Zdravotní problémy a jejich následky
Re: Zdravotní problémy a jejich následky
Taky si to zažívám už od úterý rymička kašílek teplutka dnes už je lepší snad to do soboty ustoupí mám naplanované pivko.
Můj tchán (blahé paměti) požíval při nachlazení horké pivo. Zkoušel jsem to taky - je to hnusné , ale člověk se po tom potí jak dveře od chlíva. Mě to pomáhá .
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
no některý se v tom i koupou...
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Skúsil som to len raz,,,
Už nikdy viac
Som sa z toho a to doslova
Už nikdy viac
Som sa z toho a to doslova
sem myslel že jseš zkušený píč
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Pič nepič bolo to fakt hnusné
Jj, táta si ho ještě osolil - pak je to chuťovka, že tě i bacily opustí
Když to nejde snadno, použijeme násilí.
Jestliže se to ulomilo, součástka byla vadná.
Jestliže se to ulomilo, součástka byla vadná.
Zase mi ten pipis připoměl mého tatíka. Kdysi se mu povedl kousek. Byli jsme na návštěvě a přišel soused, že u rodičů zabijeli a přinesl našejm zabijačku. Tatík dostal chuť na jitrnici. Tedy jako vždycky vzal dvě jitrnice, vyloupl ze střívka a nakrájel na kolečka. Dal na talíř. A jako vždycky sáhnul do špajzu a nalil si na to ocet. A on to měl rád, takže octa hodně. Sednul ke stolu a vzal vidličkou sousto. Najednou vyprsknul. Kurva já popletl flašky ve špajzu a polil jsem si to rumem! No když jsem takovej osel už to sním. Prej to bylo hnusné jak prdel, ale snědl to nakonec!
Kurňa, asi se o mě už několik týdnů pokouší ostruha ...
"NEMUSÍŠ VŠECHNO VĚDĚT,STAČÍ VĚDĚT KDE TO NAJDEŠ."
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/
Jeden by nerek, jak takovou 6ti clennou rodinu dokaze za valky potrapit kovidek. Jeste, ze decka to prekonavaj lip jak kdejakou tu jarni virozku. Zato dospelaci mame stavy k pos...ni, pak zase na pobliti, hlava se bud mota nebo boli. Sranda je ze me i synkoj daly doktorky atb na anginu. Synka na kovid netestovala, ten zacal minulej ctvrtek. Me dala atb, pak nechala udelat test ale atb me nechala. Mozna i z nich me je tak zle, obr prasek 1 za 12h. Vecer jsem vysadil, protoze jsem byl jak na na mori.
Mas recht, nejedz tie jedy, vacsinu z nich navyse vymysleli v usa! Dobrat atb do konca, to sa predsa nerobi, to je biznis propaganda farmaceutickej lobby
J3an, ty kokot, na slovaci l3cite kovid atb? Jses fakt docent. Dokrori ti naserou atb na cokoli a pak se resi rezistence, pozde. Kovid te d9jebe sam o sobe, atb ti jeste prihorsi tim, ze narusej strevni mikrofloru - imunitu, kterou potrebujes ne? Radsi se ke me nevyjadruj vole.
Docent nie som, len doktor, dalej som sa vedeckej praci nevenoval. Ale dakujem za poklonu Taky bojovnik proti covid opatreniam sa stazuje na covid? Co to, co to?
Jses trosku poplet brachu.