TZ-4K-14 - hydro naviják

TK, MT, Vinea, Cabrio, Vega, Yukon, Farmář

Moderátoři: Tata, Tom

Zpráva
Autor
Václav 28

Re: TZ-4K-14 - hydro naviják

#256 Nový příspěvek od Václav 28 »

To jsem jen zapomněl napsat, zaprvé kupuji naftu s adetivem ( oba osobáky na to makaj perfektně a nejsou to staré diesely ) a co mi zbylo, tak jsem tam taky drobet asi spíš víc nalil. Zdraví Venca
Neříkej, že to nejde, řekni, že to neumíš!

-Lycan-

#257 Nový příspěvek od -Lycan- »

Ono i ta lepša nafta ma aditivum ale na baze lepšieho vykonu a spotrebe paliva atd ale nestabilizuje biozložku a ta robi bordel a u osobaku je rychlejši preliv paliva tutiž žeru 4valce a kapičku vac a ve vyššich otačkach kdezto tieto naše dislačiky tej nafty len tak olizuju a tym jak nafta preteka strašne pomaličky stiha v nej to biosvinstvo degradovat a pak sa to taha jak sopel a zasiera to cely palivovy uklad u mna napr u majora 5718 vše v pohode ked denne zežere kolo 25 L ale jak sa s nim len tak poprdkava kusok sem a kusok tam a dlhšie stoji už je problem bo už je to pozalepovane ja to pak začal lievat hentu gebuzinu a mam pokoj uvidime čo v zime ale ak najdem kupim zimnu verziu a chrsnem to asi taky tam :vysmech: ešte jedna varianta skus zohnat naftu z rakuska ta mi to nerobila alebo od vojska na tu išli stroje jak zmyslov zbavene...
Práce sa neboj! , kľudne si vedľa nej ľahni!!
Fialka : http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 95&t=29061
SEX je slastiplný zážitok, ale jazdils niekedy Crystalom 120 45 alias Boženka ???

Václav 28

#258 Nový příspěvek od Václav 28 »

Do Rakouska to mám trochu z ruky a armáda u nás už moc není a z druhé ruky už toho moc neteče, přišla bída na kozáky. Tankuji na ONO a nebyl problém, jen jsem pomáhal po úmrtí kámoše a dostal nějakou naftu, dokavaď jsem tahal v lese, tak nebyl problém, ale nesmí to stát ani týden. A to adetivum dělají i zimní, já jiné nekupoval. Zdraví Venca

Zdendál

#259 Nový příspěvek od Zdendál »

Zdravím
K té naftě - dávám do všeho naftu od Eurooilu - je bez biosložky a nemám s ničím problém. Je to moje zkušenost, ale mám naftu v kanystru klidně rok.
(Do aut ji vylepší aditivem)

Zdenda

Václav 28

#260 Nový příspěvek od Václav 28 »

Jak jsem říkal, tankuji tu lepší na ONO a je s tím taky klid.

Václav 28

#261 Nový příspěvek od Václav 28 »

Tak zase jeden krásný den v lese s traktorem mimo stavbu, zbylo pár klacků, tak nám je hajnej prodal, sice málo, ale zato 500 m od baráku. Abych se nechlubil cizím peřím, tak synek už mě k tomu pouští jen málokdy.

Obrázek

Obrázek

A přibyl i kousek na stavbě, tady taky ochotně občas pomáhá.

Obrázek

Václav 28

#262 Nový příspěvek od Václav 28 »

Tak chvilku zase přálo počasí a konečně došlo k uzavření střechy. Pak jsme s mladým dali za víkend celou elektriku, už jen dosádrovat krabičky. Konečně se to chýlí ke konci.

Obrázek

Obrázek

Obrázek
A došlo i na traktor, byl na něm zavěšen trám který sloužil jako lávka.

Obrázek

Václav 28

#263 Nový příspěvek od Václav 28 »

Tak se zase zadařilo a po dlouhém čase zbyla chvilka času na les místo stavby. Vlastně jsem jen natěžil a pak mohl jen fotit a nakládat, synek se snaží a chce se učit, díky za ten dar, že má zájem i o práci.

Obrázek

Obrázek

Václav 28

#264 Nový příspěvek od Václav 28 »

Byl zase jeden krásný den a tak hurá do lesa, celkem se to povedlo, jen neumím pro pobavení vložit video, tak snad příště, bylo by super udělat pro nás starší nějakou pomůcku jako je na fotky, tak prosím ta zručnější když by měl někdo náladu a čas. Zdraví Venca.

Obrázek

Obrázek

Václav 28

#265 Nový příspěvek od Václav 28 »

Tak zase jen ta práce a pro mě krásný dárek před vánoci

Obrázek

Obrázek

Takže všem veselé po vánocích, hodně zdraví, štěstí a mnoho kilometrů a motohodin bez závad a nehod pro všechny kterým učarovali stroje všech druhů a typů které jsou zde k nahlédnutí přeje Venca.

Václav 28

#266 Nový příspěvek od Václav 28 »

Tak po nápovědě dobrého človíčka, já si nepřečet ani jméno, takže omluva, pokus o video z lesa

[youtube]http://youtu.be/GjnNnA7xPAE[/youtube]

fikejz

#267 Nový příspěvek od fikejz »

Pěkně ti to jede.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.

Václav 28

#268 Nový příspěvek od Václav 28 »

Ještě jednou moc děkuji za polopatické provedení vložením videa pro nás dlouho mladé. Díky Jaroslave a budiš Tě Tvé dobro bohatě odměněno.

Václav 28

#269 Nový příspěvek od Václav 28 »

Tak těsně před koncem roku proběhlo částečné stěhování do dílny, tím i uvolnění kolny na dřevo a následovala rodinná akce hurá dřevo a kolna cca 15 m3 je plná

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Přeji všem hodně moc úspěchů hodně hodně moc zdravíčka a ať se všem daří a splní vše co si jen mohou přát. Doufám, že už brzy budou fota ze stavby nového navijáku, jen si musím udělat novej ponk, nevejde se mě na něj vrtačka. Zdraví Venca.

Václav 28

#270 Nový příspěvek od Václav 28 »

Tak po delší době mě čeká zase práce v lese, dílna sice není dodělaná, ale tohle jsou polomy a hoří to, i cena je dobrá a pak se snad dostanu na dodělávky traktoru a navijáku, zatím jsem udělal jen naftovej filtr a výměnu oleje. Zítra si jedu pro nějaké hračky na stavbu vyvážecího vozíku, bych si pořád neničil silniční. Podařily se sehnat dobré komponenty za super cenu. Zdraví Venca.

Obrázek

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Naše malotraktory“