Zetor super 50 od Přemy
Moderátor: Lukashil
Re: Zetor super 50 od Přemy
Tak po.velmi.dlouhe dobe zde pisu,suprik.stale jezdi,vse slape ale.Stk.skoncila=(vzhledem ktomu ze uz to neni.co bejvavalo tak.jsem nucen zrepasovat predni napravu,daji se nekde sehnat dily do svislaku??nebo to mam resit se.soustruznikem=)diky za info chlapi,
zetor 50super,Z10045turbo,7011,E516B,BSS P53S,6T,P93S,10.08-agro,hon un 050 2x,BDT po faceliftu,bogballe,kertitox ala Napa,a spousta dalších stroju co uz není kam davat:)
Ahoj, tak středovej čep se dá koupit i s pouzdry a co se týče svisláků, tak dole je kuželíkové ložisko a nahoře bronzové pouzdro. Nejdřív bych osoustružil ten svislák na kulatou míru a na ten rozměr vyrobil pouzdra.
Stredak se koupit da,ale pouzdra nikde nic=(ale zitra jedu k soustruznikovi tak mito vsechno udela,abudeto
zetor 50super,Z10045turbo,7011,E516B,BSS P53S,6T,P93S,10.08-agro,hon un 050 2x,BDT po faceliftu,bogballe,kertitox ala Napa,a spousta dalších stroju co uz není kam davat:)
Zdravím, mohl bys mi Ty nebo někdo kdo má supra prosím změřit měrku v převodovce? Mám ji ulomenou, jde mi o celkovou délku drátu a pozici rysek. Díky moc.
Po dlouheeeee době davam foto suprika,jak vypadá samozřejmě se neflaka.
Jinak se omlouvám za poslední otázku,na kterou jsem neodpověděl,ale předpokládám že už jsi odpověď našel jinde.
Jinak se omlouvám za poslední otázku,na kterou jsem neodpověděl,ale předpokládám že už jsi odpověď našel jinde.