Bořku, ten odkaz vede do tvé emailové schránky. Budeš nám sem muset dát heslo, abychom se na to video mohli kouknout.
A nebo zkusit odkázat na nějakou veřejně dostupnou adresu, kde to video je ke shlédnutí. Takhle se nám zobrazí následující:
Sem nemáte přístup
Pokoušíte se zobrazit přílohu z cizí e-mailové schránky.
Abyste se na ni mohli podívat, poproste odesílatele,
ať vám pošle soubor e-mailem.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
tak se mi to nedaří. Zkoušel to uložit na disk a umístit do videoalba na Rajčeti. Ale Rajče to nenačte. Je to v MP4. Ale zase taková pecka to video není
Možná, kdybys na webu pohledal tak to někde leží. Buď na trubce, nebo na rumble ... ale my nevíme ani jak se to pořádně jmenuje. V názvu jsem zahlédl něco o topení?
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
No ty kokso To by byla pomocnice do domácnosti. A ještě je aj celkem pohledná!
Ja som niekde už videl v nejakom 15 min zostrihu ale tam bola aj zo sestrou. Neviem koľko kubíkov urobí za deň ale určite neostane za nimi les zničený ako za UKT alebo LKT!
Už to běhá na fejsu dlouho a jako odstrašující příklad že totalní amateři se nemají pouštět do kácení stromů Dával to tam pan Vodrážka a má hromadu i poučných videi co lidi dokážou s pilou(sprasit) Prostě řečeno je to odstrašující příklad neznalýho amatéra a jak to muže dopadnout špatně
Jo. Tomu já rozumím. Ale je to ve vláknu "humorná videa" , jsem si do poslední chvíle myslel jak se zasměju, že ten chlap udělá kotrmelec, ale ustojí to, nebo se vyhrabe z pod haluzí nebo tak něco, ale toto mi moc jako humor nepřijde. Já měl kolegu na dopravě a na kluka (zkušeného těžaře) spadl strom a nepřežil to. Nevím co se tam tenkrát stalo, ale kluk měl nakáceno tisíce kubíků. A jednou to prostě nevyšlo.