Tomovinkovič
Moderátor: DYK
-
tak téma o malotraktore tomo vinkoviè tu už je --- založil ju LARS 1.10.2007
nemusel si zaklada nové vlakno, len pripoji svoj príspevok k jeho teme
/teraz by to mal urobit moderátor/
inaè skoda , že za tým malotraktorom nemaš origo vleèku vinkoviè ,je ovela lepšia ako ta èo tahaš ty /ty maš origo za MT8-050/
nemusel si zaklada nové vlakno, len pripoji svoj príspevok k jeho teme
/teraz by to mal urobit moderátor/
inaè skoda , že za tým malotraktorom nemaš origo vleèku vinkoviè ,je ovela lepšia ako ta èo tahaš ty /ty maš origo za MT8-050/
Chybý text? Tady je. TV 420 šest rychlostí v pøed tøi v zad. Motor (dle obrázku) Lombardini LDA 100 ètyøtakt výkon 18HP. Spojka jednolamelová suchá. Vývodový høídel atyp smìr otáèení v vlevo pøi pojezdu v pøed volba ètyø rychlostí otáèek. Jedna z pák volièù otáèek je v levo na zadní rozvodovce u levého portálu. Uzávìrka diferenciálu pøení nápravy. Trvale 4x4. Hydraulické èerpadlo neodpojitelné pohánìno klíòákem. Dvì rychlospojky- jedna pro hydraulický válec zadního závìsu a sklápìní, druhá pro brždìní vleku. Brzdy mechanické na zadní kola. Ruèní brzda totéž. Rozchod kol na støed pneu 960 mm.
Co by vás ještì zajímalo?
Co by vás ještì zajímalo?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
-
Poznámka k traktoru
Myslim že vše bylo øeèeno,snad jen že vleèka není originál od TV ani nièeho jiného,je to domácí výroba,snad nìkdy nafotím a dám ji sem.
Brždìná je kapalinovými brzdami to ano,ale brzdovej válec je na oji vleèky a ovláda se z traktoru bowdenem (viz poslední dvì fota).
Jinak fotky jsou z podzimní orby-teda už umytýho traktoru:-)
- Matus Kovar
- Matus Kovar
- Matus Kovar