Kolik je zde TRAKTORISTO-MOTORKÁŘŮ?
Re: Kolik je zde TRAKTORISTO-MOTORKÁŘŮ?
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Ja som si vikend odpotil v robote
To ja som zas cez víkend takmer nič neurobil
Ale zato som včera aj dnes prevetral "Kymco" , urobil som asi 100 km
Ale zato som včera aj dnes prevetral "Kymco" , urobil som asi 100 km
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
To je pěkný parník už
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
V těchto hicech nejezdím - než si obléknu "hadry", jsem "splavený". A bez pořádného oblečení nejedu. Mám strach ze "silniční vyrážky".
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
To máš naprostou pravdu
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
Sypu hnůj na hnojiště jzd a co nevidím opodál.
Dva kluci s profi rybářským vybavením na babetách, helmy na hlavě a ten jeden se v tom vrtá, zřejmě mu to nejede. Ten druhý k němu přijel, seskočil a řídítka byla výš jak on, tak tak tu babettu udržel Nevím kolik mohli mít, ale tipuji tak 10-12 roků,strašný chrust.
Chvíli kolem toho chodili a pak co nevidím babetty spřažené špagátem, že ten prcek toho kámoše roztáhne
Tak jsem sledoval, co se bude dít. Prcek sotva naskočil na babetu, která byla naložená a rozjel se bravurně, špagát se napnul praskl a tahač i s klukem zmizel kdesi v roští
Za chvíli se tam zase objevil, ten druhý začal tlačit.
No tohle jsem už dlouho neviděl, bojovali statečně, klobouk dolů před takovými a ještě v tom věku a vedru
Dva kluci s profi rybářským vybavením na babetách, helmy na hlavě a ten jeden se v tom vrtá, zřejmě mu to nejede. Ten druhý k němu přijel, seskočil a řídítka byla výš jak on, tak tak tu babettu udržel Nevím kolik mohli mít, ale tipuji tak 10-12 roků,strašný chrust.
Chvíli kolem toho chodili a pak co nevidím babetty spřažené špagátem, že ten prcek toho kámoše roztáhne
Tak jsem sledoval, co se bude dít. Prcek sotva naskočil na babetu, která byla naložená a rozjel se bravurně, špagát se napnul praskl a tahač i s klukem zmizel kdesi v roští
Za chvíli se tam zase objevil, ten druhý začal tlačit.
No tohle jsem už dlouho neviděl, bojovali statečně, klobouk dolů před takovými a ještě v tom věku a vedru
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Tak začíná správný motorkář. Žádné takové koupit si ve 30ti mašinu a myslet si jaký su king... To že má sjetou půl evropy, no a? Je potřeba tomu věnovat všecko hned od mala.
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
Přesně tak pokud je drobné nezdary v začátcích neodradí, vyrostou z nich dobří motorkáři
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Proto kluka učím od mala. Pionýra sehnat to je nadlidský úkol. Teda za normální peníze. Tak začíná na 4kolce. Máme doma glada x600, to ovládá celkem statečně. Sice to ještě nedokáže zabrzdit, má krátké nohy a prsty ( je mu necelých 6) ale řídit a práci s páčkou plynu zvládá celkem obstojně. Musím za ním teda sedět a brzdit. Až trochu povyroste mu koupím nějakou jeho. Díval jsem se že cf moto dělá nějakou 110, prej to celkem drží ale zas ta cena no. A budem se ohlížet po něčem co aspoň trochu připomíná pionýra. Akorát teda nevím co.
Nechci ti kecat do výchovy, ale obsluhou čtyřkolky kluka k motorce nepovedeš.
Kup mu minicross, stojí to pár korun, má to rozběhovou spojku a 2 brzdy jako na kole, na tom ať trénuje a za rok, za dva už můžeš plnokrevnou mašinu.
Můj Vojta bude mít v prosinci 5 ,tak na sezónu začneme s minicrossem, za tímto účelem si budu pořizovat Yamahu WR 450, ať mužem jezdit spolu a trénovat.
Doufám, že si na tom nerozbiju hubu
Ale plán je jasný
Kdybys ji chtěl před koupí vyzkoušet, zastav se i s klukem, soused ji má a jeho kluka to moc nebere
On raději tablet...
Kup mu minicross, stojí to pár korun, má to rozběhovou spojku a 2 brzdy jako na kole, na tom ať trénuje a za rok, za dva už můžeš plnokrevnou mašinu.
Můj Vojta bude mít v prosinci 5 ,tak na sezónu začneme s minicrossem, za tímto účelem si budu pořizovat Yamahu WR 450, ať mužem jezdit spolu a trénovat.
Doufám, že si na tom nerozbiju hubu
Ale plán je jasný
Kdybys ji chtěl před koupí vyzkoušet, zastav se i s klukem, soused ji má a jeho kluka to moc nebere
On raději tablet...
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Proč pionýra?
Malej má Kuberga, litá, taky se to semotamo sere, vybíjí, špiní.... Co může řeší sám, dát nabít, umýt, dofouknout kola zkobtrolovat brzdy atd.
Teď presedlava na najakou činu krosku, je ve fázi kdy to nechce třeba startovat jindy zas jo, už si uvědomuje rizika ale na ekektru to klidně zvedne na zadní nebo se otáčí smykem jo má 4roky,
Dvouletá zas válí odrážedlo a ma elektro KTMku zatím trenuje bez baterky ale na nádrži ji vozím. Skutra uřídí sama včetně plynu. Poslouchá na slovo, přidej uber málo, atd ... Jednou neposlechne a má doježděno a dobre to ví. Sama to řekne.
A Kuberga můžu doporučit. Zatím kdo mají tak spokojenost. U elekta je fak výhoda že nic nepálí a soustředí se na techniku jizdy.
Tohke teď má:
Malej má Kuberga, litá, taky se to semotamo sere, vybíjí, špiní.... Co může řeší sám, dát nabít, umýt, dofouknout kola zkobtrolovat brzdy atd.
Teď presedlava na najakou činu krosku, je ve fázi kdy to nechce třeba startovat jindy zas jo, už si uvědomuje rizika ale na ekektru to klidně zvedne na zadní nebo se otáčí smykem jo má 4roky,
Dvouletá zas válí odrážedlo a ma elektro KTMku zatím trenuje bez baterky ale na nádrži ji vozím. Skutra uřídí sama včetně plynu. Poslouchá na slovo, přidej uber málo, atd ... Jednou neposlechne a má doježděno a dobre to ví. Sama to řekne.
A Kuberga můžu doporučit. Zatím kdo mají tak spokojenost. U elekta je fak výhoda že nic nepálí a soustředí se na techniku jizdy.
Tohke teď má:
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
Blbý je že neumí pořádně na kole. Loni jsem mu koupil kolo, jezdit nechtěl, teď už je mu malé. Ono u nás doma není moc místa kde by mohl jezdit, učit se a já bohužel nemám čas s ním jezdit někam na cyklostezku. Tím spíš že já kolo nemam. Tak když jedu ke kravám, nebo něco na pole beru ho sebou a nechám ho řídit. To mu jde. Na kole myslím že by bez postranních koleček asi daleko neujel. Ikdyž teda na koloběžce jezdí jak šlak. No budu mu muset obětovat nějaký čas a koupit mu pořádné kolo a začít s ním jezdit. Jinak všecko špatně.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Jo na to jezdí od 2.
Znamej koupil "trial" to je pro větší taky spokojenost, byl problém mladýho vytáhnout "na benzínu" 5letyho, co mají toto jezdí co baterka dá. Kolikrát už prý čeká až se to vybije aby měl páku vzit mládežníka dom
Znamej koupil "trial" to je pro větší taky spokojenost, byl problém mladýho vytáhnout "na benzínu" 5letyho, co mají toto jezdí co baterka dá. Kolikrát už prý čeká až se to vybije aby měl páku vzit mládežníka dom
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23