Kolik je zde TRAKTORISTO-MOTORKÁŘŮ?
Re: Kolik je zde TRAKTORISTO-MOTORKÁŘŮ?
Automat není vůbec špatná věc. Mám ho v osobáku a proč mu do toho kecat? Prošlápnu plyn on si podřadí a když ho přepnu do sportovního režimu, tak ten 3litr s tím umí pěkně zavrtět. Měl jsem ho i v kamionech a liboval jsem si. Na krosku je automat nebetyčná blbost, tam je potřeba manuál a hodně řadit, ale na silnici? Možná tak v Alpách, ale tam to zvládá i variátor.
Ale tím jsme hodně odbočili a teď bych rád slyšel ty nevýhody skůtrů.
Ale tím jsme hodně odbočili a teď bych rád slyšel ty nevýhody skůtrů.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Se skútrem nemohu odbočit na polňačku, projet se po šotolině, kalužemi, přebrodit potok... Proto mám enduro a ne skútra. Sice se mi už špatně přehazuje noha přes sedačku, ale zatím to zvládám.
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
Myslíš DCT? S tímhle systémem jsem měl půjčenou Africu, řadí to Mega rychle, ale nesedlo mi to.
Viz moje recenze pár stránek zpět.
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
I když Tě neznám tak si troufám tvrdit, že tohle, cos popsal, není problém stroje, ale Tvůj
Samozřejmě, každý stroj má své limity, ale já se držím jedné, staré hlášky:
každé auto je závodní, pokud máš koule na to závodit
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Já na burgmanu naháněl ovce, když jsem měl pokaženou jawu.
No nebylo to nic moc, mez jsem musel objet a na ovčinci vždycky ujelo zadní kolo, holt chyběl drapák, no lepší jak za něma běhat pěšky.
No nebylo to nic moc, mez jsem musel objet a na ovčinci vždycky ujelo zadní kolo, holt chyběl drapák, no lepší jak za něma běhat pěšky.
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
Tak prihlaška poslaná, teraz už to bude hop alebo trop. Prekvapil ma rozdiel v cenách - krajské verzus okresné mesto 200 eur A mám kua obavy pred praktickou jazdou. Objektívne a odôvodnené. Lebo darmo človek predpisy ovláda, ak ich nevie aplikovať v praxi - v preklade jazdím ako prasa a keď niečo neviem tak počkám kým všetci odídu. Tak mi len ostáva dúfať, že si nenaseriem do topánok.
Sniper - nemám problém jezdit s kdečím, ale tahat skútra do terénu je "takový nepěkná věc". Dají se nahánět i ovce (Tomas6 ) - osobně by mi to nedělalo potěšení...
Tak každý druh motorky je určený na něco jiného. Já z nouze použil skútra tam kde běžné jezdím na Jawě tak trochu přestavěné na krosku. Jinak je to totální nesmysl. Zrovna tak jako tahat krosku na cestování po silnici. Akorát teda nevím proč někdo nebere skútr jako motorku. Má to dvě kola? Má. Dá se na tom zmoknout? Dá. Dá se na tom sjet půl zeměkoule? Dá. Tím spíš když je dneska rozšířená kategorie maxi skútrů. Tak co jako. Ono i ten pionýr je motorka. Ať chcete nebo ne.
Pro mě je skútr něco, čemu se nedá nádrž sevřít mezi kolena a tím je dost omezená stabilita neobvyklých režimech jízdy. Toho sis na těch ovčincích musel všimnout, ne?
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
On totiž skůtr je konstruovaný pouze na nahánění ovcí.
Všiml ale ustál. Taky jsem psal že v nouzi to nějak šlo. Ono víš co. Ta jawasaki taky nemá bůhví jaké jízdní vlastnosti. Tak jestli ten skútr nebyl nakonec lepší.
Na louky by páslo aspoň enduro, ale když si někdo pořídí Jawamahu....
Jenom stará Jawa 250, nebo ČZ s polodrapákem na úplně všechno
Každý den ji beru do všech situací, už i dřevo jsem s ní tahal
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Skutr? Tomu u nas hovorime Skurv..ý trpaslík Ale aj maly šašo velky cirkus narobí. Hlavne ked ma ten skutr obsah nad 350 ccm
Sniper - dovolím si doplnit - ne na všechno, ale "na ho*no... Jawa a ČZ mi nesmí do baráku.