Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
Ahoj lidi. Dneska jsem vymenil hadici na horni pistnici na podkopu. Rameno v pohode nahoru dolu funguje, ale netoci se mi otoc. Toci se zhruba do pulky z prava do leva. Jinak je uplne volna. Retez je nasazenej ale taky uplne volnej. Asi to musim jeste odvzdusnit. Ale nevim jak. Je tady 460 stranek a hledani mi moc nepomohlo. Urcite to tady nekde je. Nebo nekdo vi... Ze jo?
Jasné že to tu je a asi milión krát
Dvihni rameno a násadu do max výšky, páku nepušťaj a potom začni otáčať podkopom do ľavá do prava a odvzdušníš to a napne sa ti reťaz. Opravte ma ak som to napísal zle
Dvihni rameno a násadu do max výšky, páku nepušťaj a potom začni otáčať podkopom do ľavá do prava a odvzdušníš to a napne sa ti reťaz. Opravte ma ak som to napísal zle
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Hlavne aby nic nebolo v dosahu lopaty az spadne rezat, uz som vyklepaval dvere na aute
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Potvrzuji, ze postup funguje!
Jeste jsem nekde nasel, ze je potreba u toho zajistit podkop. Takze jsem to delal se zajistenym.
Jeste jsem nekde nasel, ze je potreba u toho zajistit podkop. Takze jsem to delal se zajistenym.
Kurňa, ten má silu
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
To sa ti ako podarilo?
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398
Sa to ohlo ako keby to bolo len z 2mm plechu.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Perlik, zaklepat spat a zavarit, ak by neslo trosku narezat flexou do polovice materialu, a zaklepat. Vybrusit drazku a zavarit bazickymi elektrodami, hlavne to musi byt zvarac a nie lepic.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
sem netusil ze by se to dalo opravit...
super nasel jsem nejake firmy co to delaji. uvidim kolik to bude stat. na bazosi je dost inzeratu kde se nejake lzice prodavaji. nevim sice v jakem stavu ale budu to resit az pristi tyden.
Mimochodem neznate nekoho v oblasti Pribram - Rokycany? tady mam bagr, zadnou firmu jsem v tehle oblasti na internetu nenasel.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Skustesvarforum, ci tam niekto v okoli nebude mat cas zavarit to.
Tohle zvládne každý zámečník. Dna opravuji výměnou za nový plech -síla podle tonáže bagru, nosnou desku zubů to ale chce silnější a ideálně Hardox. Vše převařím návarovými elktrodami- jsou otěru vzdorné. Jen to chce nenechat dělat někoho kdo jen "umí " vařit. Geometrie je u lžic podstatná, rozdíl mezi lžící co bere a co se jen nechá brzdit hlínou je jen pár mm na břitu nebo síle materiálu. A rozdíl v rypné síle je to podstatný. Vím že jde o bagr který je sám o sobě nic moc, ale dobrá lžíce je fajn:)
Co se zubů týče- dával systém Esti- na jednu " dáseň" lze naklepnout zub( korunku nebo dláto jak kdo chce) podle podmínek. Rozdíl mezi zuby pro kamenité nebo pískové půdy je znát v odporu.. jako u ruchadel obecně.
Co se zubů týče- dával systém Esti- na jednu " dáseň" lze naklepnout zub( korunku nebo dláto jak kdo chce) podle podmínek. Rozdíl mezi zuby pro kamenité nebo pískové půdy je znát v odporu.. jako u ruchadel obecně.
Nazdar mal ti niekto problém aj z rozvádzač zadným
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Nerozumiet
Mal tu niekto problém z rozdzacom zadným zo sekciamy keď potiahnem pomaly sekciu na podkope tak ide zadusit motor akoby neodchádzal olej do prepadu ale tlakovalo sistem