Kolik je zde TRAKTORISTO-MOTORKÁŘŮ?
Re: Kolik je zde TRAKTORISTO-MOTORKÁŘŮ?
Popravde, tak ja na motorke najazdim furt najviac km v jesen. Ked je pekna jesen tak je to parada MNe sezona len zacina. V lete na motorku nebol cas
-
elektrika jede ! cítím,jak se formuje polární vítr.to budou končit další motorkáři.ale cyklisté ještě nevytáhli svoje trumfy ! šetří si je.podvlíkačky,rukavice,nákrčník.radši daj těžší převod,aby se zahřáli.a máme tu k představení další stroje.každej den mě zdraví motorkář na akumoto.po tom co jsme se v létě málem bezhlučně srazili na křižovatce.celkem mu to sviští.ani nevím,zda se dál akumoto vyrábí. zabiják všech mopedixů ,Horvin SK3 je už zavedený https://www.youtube.com/watch?v=WPDaAEq_ZwQ ,ale ňák není spokojenost s forovou sedačkou ze slaboučký koženky.a pozor!.chystá se novinka,ale ta už asi pro Béčkaře nebude https://fdrive.cz/clanky/elektricky-sku ... -kmh-10846
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
Už máš nachystané řetazy na kola a kardan na přední náhon ?
Letos má být hodně sněhu
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Až elektrocyklistům zmrzne úsměv poté, co jim na elektrokolech zamrznou a přestanou dodávat energii baterie skutečný motorkář dobře oblečen a připraven pokračuje dál:
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
-
co je?slečinky..tady je v jednostopejch od podzimu úplný mrtvo.šampǒnci.přitom to je to nejkrásnější období!ta cesta javorovou alejí,když se barví listí.nádhera!! ten požitek,včera se mi připlácnul jeden spadlej list na tvář a na chvilku mi zakryl výhled.tak vám sem budu psát teďka já.elektromotor mám.tmu rozřízne výkonný světlo.meteority se míhaj oblohou,vítr při sjezdu sviští...příští tejden už má bejt ráno zima,ale tady pravidelní motorkáři furt jezděj....
Kdo je u tebe slečinka pumpičko?
Už máš vytažené elasťáky s dlouhým rukávem?
Už máš vytažené elasťáky s dlouhým rukávem?
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Takové přetáhnout šlauškem. Hlavně ty co poránu zavazí na cestě. Já jezdím statečně každý den. Teda předevčírem ne, to chcalo, ale jinak nádhera. Za celé léto jsem nenajezdil tolik km jak za poslední měsíc.
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
On jenom provokuje, šašek Neznám ho osobně, tak nevím, jestli je na pěst, nebo
Alespoň je prdel
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Tady se furt vytahujou šlaušky.....
Asi by to chtelo nějaký ženský co?
Tuhle jsem se byl projet se švagrovou, ona coby vlastník MotoGuzzi Florida 650, blondyna copem po zadek je docela objektem zájmu podobnýho zvířectva jako je sniperovic klobásek.
Asi by to chtelo nějaký ženský co?
Tuhle jsem se byl projet se švagrovou, ona coby vlastník MotoGuzzi Florida 650, blondyna copem po zadek je docela objektem zájmu podobnýho zvířectva jako je sniperovic klobásek.
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
A cos tim chtěl vlastně říct?
Nabízíš mi mezi řádky švagrovou?
Protože jestli ne, tak se budou vytahovat jiné věci, než šlaušky...
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Ta by tě potahala....
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
jak víš?
Ale nechme to raději tak
Ale nechme to raději tak
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
-
poprchávalo,jen na východě byl na obzoru proužek jasný oblohy.tak jsem vytlačil mašinu.a namačkal jsem tam trojku a vyrazil lesní cestou,jelikož já tudy můžu.pak začalo celkem dost pršet,ale tady na severu nejsme z cukru.tak něco z toho nejkrásnějšího období .než se sluníčko schovalo do mraků... https://www.rajce.idnes.cz/sekalsemmalo/album/rano
Bytovkari na elektrickém šlapohybu s lithiem pod sebou se šinou krajinou a mrhají energií, motorkáři na jihu od rána štípou dříví neb včera končili za tmy tak zase za tmy začali.
Na motorce pojedou odpoledne zaměřit stavbu.
Na motorce pojedou odpoledne zaměřit stavbu.
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23