prodejce Ryobi?
já poptával před lety vícero nářadí v sestavě a prodejce s cenou neudělal vůbec nic i když jsem byl neodbytný, tak jsem nakoupil v bauhausu
i pro mě je tisíc sem, tisíc tam tak zanedbatelná položka, v dnešní době, že už jsem rezignoval
jaký přesně prodejce Ryobi?
já poptával před lety vícero nářadí v sestavě a prodejce s cenou neudělal vůbec nic i když jsem byl neodbytný, tak jsem nakoupil v bauhausu
i pro mě je tisíc sem, tisíc tam tak zanedbatelná položka, v dnešní době, že už jsem rezignoval
Kéž jsou všechny bytosti šťastny.
Ano i tak prodejce z Valmezu, mají i e-shop.
Bral jsem 4 věci a oproti katalogu 3.500 doma a to už zanedbatelné není
Lístky mám v účetnictví, jinak bych se podíval co kolik stálo.
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
-
Vrtacka brushless, utahovak, krovinak a vyzinac. Vyzinac hybrid i na 230, ale uplne debilni konstrukce s hlavou primo na hrideli motoru. Vespod hlavy je vrtulka pro chlazeni motoru. Namotal se kousek provazku, chlazeni prestalo chladit a muzete hadat trikrat, jak to dopadlo.
-
promeškal jsem aku stříkací pistoli, už ji nikdo nemá skladem, možná polácí jo
potřebuju vymalovat dům, nejlépe celý, a válečkem to dělat nebudu ani za nic
potřebuju vymalovat dům, nejlépe celý, a válečkem to dělat nebudu ani za nic
Tak si kup Parkside a neotravuj
Mám se Ti zeptat v tom Valmezu?
Mám se Ti zeptat v tom Valmezu?
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Profici jedou valecek, ja mam rad stetky. Malovat barak pistolej by me ani ve snu nenapadlo. Uplne nejlepsi doba na malova je prave ted?
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
No přidám se ,nikdo nemluví o DeWALTu samozřejmě vše aku,,v práci stím makáme a vydrží to neskutečné věci ,, takže sem chtěl aji domů,toto a spokojenost
Jako prvni sem si koupil utahovák,ten je super povoluji snim kola na crystalu kombajnu vlečce atd..
Aku vrtačka s příklepem
Aku flexa,
Aku ocaska
Aku kotoučová pila
A světlo pracovní,stoho mám asi úplně nejvíc radost,, protože svítí šílené,,a hlavně vydrží svítit hodiny v kuse,a kdyžtak precvaknu baterii a jedu dál,,
Takove ty aku svitilny na USB mě vzdycky vytáčeli, něco dělám blik a tma.
Jako prvni sem si koupil utahovák,ten je super povoluji snim kola na crystalu kombajnu vlečce atd..
Aku vrtačka s příklepem
Aku flexa,
Aku ocaska
Aku kotoučová pila
A světlo pracovní,stoho mám asi úplně nejvíc radost,, protože svítí šílené,,a hlavně vydrží svítit hodiny v kuse,a kdyžtak precvaknu baterii a jedu dál,,
Takove ty aku svitilny na USB mě vzdycky vytáčeli, něco dělám blik a tma.
zetor 50super,Z10045turbo,7011,E516B,BSS P53S,6T,P93S,10.08-agro,hon un 050 2x,BDT po faceliftu,bogballe,kertitox ala Napa,a spousta dalších stroju co uz není kam davat:)
už dávno ne, profíci kde to jde jedou pistoli ale profi co jim rovnou saje z kýble
malej traktorista v malým traktoru
-
po anglicku to nechci, na to su alergický, já sundávám aj vypínače aj zásuvky, prostě všechno na holou stěnu, okna nechávám
3 patra po 72m2, nebo něco ke kompresoru, ale aku lepší
DeWalt jsem měl na 230, vydrželo nesmysl, funguje doposud, před 10ti lety jsem byl chudej, takže jsem začal s Ryobi, protože na Makitu toho moc nebylo, dneska bych volil asi stejně, mně se líbí ten nesmysl věcí ONE+ a na Milvoký nemám cash
3 patra po 72m2, nebo něco ke kompresoru, ale aku lepší
DeWalt jsem měl na 230, vydrželo nesmysl, funguje doposud, před 10ti lety jsem byl chudej, takže jsem začal s Ryobi, protože na Makitu toho moc nebylo, dneska bych volil asi stejně, mně se líbí ten nesmysl věcí ONE+ a na Milvoký nemám cash
na tohle jsou půjčovny stojí to peníze ale máš v ruce profi vybavení
malej traktorista v malým traktoru
-
já bych na ten váleček z Otovic něco napsal, ale pere se to ve mně, vyhrát soutěž, nebo být zticha......
na pučovnu se podívám, ale žijem v takový prdeli, že pochybuju, ten aku se mi líbíl, že ho pak užiju i jinde
na pučovnu se podívám, ale žijem v takový prdeli, že pochybuju, ten aku se mi líbíl, že ho pak užiju i jinde
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
-
koukal jsem na airless od Wagnera, asi to tak dopadne
s tou aku bych se nadřel
s tou aku bych se nadřel