Roční sazba takové služby?
Praga V3S AD080 autojeřáb
Re: Praga V3S AD080 autojeřáb
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Kdybys potřeboval k té T 813 svíčku do bufíku, soused jich má plnou pekařskou přepravku.
Transporty jsou v ceně. Myslím, že v Libenicích má dvě. Ale je to randál za ní.
Mě docela mrzí, že soused neuskutečnil jeden ,,bártr". On si taky teď drbe hlavu. Měl nabídku výměny T 111 příhraďák jeřáb za V3S jeřáb. A ten on tenkrát měl 3x. Pořát přemejšlel, až T 111 byla pryč.
Transporty jsou v ceně. Myslím, že v Libenicích má dvě. Ale je to randál za ní.
Mě docela mrzí, že soused neuskutečnil jeden ,,bártr". On si taky teď drbe hlavu. Měl nabídku výměny T 111 příhraďák jeřáb za V3S jeřáb. A ten on tenkrát měl 3x. Pořát přemejšlel, až T 111 byla pryč.
Zdar chlapi. Chtěl bych si doma přetěsnit patky na AD080, ale nevím velikosti manžet a O krožku. Neznáte je někdo?
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
Az bude tepleji chystám se na to samý.
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
Díky moc, ale neměl by byt u těch manžet ještě třetí rozměr?
Třetí rozměr vychází z uvedené normy. Prodejci těsnění to znají.
Pozor u těch o kroužků. Tam napsaný rozměr v katalogu 45x2, může být ve skutečnosti jiný. Teď jsem se s tím setkal u zetoru, kdy v katalogu napsaný rozměr byl ve skutečnosti velikost drážky pro kroužek. A skutečnou velikost kroužků určovala norma která je v katalogu napsaná.
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
A nemá někdo i tabulku na pístnici zdvihu ramene? Když se mi podaří ty opěry tak bych zkusil i tu.
Zkus to, já vím o 4rech verzích.
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
Líbí se mi ta snaha.
Chtít něco co je na předchozí stránce.
Chtít něco co je na předchozí stránce.
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
Tsss děláš jako bys to už někdy dělal....
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
Až zítra.Fotky Ti raději ani ukazovat nebudu.