Mitsubishi MTE1800D
Moderátor: DYK
Re: Mitsubishi MTE1800D
Tak to je fajn
Já si nechal nacenit kardan k fréze a prý 90 tis a dodací doba 4-7 týdnů
Tož ať ti to kosí
Já si nechal nacenit kardan k fréze a prý 90 tis a dodací doba 4-7 týdnů
Tož ať ti to kosí
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
No jo, ale taky kolik koní ti tam řehtá.
Když o tom tak uvažuju, to co ty spálíš za hodinu mám já na celý rok.
Když o tom tak uvažuju, to co ty spálíš za hodinu mám já na celý rok.
Zatím spíš takový kovozemědělec. To hlavní nám chybí ... pluh. Zatím jsou to jen úvahy, toho času je málo, možná do budoucna až budou kluci starší.
Tomo, hlavne že robíme čo más v živote baví , a učíme to aj naše deti, myslím že v budúcnosti na to nezabunú.....
Mihi
To máš pravdu Peťo.
Ahoj vespolek, tak už máme za sebou první sníh, venku je hnusně a člověka to tak nějak víc táhne do tepla ... tak se tak probírám fotkama.
Ještě jedna vzpomínka na sena.
Otavy jsme letos nedělali, všechno se pomulčovalo.
Zátěžová zkouška mulčovače ... pozemek jménem "bažina", zarostlý ostružiním a náletama.
Výsledný "lesopark". Celkem asi už chápu, co se Sniperovi na tom frézování tak líbí. Když člověk udělá z džungle golfové hřiště, je to pěkný pocit.
Ještě jedna vzpomínka na sena.
Otavy jsme letos nedělali, všechno se pomulčovalo.
Zátěžová zkouška mulčovače ... pozemek jménem "bažina", zarostlý ostružiním a náletama.
Výsledný "lesopark". Celkem asi už chápu, co se Sniperovi na tom frézování tak líbí. Když člověk udělá z džungle golfové hřiště, je to pěkný pocit.
Letošní podzim jsem ztrávil veškeré volné chvíle v lese. Vždycky jsme dělali dřevo po novém roce, ale tohle je asi lepší. Letos jsem si podzim v lese fakt užil.
Naposledy upravil(a) dvk dne sob lis 26, 2022 4:40 pm, celkem upraveno 1 x.
Vyvážečka uveze cca 2 metry, a víceméně je to tak akorát. V těch našich kůrovcích člověk sám stejně naráz víc neudělá ... záda nepustí.
Domů samozřejmě pravidelně zatmy.
Domů samozřejmě pravidelně zatmy.
Tak ať vám to jezdí !
Už se budu opakovat, když řeknu, že máš LUXUSNÍ fotky
Taky jsem teď blbnul se dřevem, sice trochu větší fůry a delší vzdálenosti, ale stálo to za to.
Tak ať ti to jezdí a dělá radost i nadále
LESU ZDAR!!!
Taky jsem teď blbnul se dřevem, sice trochu větší fůry a delší vzdálenosti, ale stálo to za to.
Tak ať ti to jezdí a dělá radost i nadále
LESU ZDAR!!!
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Ahoj DVK
máš krásnou vyvážečku. Také jsem si chtěl takovou pořídit. Ale už zůstanu pouze u vozíku.
Já dělám dřevo na jaře, ale letos jsem to nestihl. Tak jsem poprvé dělal dřevo na podzim. Letos se počasí v říjnu vydařilo. Vzal jsem si dovolenou a opravdu se vydařila.
Fotky jsem si bohužel nedělal.
máš krásnou vyvážečku. Také jsem si chtěl takovou pořídit. Ale už zůstanu pouze u vozíku.
Já dělám dřevo na jaře, ale letos jsem to nestihl. Tak jsem poprvé dělal dřevo na podzim. Letos se počasí v říjnu vydařilo. Vzal jsem si dovolenou a opravdu se vydařila.
Fotky jsem si bohužel nedělal.
Mitsubishi MT21 - čtyřválec
Ostrovní FVE: mono 2Sx3P 320W (1900W). Regulátor Epever Tracer6415AN. Baterie Pb 48V/300Ah, LiFePo 285 + 200Ah 16 článků. Měnič (čína) sinus 3200W + 6000W/48V
Solární deskové termo panely KPS11 4ks 1800W (7200W)
Ostrovní FVE: mono 2Sx3P 320W (1900W). Regulátor Epever Tracer6415AN. Baterie Pb 48V/300Ah, LiFePo 285 + 200Ah 16 článků. Měnič (čína) sinus 3200W + 6000W/48V
Solární deskové termo panely KPS11 4ks 1800W (7200W)
Krásna príroda
Je vidět, že micina nezahálí a dělá jen radost. A je super,že se o tom s námi podělíš Fotky máš parádní a závidím, že se dostaneš s traktorem do lesa. Já si zajel do lesa jen jednou na rychlou otočku s taškama ze střechy myslivcům do cesty a bylo tam moc hezky. Z toho japonce je prostě hezčí pohled na svět
Hinomoto N249
Čao kamaráde, díky díky ! No ty tvoje fůry, bedlivě to sleduju se zatajeným dechem, neboj. Taky se toho nebojíš. Jenom mi není jasné, kdy to všecko stíháš ... spíš aji někdy ?
Jinak si nemůžu micinu vynachválit, jediné čeho lituju, že jsem ji nepořídil dřív.
Co se týče vyvážečky, kdyby chtěl někdo inspiraci, tak pár fotek ze stavby mám tady:
http://tdvk.cz/technika/Vyvazecka%20za% ... mgshow.php
Základ jsou dvě nápravy z Feliny.