šarkáň a ostatné ocove hračky
Re: šarkáň a ostatné ocove hračky
Hej už je doma, a hneď som tam aj objednával plech na lopatu.
Mám u teba pivo, a nich percentá, alebo zľavu na budúci nákup
Teda dúfam
Teda dúfam
Tak pomaly sa mi material zbiera.
Ale samozrejme hneď ma aj kúsok nasrali - jeden ten trojuholník má dieru 26.7 a druhý 23.5 mm
Ale samozrejme hneď ma aj kúsok nasrali - jeden ten trojuholník má dieru 26.7 a druhý 23.5 mm
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Nemi. To na roznu kategoriu? Aj ten hak vyzera vecsi
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Objednávka aj dodací znela "sada hakov na eurouchyt" a naozaj rôzni predajcovia deklarujú rozmery otvoru od 23 do 27 mm akurát som nečakal, že to bude v jednej sade V podstate je to jedno , lebo po konzultácii s Fogeljetom, budem robiť vlastné rozmery eurouchytu. Takže aj tie oká by sa tak či tak puzdrovali.
Vlastné rozmery preto, že eurouchyty normované začínajú až na KAT 1 a ja potrebujem menší, teda nejakú KAT 0.
Vlastné rozmery preto, že eurouchyty normované začínajú až na KAT 1 a ja potrebujem menší, teda nejakú KAT 0.
Daj odkaz kde si kupoval tie úchyty. Až sa takému eshopu my ostatní vyhneme veľkým oblúkom
Práve mi prišla žiadosť o hodnotenie produktu
děkujeme za váš nákup v obchodě AG Power před 6 dny. Ohodnoťte, prosím, obchod a zakoupené produkty: Euroupínání v sadě k navaření na nářadí do čelního nakladače v sadě 2 x hák a 2x oko dle euro norm.
Doporučili byste obchod AG Power svým známým?
Oco tuhle jsem sednul k noťasu a na papíru soupis spojováku. Protože jsem nikde v kamenném obchodě nemohl sehnat matici 3/4 UNF -16 tak jsem sedl a zadal do vyhledávače. U prvního odkazu jsem otevřel stránky a pohledal v nich všechny věci ze soupisu. Naskládal do košíku. Výsledek košíku byl že ,,všechny zadané položky jsou skladem, dodání za 24 hodin u vás doma". Super potvrdil jsem objednávku a čekal na email s potvrzením a jak rychle to přijde. A nic se nedělo. Druhý den přišlo po obědě, že zaregistrovali mojí objednávku. Super už to asi skládají do krabičky. Další bylo jako u Tebe. Asi za 5 dnů žádost o hodnocení nákupu. Doporučil by jste známím? Jak jste spokojený s rychlostí dodání? Bylo vám dodáno zboží v pořádku? No říkám tomu monitoru kde byl ten email, ,,no ale já ještě nic nedostal! Ani zmíňku o tom, že už to aspoň dali do krabice do přepravy. Po víkendu v uterý přišel očekávaný email. Zboží jsme předali do přepravy. Sice dorazilo až za dva dny. Asi někde chvilku polehávalo. Bo podle sledování zásilky to jeden den leželo na podacím místě. Pak už pošťačka dovezla balíček. No vcelku to trvalo. Předtím jsem objednával hydrauliku a v 13 hodin jsem objednal a druhý den to tady bylo!! Proto mě překvapilo dodání od objednání trvalo 10 dní. A hodnocení dorazilo taky ještě dřív než jsem balík měl doma.
Hoši to je automat Jde to automaticky při podání objednávky vetšinou bývá v podmínkách že mužete či nechcete aby bylo hodnocení No a pak za 5 dní vám přijde automaticky email nezavisle na tom zda bylo či nebylo zboží odesláno a či jste je dostali . Nic nového pod sluncem
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Išlo mi o ten obchod - AG Power.cz
Ale ono to bude asi celé inak a blbý som ja . Dám rovnakú otázku aj do témy o čelných nakladačoch tak hádam ma Leo nevypráši.
Ide mi o toto
Na originalnych výrobkoch eurouchytu je jasne zakotované že čapy spodného uchytenia sú 20mm
A zase na oficialne predávaných dieloch spodného uchytenia sú otvory 25.5 a 23 mm
Prečo také nehorázne vôle , ja som myslel že naradie tam má byť napevno
Ale ono to bude asi celé inak a blbý som ja . Dám rovnakú otázku aj do témy o čelných nakladačoch tak hádam ma Leo nevypráši.
Ide mi o toto
Na originalnych výrobkoch eurouchytu je jasne zakotované že čapy spodného uchytenia sú 20mm
A zase na oficialne predávaných dieloch spodného uchytenia sú otvory 25.5 a 23 mm
Prečo také nehorázne vôle , ja som myslel že naradie tam má byť napevno
Blbě by se to zapinalo, zemařina a spol není uplne čistá práce. Takže primárně obsluzitelnost.
Já mám na honu u sufanu hovadske vůle na nakládku a shrnování je to dobrý, lépe se vyklepava sufan, a když pri shrnování chytneš šutr nebo obrubník nevysadí te to ze židle ale nadskoči sufan. Makám občas i s druhým honem ten má vule naprosto minimální a pikud neděláš čistou hlínu písek a pod je to pro obsluhu spíš kontraproduktivní.
Já mám na honu u sufanu hovadske vůle na nakládku a shrnování je to dobrý, lépe se vyklepava sufan, a když pri shrnování chytneš šutr nebo obrubník nevysadí te to ze židle ale nadskoči sufan. Makám občas i s druhým honem ten má vule naprosto minimální a pikud neděláš čistou hlínu písek a pod je to pro obsluhu spíš kontraproduktivní.
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
Na orave by si uz rozmyslal pod ktoru kopu snehu sa ti asi schovala