Kolik je zde TRAKTORISTO-MOTORKÁŘŮ?

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Na raz traktoristo-motorkářů bych přijel na dvou kolech

a) ano
63
50%
b) dobrý nápad, ale ne
8
6%
c) ne
5
4%
d) nemám motorku
18
14%
e) chtěl bych přijet, ale je to daleko i když zatím nevím kde to bude :)
33
26%

Celkem hlasů: 127

Zpráva
Autor
Sniper

Re: Kolik je zde TRAKTORISTO-MOTORKÁŘŮ?

#1876 Nový příspěvek od Sniper »

Tak, spláchneme prach a muchy z cest, vybalíme mašinu z malé polní a zase příští víkend 8)

Obrázek
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.

TATRA NEZNÁ BRATRA

pavel sk

#1877 Nový příspěvek od pavel sk »

8) 8) 8) Ja som si vikend odpotil v robote :(

Ursus 73

#1878 Nový příspěvek od Ursus 73 »

To ja som zas cez víkend takmer nič neurobil :(
Ale zato som včera aj dnes prevetral "Kymco" , urobil som asi 100 km :driver:
Obrázek
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)

Sniper

#1879 Nový příspěvek od Sniper »

Ursus 73 píše: ned črc 09, 2023 8:29 pm Ale zato som včera aj dnes prevetral "Kymco"
To je pěkný parník už 8)
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.

TATRA NEZNÁ BRATRA

hobr

#1880 Nový příspěvek od hobr »

V těchto hicech nejezdím - než si obléknu "hadry", jsem "splavený". :-/ A bez pořádného oblečení nejedu. Mám strach ze "silniční vyrážky". :D
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."

Chose11

#1881 Nový příspěvek od Chose11 »

To máš naprostou pravdu
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.

Sniper

#1882 Nový příspěvek od Sniper »

Sypu hnůj na hnojiště jzd a co nevidím opodál.
Dva kluci s profi rybářským vybavením na babetách, helmy na hlavě a ten jeden se v tom vrtá, zřejmě mu to nejede. Ten druhý k němu přijel, seskočil a řídítka byla výš jak on, tak tak tu babettu udržel :smich: Nevím kolik mohli mít, ale tipuji tak 10-12 roků,strašný chrust.
Chvíli kolem toho chodili a pak co nevidím :shock: babetty spřažené špagátem, že ten prcek toho kámoše roztáhne :D
Tak jsem sledoval, co se bude dít. Prcek sotva naskočil na babetu, která byla naložená a rozjel se bravurně, špagát se napnul praskl a tahač i s klukem zmizel kdesi v roští :smich: :smich: :smich:
Za chvíli se tam zase objevil, ten druhý začal tlačit.

No tohle jsem už dlouho neviděl, bojovali statečně, klobouk dolů před takovými a ještě v tom věku a vedru 8) 8)

TATRA NEZNÁ BRATRA

Tomas6

#1883 Nový příspěvek od Tomas6 »

Tak začíná správný motorkář. Žádné takové koupit si ve 30ti mašinu a myslet si jaký su king... To že má sjetou půl evropy, no a? Je potřeba tomu věnovat všecko hned od mala.
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233

Sniper

#1884 Nový příspěvek od Sniper »

Přesně tak 8) pokud je drobné nezdary v začátcích neodradí, vyrostou z nich dobří motorkáři 8)

TATRA NEZNÁ BRATRA

Tomas6

#1885 Nový příspěvek od Tomas6 »

Proto kluka učím od mala. Pionýra sehnat to je nadlidský úkol. Teda za normální peníze. Tak začíná na 4kolce. Máme doma glada x600, to ovládá celkem statečně. Sice to ještě nedokáže zabrzdit, má krátké nohy a prsty ( je mu necelých 6) ale řídit a práci s páčkou plynu zvládá celkem obstojně. Musím za ním teda sedět a brzdit. Až trochu povyroste mu koupím nějakou jeho. Díval jsem se že cf moto dělá nějakou 110, prej to celkem drží ale zas ta cena no. A budem se ohlížet po něčem co aspoň trochu připomíná pionýra. Akorát teda nevím co.

Sniper

#1886 Nový příspěvek od Sniper »

Nechci ti kecat do výchovy, ale obsluhou čtyřkolky kluka k motorce nepovedeš.
Kup mu minicross, stojí to pár korun, má to rozběhovou spojku a 2 brzdy jako na kole, na tom ať trénuje a za rok, za dva už můžeš plnokrevnou mašinu.
Můj Vojta bude mít v prosinci 5 ,tak na sezónu začneme s minicrossem, za tímto účelem si budu pořizovat Yamahu WR 450, ať mužem jezdit spolu a trénovat.
Doufám, že si na tom nerozbiju hubu :smich:
Ale plán je jasný 8)

Kdybys ji chtěl před koupí vyzkoušet, zastav se i s klukem, soused ji má a jeho kluka to moc nebere :-/
On raději tablet...

TATRA NEZNÁ BRATRA

Fizz

#1887 Nový příspěvek od Fizz »

Proč pionýra?

Malej má Kuberga, litá, taky se to semotamo sere, vybíjí, špiní.... Co může řeší sám, dát nabít, umýt, dofouknout kola zkobtrolovat brzdy atd.

Teď presedlava na najakou činu krosku, je ve fázi kdy to nechce třeba startovat jindy zas jo, už si uvědomuje rizika ale na ekektru to klidně zvedne na zadní nebo se otáčí smykem jo má 4roky,

Dvouletá zas válí odrážedlo a ma elektro KTMku zatím trenuje bez baterky ale na nádrži ji vozím. Skutra uřídí sama včetně plynu. Poslouchá na slovo, přidej uber málo, atd ... Jednou neposlechne a má doježděno a dobre to ví. Sama to řekne.

A Kuberga můžu doporučit. Zatím kdo mají tak spokojenost. U elekta je fak výhoda že nic nepálí a soustředí se na techniku jizdy.

Tohke teď má:

Obrázek
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23

Tomas6

#1888 Nový příspěvek od Tomas6 »

Sniper píše: úte črc 11, 2023 2:06 pm Nechci ti kecat do výchovy, ale obsluhou čtyřkolky kluka k motorce nepovedeš.
Kup mu minicross....
Blbý je že neumí pořádně na kole. Loni jsem mu koupil kolo, jezdit nechtěl, teď už je mu malé. Ono u nás doma není moc místa kde by mohl jezdit, učit se a já bohužel nemám čas s ním jezdit někam na cyklostezku. Tím spíš že já kolo nemam. Tak když jedu ke kravám, nebo něco na pole beru ho sebou a nechám ho řídit. To mu jde. Na kole myslím že by bez postranních koleček asi daleko neujel. Ikdyž teda na koloběžce jezdí jak šlak. No budu mu muset obětovat nějaký čas a koupit mu pořádné kolo a začít s ním jezdit. Jinak všecko špatně.

Sniper

#1889 Nový příspěvek od Sniper »

Fizz píše: úte črc 11, 2023 2:12 pm A Kuberga můžu doporučit.
Myslíš toto? Akorát ta cena... :pistol:

Obrázek

TATRA NEZNÁ BRATRA

Fizz

#1890 Nový příspěvek od Fizz »

Jo na to jezdí od 2.

Znamej koupil "trial" to je pro větší taky spokojenost, byl problém mladýho vytáhnout "na benzínu" 5letyho, co mají toto jezdí co baterka dá. Kolikrát už prý čeká až se to vybije aby měl páku vzit mládežníka dom
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23

Odpovědět

Zpět na „Putyka“