Zdravotní problémy a jejich následky

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
Čárls

Re: Zdravotní problémy a jejich následky

#2416 Nový příspěvek od Čárls »

No sem zvědavej na kamarádku jde s kyčlema nejdřív 1 a pak prej za3-4 měsíce druhou Mladá holka ještě ji nebylo ani 57 a obě kyčle v háji prodavačka No jinak u nas zatím vše cajk naštěstí ale vždyť to znáte jeden blbej pohyb a vše je v p.....
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/

ota

#2417 Nový příspěvek od ota »

Manželka chodí s kolenama. Má nějakou potvorec dědičnej s kloubama. Měla to panimáma i babička. Špatně se jim mastěji klouby. Tak jednou za čas manželce doktor píchne nějakou výživu. Nejdřív jedno a pak po čase druhé koleno. Prej na výměnu je taky mladá a musí to ještě chvíli vydržet. 1600 Kč stojí jedna injekce. Teď naposledy ji píchnul a manželka druhej den lítala jak motorka. Samozřejmě to přepískla a další den sotva lezla. To bylo jak vymalovala půlku spodku baráku a dvě stěny ten den nestihla. A pak slila jen barvu spátky do pixly a zase prej příště to domaluje! :vysmech:

vitex

#2418 Nový příspěvek od vitex »

Oto,musíš jí cpát do jídla vovařený vepřový kůže aby mohla běhat jak zamlada.

ota

#2419 Nový příspěvek od ota »

No to bych se nejdřív musel naučit vařit. A to už myslím nemá cenu v mejch letech. Bude mi postačovat mikrovlnka s čudlíkem a konvička na vodu, stejně budu muset hlídat, abych tu vodu nepřipálil.
No jinak tyhle jídla co posilují mazání kloubů standartně dost jíme. Však jsme masáci doma.

Sadra17

#2420 Nový příspěvek od Sadra17 »

ota píše: úte lis 07, 2023 5:37 pm Manželka chodí s kolenama. Má nějakou potvorec dědičnej s kloubama. Měla to panimáma i babička. Špatně se jim mastěji klouby. Tak jednou za čas manželce doktor píchne nějakou výživu. Nejdřív jedno a pak po čase druhé koleno. Prej na výměnu je taky mladá a musí to ještě chvíli vydržet. 1600 Kč stojí jedna injekce. Teď naposledy ji píchnul a manželka druhej den lítala jak motorka. Samozřejmě to přepískla a další den sotva lezla. To bylo jak vymalovala půlku spodku baráku a dvě stěny ten den nestihla. A pak slila jen barvu spátky do pixly a zase prej příště to domaluje! :vysmech:
Cemio Kamzík, denně jedna pilulka a bude to znát 8) nestojí to svět na to aby to nestálo za pokus
malej traktorista v malým traktoru

Čárls

#2421 Nový příspěvek od Čárls »

Hoši s těma pililkama kdysi mě jeden doktor řek Musel bys je brát od 30 let pravidelně a je to jen tahák na prachy Osobně ja neberu nic geneticky bych na tom měl bejt dobře
Co sem doma tak ani už nemusím prášky na tlak Ten doktor mi říkal Pokud nemaš dědičně tak pořádná životospráva On ten buček s kužičkou má co do sebe a sulc z nožiček taky Jo už není na světě Byl to obyč venkovskej ze starý školy 1 republiky Teď by mu bylo okolo 90 let

ota

#2422 Nový příspěvek od ota »

Čárlsi vždycky si vzpomenu na mého tatíka s těma práškama. Když byl na nějaké prohlídce a tam mu doktorka nechala dělat víc vyšetření než běžně. Neužíval dlouhodobě žádné léky, pilulky. Jen třeba když měl nachlazen ítak vycucal něco z lekárny ty cucací žele. No a doktorka že tady je trošku tlak co koukám na vyšetření. Ale myslím si, že by jste si upravil stravu a ono se to srovná. Nebo že by jsme předepsali pilulky? Bral by jste půlku prášku tak asi. A tatík ,,pani doktorko, přeci teď už nebudu začínat s práškama! na to mám snad dost času, až budu starej ne?" A doktorka koukla do karty a tatíkovi bylo tenkrát 89 roků. :vysmech: tatík došel dom a povídal to mámě a nám když jsme tam přijeli. Že ,,doktorka blázen, teď už budu práškovat ne?" :smich:
Doktor jednou na té ortopedii mi povídal, že opravdu je lepší si vysledovat nějakou stravu a tělu dodávat průběžně ruznorodé jídla, které vstřebávají do těla přirozeně tyhle látky. Ty tabletky, přípravky co jsou v reklamách to prej není to správné. Je to jen na peníze. Jako s tou mastí. Ptá se mě, když mě bolela ta ruka. ,,Mažete si něčím to bolavé místo"? Ano koupil jsem si v lekárně jakousi mast co byla reklama. Hm, já vám napíšu mast. 3x denně mastit bolavé místo". Tenkrát jsem to tu psal. Mast stála asi 180 Kč. Třetí den jsem nevěřil, že tak zabere rychle! Asi tu mast trefil dobře. 8) Ale na ty kolena to nezabírá. Je to mast pourazová, nebo na povrchovější bolesti. Do kolena se nedostane.

Čárls

#2423 Nový příspěvek od Čárls »

Jo Otto ono to tak je bohužel v dnešní době tak nějak o prachách a poctivosti doktorů a taky co která firmička doktorovi namaže bohužel těch poctivejch je pomálu co řeknou pravdu
kdysi mi dchtorka při vyšetření zjistila žlučový kameny a celozávodní při preventivce už mě hnala na kudlu votravovala no 4 roky já bral přírodní kapičky Někde sem to vaštáral na netu a pak na posledy mě vyhnala zas na ultrazvuk zbyl jen jeden malej co stalo s dvěma zbývajícími vím vysr... sem je nakonec sem si vzal šaratici a panáka oliváče oleje
Jo vyšli ty mrňavý a ten velkej byl třetinovej Tak asi budu zas muset pohledat v odkazech trochu zas mrcha občas zazlobí tak jednou do roka No a moje doktorka miřekla pokud nějak extremně to nezlobí zbytečný řezat jo tak 2x do měsíce tak vás už na kudlu ženu taky :smich:

Sadra17

#2424 Nový příspěvek od Sadra17 »

Čárls píše: stř lis 08, 2023 1:40 pm Hoši s těma pililkama kdysi mě jeden doktor řek Musel bys je brát od 30 let pravidelně
ten kamzík nejni pilulka ale pouze doplněk stravy, v podstatě kolagen na klouby 8)
malej traktorista v malým traktoru

vitex

#2425 Nový příspěvek od vitex »

Kluci ale tohle umí i bylinky.Stačí si nastudovat literaturu.Osobně ji mám k dispozici.Samozřejmě bylinky nejsou kouzelné a neumí všechno,pouze ten základ.

Čárls

#2426 Nový příspěvek od Čárls »

https://www.bylinky-medy.cz/www-bylinky ... inne-Kapky Viťo jako vždy máš pravdu ty naše prababičky prostě věděli a sepsali 8) jo v odkazu je na ten žlučák a pomáhají i pro ty co jim najdou vysokej cholesterol

bourač

#2427 Nový příspěvek od bourač »

frajeřina co ti (někteří) doktoři dnes dokážou

Obrázek
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.

chobotek

#2428 Nový příspěvek od chobotek »

To je inbus hlava? Nerez nebo titan? (popravdě netuším kam je to zašroubované, ale frajeřina to bude, jestli tě to opravilo)
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.

bourač

#2429 Nový příspěvek od bourač »

titan, hmoždinky, nerezový? lanko prostrkaný do urvanýho svalu. přitažený úpon ke kosti - záměr aby přirostl.
Bez toho spoje je opětovný srůst nereálný.
Na obrázku není pletenec ramenní (trojhlavý sval pažní), toto je vrstva pod ním. :shock:
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.

DanculSK

#2430 Nový příspěvek od DanculSK »

Jirko... To je tvoja labka?
:red:
.....AJ MUŽI MAJÚ SVOJE DNI....

Kratky navod ako sem nahrať fotky
https://youtu.be/I5ymR1-wi70

Odpovědět

Zpět na „Putyka“