Repase zadní pístnice MT8
- miro3
- Kontaktovat uživatele:
Repase zadní pístnice MT8
Neporadí mi někdo jak otevřít tu pístnici? Našel jsem tam klínek asi hliníkový, tak jsem ho odvrtal, ale nemohu s tim pohnout. Je tam normální závit? Doufám, že to nepovoluji obráceně. (mlátim do toho přes kulatinu opřenou v jedné z děr kladivem) Uvažuji jestli to spíše neposlat na repas, snažil jsem se do toho podívat, jestli bych to nezvládl udělat sám.
Re: Repase zadní pístnice MT8
Udělej si na to pořádnej klíč a nemlať do toho jednostranně, akorát to dojebeš! Stačí na to kus pásoviny a dva oceláky šroubky, je to jemnej pravej závit.
Tady o tom něco je, možná to budou stejný pístnice viewtopic.php?p=1766794#p1766794
Tady o tom něco je, možná to budou stejný pístnice viewtopic.php?p=1766794#p1766794
Zkus poklepat na ten válec v místě toho zavítu. Jedno kladivo kontra a druhým klepat, to někdy pomůže. Ale samozřejmě klíč.
- miro3
- Kontaktovat uživatele:
konečně jsem to povolil.. červíky z 5mm vrtáku jsem nahradil 6mm pak jsem to kladivem teda pobouchával dokola a to možná pomohlo.
Ale vyžadovalo to více úsilí než na co jsem zvyklý. Nemám natrénováno dávat do věcí tolik úsilí
Ale vyžadovalo to více úsilí než na co jsem zvyklý. Nemám natrénováno dávat do věcí tolik úsilí
Jsou tam manžety a prachovka , měřil jsem to šuplerou podle kupoval v https://www.gufero.com/eshop-kategorie-manzety.html
Na pístnici nic nevidím,že by tam něco zůstalo,protože je holá a hladká.Na pístu máš ještě zbytky těsnících manžet a do válce není vidět.Navíc ještě musíš sundat z pístnice matici,tam je taky manžeta a stěrací kroužek.No a o "O" kroužkách nemluvím,ty jsou vidět.
ej to názvosloví....no ale aj é-šopy prodávajů hydraulické válce a aj pístnice a přitom jsou to jen části onoho přímočarého hydromotoru
Hajzlíku
šak to znáš víťo to je jek šupléra a posuvka a nebo féza a frézka furt se nám to plete
Před x lety jsem to měl také rozdělané. Jen bych se chtěl zeptat jak to má být správně - manžety břitem k "sobě", nebo od "sebe"?
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
Tlak oleja pôsobiaci na manžetu ju roztláča a tým aj utesňuje. Takže už vieš ako ju máš dať.
Mám dvoučinnou pístnici, takže manžety jsou každá jinak.
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."