Kovošrot

vše co nejde zařadit nikde jinde

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
ota

Re: Kovošrot

#3886 Nový příspěvek od ota »

Tu nožovku typuju možná na R5. Takhle jen z dálky na té fotce. Je trochu větší. Je tam i zadní nožovej držák. Buďto na SU, nebo možná na R5. Ale tam myslím je trochu jenej tvar.

kenybz

#3887 Nový příspěvek od kenybz »

FIZZ a + k tomu live dražba :smich: :smich: :smich:
To bych musel ten kovošrot vlastnit. I tak tam někdo psal pod video, že to mám zabrat celé a že je to točené z pozice chlapa a chtělo by to lepší záběry atd. No já to sice chápu, ale povolené natáčet mám jen od zaměstnance a né majitele. tak proto je to natočené jak je. Už je pokrok to, že se to video netřepe jak minule.

Fizz

#3888 Nový příspěvek od Fizz »

Jo třepání je lepší.

To je tak malý šrot nebo je to jen to "zajímavý"?
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23

ota

#3889 Nový příspěvek od ota »

Soused dneska přivezl cirkulárku s litinovým stolem. Taková ta menší s 2,2 kW motorem. Pak tam byla ta ruční zouvačka na kola. Dál dva šuplíkový regály na kuličkových pojezdech. Než se rozmyslel sbalil je druhej zájemce. Soused pindal, že než se rozhoupal byly fuč. No a pak povídal, že tam přijel autojeřáb a s ním náklaďák. Složili tam 6t vážící litinovou 2m motorovou ohýbačku asi do 6mm plechu. Vypadá prej kompletní a funkční. Řešili jsme po telefonu info o ní. Ale nemáme ani jeden pro ni využití a místo kam s ní!

Fizz

#3890 Nový příspěvek od Fizz »

Ještě ze tam nebydlím poblíž. Bych se doma nepohl.
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23

chobotek

#3891 Nový příspěvek od chobotek »

Oto berte ji! To je krasavice. Takovou má kámoš na dílně a je radost na tom dělat 8)
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.

ota

#3892 Nový příspěvek od ota »

Až se tu stavíš tak zjistíš rychle, že bych ji musel nechat někde venku pod plachtou. A to bych chvíli chodil a hledal ,,dostačující díru" pro ní. Problém je, že tenhle kovošrot chce 20 Kč/kg. :vztek:
Jen tak aby jste věděli, proč teď večer tluče soused hlavou do almary jo? :vysmech:

Obrázek

chobotek

#3893 Nový příspěvek od chobotek »

No jako 120tis. je dost za starý, byť krásný, werk. Za ty peníze bych se rozmýšlel i s těma šuplíkama. Beztak by byly za chvíli plné :D
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.

Fizz

#3894 Nový příspěvek od Fizz »

To nechápu radši to dá to hutí za 6-7 než to prodat za 10.

Já bych pro no plac měl. Vam ji uložím. I jeřábem složím. :)
Other-Side II. '23

ota

#3895 Nový příspěvek od ota »

No prej dávají 6 Kč/kg za litinu. Tak cosi dostali za těch 6 tun matroše. Když to pak chceš, tak zaplatit za to 20Kč/kg je nereálné. Ptal se na ní a zatím je bokem na prodej jako celek. Že by to bylo lepší prodat celé. Prej než to roztřískají chvíli to potrvá a musí se tím zabývat nějaký čas. Takhle jako celek by to bylo nejschůdnější. Možná by byla i cena dohodou. Neptal se.
Jasně že ty šuflata se naplní než by ses nadál. To je jasný. Soused to taky povídal, než bych se kloudně rozkoukal, byly by plný!

Pavel

#3896 Nový příspěvek od Pavel »

oto co je to za obouvacku neco s haní mladej

ota

#3897 Nový příspěvek od ota »

Pavle je to ta ruční manuální tuším Motex? Akorát to byl ten stojan samotnej. Soused hledal ty měnitelné nástavce a nic nenašel. Je to jen na osobákový kola. Máme stejnou doma kompletní. Zouval a nazouval jsem na ní na Oktavku1 zimáky. Vcelku když je guma měká, šlo to lehce a dobře. Ale jsem tam měl 16" tvrdou gumu a musel jsem fakt zabrat.
Tady vlevo mezi těma bednama je trochu vidět.

Obrázek

Mílap

#3898 Nový příspěvek od Mílap »

Pěkný den,
Oto, pak tam mám něco najít, když tam pořádáte se sousedem nájezdy :) . Teď mě napadlo, někdy začátkem roku jsem si odtamtud přivezl zachovalou sloupovou vrtačku, bohužel bez sloupu a tak se ptám: nemá ten sloup náááhodou doma soused? (má průměr 98 mm a obdélníkovou přírubu 240x180mm na 4 šrouby) No, asi ne, ale co kdyby... Fotky vrtačky na https://forum.strojirenstvi.cz/viewtopi ... 21#p476721

stanik84

#3899 Nový příspěvek od stanik84 »

Máte pěkný poklady. Tady u nás je teď kulový. Že jo Zbyňo ? :vysmech: :D .

Ale dneska to bylo celkem dobrý. Cca 50 hydraulických upínek - jedna stojí cca čtyřku. Samo funglovky :smich: .

kbulda

#3900 Nový příspěvek od kbulda »

Kamarád prodal a ruší nástrojárnu. Přebytečné věci vozí do kovošrotu v Mělníku , naproti nádraží.
Dnes tam třeba vezl různé šrouby , převážně imbusy M 8,10,12 různé délky, taky šrouby se čtyřhranem M 12 do nožových hlav, cca 20 kg, příruby na univerzálky do soustruhu, kulatinu průměr 12 až 40 tyče 2 m a jiné. Měl toho v Tranzitu tak asi 8 metráků. Srdce mi bolelo, když jsem to viděl.

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“