TECHNICKÉ PROBLÉMY JAPONSKÝCH STROJŮ - obecně
Moderátor: DYK
Re: TECHNICKÉ PROBLÉMY JAPONSKÝCH STROJŮ - obecně
Ahoj chlapi, děkuju moc za tipy!!! Nejdřív asi zkusím vypustit náplně z převodovek, protože je to nejméně práce (díky za super tip, v jednoduchosti je síla ) a uvidím, kde se možná něco pokazilo. A až následně se dám do větší akce jako převodovky a spojky.
Asi budu muset vyřešit baterku na startování. Těšili jste někdo kapacitu? Když mám obsah 900 a traktor má 16 koní dvou válec? neni potom 74 ah zbytečně moc?
„Včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět. Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe."
Iní dávajú dopredu ešte aj závažie a ty sa pýtaš či to nie je moc???? odmeraj si rozmery a daj tam najväčšiu aká vojde. Ja mám na 26hp nejakých 115AH. A keď umrie, nechám ju tam ako zavažie a druhú dám hore na ňu.
Čím víc ampér, tím víc adidas jestli řešíš peníze,tak radši chvíli počkej a dej tam tu co tam byla. Jinak nevím čemu by trochou víc ampér škodilo. A nebo to můžeš pojmout jako Oco a udělat z baterky ještě závaží
Hinomoto N249
Ja mám trojvalec 14koni a literatúra uvádza 60Ah. Mám tam 62ku. Štartuje to na brnk, tak neriešim. Teraz má 4 roky a nie je poznať že by to zle štartovalo.
Oco, já už tam právě závaží na předku mám... Takže 115 stku nepotřebuju.
Honza byla tam baterka nějaká Japonská,tzv rozsypaný čaj. S tím toho nepřečtu nic...
Peter , myslím že ta 60 by mohla stačit. Ono je taky jedna věci, že čím větší kapacita y tak se i dýl nabíjí ne?
Honza byla tam baterka nějaká Japonská,tzv rozsypaný čaj. S tím toho nepřečtu nic...
Peter , myslím že ta 60 by mohla stačit. Ono je taky jedna věci, že čím větší kapacita y tak se i dýl nabíjí ne?
„Včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět. Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe."
máš tam ještě asijské svorky? Mají menší průměr na + a -
Kubota parking only :-)
https://www.youtube.com/user/ladikigas
Ne, předělal jsem to na klasiku
Ja original z vyroby kubota 3 val 45Ah a startuje i pri -15 bez nabijeni
No paráda. Vezmu MAFFku 62 ah. To bude v pohodě. Děkuji
bohatě stačí 45Ah...doporučuji Yuasa
Kubota parking only :-)
Jej Ladiki včera jsem jí objednal 🫣,ale díky
Tak se mi zase daří. Roztekl se mi chladič ...
Rozměry jsou 370x460x60. Zkoušel sjte někdo nahradit jiný chladič za originál? Přemýšlím tam napasovat chladič ze Škoda 1203,má podbné rozměry... Originál stojí neskutečný ranec...
Rozměry jsou 370x460x60. Zkoušel sjte někdo nahradit jiný chladič za originál? Přemýšlím tam napasovat chladič ze Škoda 1203,má podbné rozměry... Originál stojí neskutečný ranec...
Tato závada mě postihla asi půl roku od koupě traktoru.
Cena za nový je vysoká.
Chladič jsem sundal z traktoru, s tím, že to zkusím zaletovat, ale bohužel to teklo pod konzolí v tak blbém místě, že jsem si na to netroufl.
Nakonec jsem to důkladně očistil, vysušil horkovzdušnou pistolí a zámázl vrstvou červeného motorářského tmelu.
Drží to pořád a už je to přes dva roky.
Na domadělu mám tak chladič z 1202 taky tak opravený už tak 10 let, a tam těch prasklin bylo víc.
Ale myslím si že firmy zabívající se opravou chladičů by to zvládly, ale netuším co by to mohlo stát.
Cena za nový je vysoká.
Chladič jsem sundal z traktoru, s tím, že to zkusím zaletovat, ale bohužel to teklo pod konzolí v tak blbém místě, že jsem si na to netroufl.
Nakonec jsem to důkladně očistil, vysušil horkovzdušnou pistolí a zámázl vrstvou červeného motorářského tmelu.
Drží to pořád a už je to přes dva roky.
Na domadělu mám tak chladič z 1202 taky tak opravený už tak 10 let, a tam těch prasklin bylo víc.
Ale myslím si že firmy zabívající se opravou chladičů by to zvládly, ale netuším co by to mohlo stát.
Ahoj. Díky za odpověď. A máš tam normálně fridex? To mě taky napadlo to zalepit nějakými lepidlem nebo tmelem