Naše kočky
- pani-kenybzova
Re: Naše kočky
Krásné čičeny Franto
Děkuji. To je zásluha mé ženy
Romanko,jestlipak víš,že kočky by neměly požívat mléčné výrobky?Nemají na to stavěný žaludek a mohly by se posrát.
Možno dostávajú bez laktózy...
Jedině maso…v jakékoli formě: konzerva, živé s peříčky, veverky a lasičky…a hlavně myši!
Veterinárka mi tvrdí, že to platí pre mlieko. Zakysané produkty vraj môžu, lebo tam už je laktoza naštiepená.
Akurát som musel prejsť z bežných granúl na tie špecialne pre kastrované mačky - lebo priberáme.
granule pro kastrovaný nejsou "speciální" kvuli tomu aby nepřibírali ale kvuli močovým cestám
malej traktorista v malým traktoru
můžou, ale musíš jim to dávat odmalička pak si na to zažívání přizpůsobí
malej traktorista v malým traktoru
Aha, tak potom "Houston - we have problem". Jogurty dostávajú od mačiatok, ale neviem ako nasadím dietu Mám ich 4ks - 2+2 , všetko kastrované a sterilizované. Krmenie dostávajú spoločne aj granule aj konzervy. Mačky sú ako gula a kocúri normálni. Ja tvrdím že to odkukali odo mňa a gazdinej- tá má tiež o 10kg viac ako ja.
Náš kocour - polní válečník
O ucho přišel při nějakém souboji s něčím . Domů přišel už se zaschlým zkrvaveným pahýlkem odhadem po dvou -třech dnech
A takhle se naučil ,že když si lehnu na zem abych si srovnal záda ,je okamžitě na mě a po podrbání se uvelebí a je velmi rozezlen pokud ho schodím protože je těžký a blbě se mě po čase dýchá . Teď má skoro 5 kg a přez léto tak slabé 3 . Nebývá někdy i 10-14 dní vůbec doma kde se čeho nažere ví pámbů.V zimě se vrátí vybere myši kolem baráku ,spráská kocoury co mu vlezli do revíru a spokojeně tloustne..
O ucho přišel při nějakém souboji s něčím . Domů přišel už se zaschlým zkrvaveným pahýlkem odhadem po dvou -třech dnech
A takhle se naučil ,že když si lehnu na zem abych si srovnal záda ,je okamžitě na mě a po podrbání se uvelebí a je velmi rozezlen pokud ho schodím protože je těžký a blbě se mě po čase dýchá . Teď má skoro 5 kg a přez léto tak slabé 3 . Nebývá někdy i 10-14 dní vůbec doma kde se čeho nažere ví pámbů.V zimě se vrátí vybere myši kolem baráku ,spráská kocoury co mu vlezli do revíru a spokojeně tloustne..
Občané kteří neumí nakopat do ...... své zlorumpované mocné , nejsou schopní samostatné existence....