FOTON 504
Moderátor: DYK
Re: FOTON 504
Nazdar ch lapi vyskytol sa dalsi problam na traktore hydraulika zacala padat pri dvyhnutom naradi a znova dotlaca a kolise to celim traktorom .Nema niekto katalog nahradnych dielov kde je roskreslena hydaulika aj s gumickami a rozmery a pozicie . Mam typ hydrauliky ktora je samostatna napln .Velmi mi to pomoze . Traktor ma uz rovnu podlahu vdaka
Zdravím. Mám aktuálně úplně stejný problém. Podařilo se Ti to opravit, co to bylo? Na co se mám připravit?
Díky za odpověď Petr
Díky za odpověď Petr
Nazdar Peter je to troska narocnejsia oprava lebo treba odpojit vsetky spoje co vedu do hydrauliky . potrebujes vybrat celu hydrauliku von z traktora ,rozbrat to a v hlavnom pieste vo vnutri vymenit O kruzok . Ked nezozenies O kruzok mozes to nahradit manzetou 90X100X5 .Ramena sice dole samostatne nepadaju lebo to manzeta viacej tesni ale problem je odstraneny . Manzetu som nahradil po rozhovore s chlapikom co opravuje hydrauliku .A pri spetnej montazi vymena vsetkych O kruskou za nove ktora som uvolnil.Praca na 2 dni pre jedneho a jeden pomocnik ak to budes skladat lebo je to dost taske dat naspet jadnemu abi si nezotrel silikon tesnenie.
Moc díky za rychlou a podrobnou odpověď. alespoň vím, co čekat
Olejovy SP4038 vyrobca SF Filter ,alebo 50 013 860-3 Mazda
Ďakujem za info idem vyskúšať .
Nakoniec sa mi podarilo zohnať originál z Poľska
3/4" závit na hydraulickém filtru má hydr filtr do zetora, je potřeba jen změřit průměr gumičky a koupí se na každém rohu.
Ahoj priatelia. Možem vás poprosiť kto má servisnú príručku po slovensky alebo po česky a katalog náhradných dielov na traktor foton 504 s rovnou podlahov červeny druhá generácia. Ďakujem
Mať tak pole lán na ňom na traktore byt sám ako kráľ
Zvedy: kupil si fotona alebo chces kupit?
Ahoj palobobo. Kúpil som tam od vás s dediny Jakubov Fotona 504. Keby som vedel že budeš predávať tak by som počkal. .
Mať tak pole lán na ňom na traktore byt sám ako kráľ