Honda Mighty 13R
Moderátor: DYK
Re: Honda Mighty 13R
Tečie mi gufero na prevodovke k zadnej poloosi na mighty 11. To bude zase problém zohnať 26x39x7.9, našiel so ho iba v amerike, aj tam posledné zásoby.
-
jestli si dobře pamatuju, taky jsem nějaká gufera řešil a šlo tam dát vyšší, běžně dostupná, změř, uvidíš
7,9 vs 10mm = 2mm a máš běžně dostupný
7,9 vs 10mm = 2mm a máš běžně dostupný
Kéž jsou všechny bytosti šťastny.
Skúsim to premerať, musím vypustiť olej. Šírky by som sa nebál, skôr ten priemer 39mm.
-
pardon, přehlídl jsem druhý rozměr, tak uvidíš no, něco tam pasovat bude
u mě s novou svíčkou a vzduch filtrem jako fík (3mth), tak teda budu měnit vzduch filtr s olejem, píp na to
u mě s novou svíčkou a vzduch filtrem jako fík (3mth), tak teda budu měnit vzduch filtr s olejem, píp na to
Ahoj,
s tím simerinkem bych to vyřešil pouzdrem, kup si tenhle rozměr, hřídelové těsnění NBR 26 x 35 x 7 WA, ze silnostěnné trubky vytočit pouzdro, venkem ho nech hrubý od nože, zalep ho tam a máš pokoj na pořád. Stočit dva průměry trvá asi jeden a půl cigára. Já jsem takhle díry také opravoval a víš, že nové těsnění koupíš kdykoliv za 20korun v mateze, nebo arkovu. Nebo pokud je ta díra už unavená, tak se nechá nalisovat na průměr 39 průměr 40,
ale tam je to otázka, jakej máš simerink a jak hodně je už vyrezlá díra. Je to taková jezedácká práce .
s tím simerinkem bych to vyřešil pouzdrem, kup si tenhle rozměr, hřídelové těsnění NBR 26 x 35 x 7 WA, ze silnostěnné trubky vytočit pouzdro, venkem ho nech hrubý od nože, zalep ho tam a máš pokoj na pořád. Stočit dva průměry trvá asi jeden a půl cigára. Já jsem takhle díry také opravoval a víš, že nové těsnění koupíš kdykoliv za 20korun v mateze, nebo arkovu. Nebo pokud je ta díra už unavená, tak se nechá nalisovat na průměr 39 průměr 40,
ale tam je to otázka, jakej máš simerink a jak hodně je už vyrezlá díra. Je to taková jezedácká práce .
Ďakujem za radu. Ešte som našiel u nás 25,4x39,65x6,35 s kovovým plášťom, aka andeko.
Ja som našiel 26x39,2x7
Musím pohľadať odkaz
Musím pohľadať odkaz
Ahojte,
Po rozobratí som zistil, ze mi úplne chýba ložisko na brzdovom bubne - položka 15 na obrázku. Preto tieklo gufero. Na starom gufere som trochu našponoval pružinku tak dúfam že to bude tesniť. Ložisko som kúpil C-čkove, ide tam 6007. Zda sa že ma vôľu na bubne, asi som tam mal dať normálne a nie C-čkové.
Po rozobratí som zistil, ze mi úplne chýba ložisko na brzdovom bubne - položka 15 na obrázku. Preto tieklo gufero. Na starom gufere som trochu našponoval pružinku tak dúfam že to bude tesniť. Ložisko som kúpil C-čkove, ide tam 6007. Zda sa že ma vôľu na bubne, asi som tam mal dať normálne a nie C-čkové.
-
u mě zatím dobrý, ale už s tím moc nejezdím
s novou svíčkou a filtrem zatím ok, pár mth
půlit bych to nechtěl, čím jsem starší, tím víc mě tyhle opravy veteránu serou
s novou svíčkou a filtrem zatím ok, pár mth
půlit bych to nechtěl, čím jsem starší, tím víc mě tyhle opravy veteránu serou
Ja mám podobný pocit. Človek to viac opravuje ako s tým robí. Radšej nový stroj, pre tých čo si to môžu dovoliť.
-
tak jak jsi dopadl s opravou?
já šel ráno nastartovat tento pekelný stroj a nic, sotva se to točilo, nechytlo, ráno -4
tak je baterka na nabíječce a stroj na sluníčku
koukal jsem na svíčku, a je celá černá obalená sazema
se strojem jsem jezdil minulý týden 5km tam a 5km zpět , půl v lese půl silnice
evidentně můj lifan žere svíčky
na nadcházející sezonu poptám nový stroj, asi teda "ten" Solis, v Plzni má zastoupení, už jsem na něj koukal a Kyklopa prodám jako soubor náhradních dílů, třeba si ho M.Lacina odveze zpět za nějakou šrotovou cenu, nebo ho nechám dětem na hraní
já šel ráno nastartovat tento pekelný stroj a nic, sotva se to točilo, nechytlo, ráno -4
tak je baterka na nabíječce a stroj na sluníčku
koukal jsem na svíčku, a je celá černá obalená sazema
se strojem jsem jezdil minulý týden 5km tam a 5km zpět , půl v lese půl silnice
evidentně můj lifan žere svíčky
na nadcházející sezonu poptám nový stroj, asi teda "ten" Solis, v Plzni má zastoupení, už jsem na něj koukal a Kyklopa prodám jako soubor náhradních dílů, třeba si ho M.Lacina odveze zpět za nějakou šrotovou cenu, nebo ho nechám dětem na hraní
-
teplota vylezla nad nulu a chytlo to
asi hustý oil
asi hustý oil
-
....protože to nedobijí.......z altíku něco leze, do baterky nic
regulátor jsem kupoval relativně nedávno, tak jsem ho asi udobíjel
regulátor jsem kupoval relativně nedávno, tak jsem ho asi udobíjel