Vlčnovjan 4x4 EVO 2
Re: Vlčnovjan 4x4 EVO 2
Špica
Jaro, já bych měl kontrolní otázku: Jakou máš velikost návarových háků na šavlích? To je kategorie 1 nebo 2 ??
Mira
Jaro, já bych měl kontrolní otázku: Jakou máš velikost návarových háků na šavlích? To je kategorie 1 nebo 2 ??
Mira
Už bola testovacia jazda? Chýba tomu pekne výfuk na hor kolo stlpika kabíny. Inak krásna praca. to kurenie v kabine závidim.
Zdarec,
výfuk jsem dal naschvál pod traktor k přední nápravě, protože budu připínat nakladac a vadil by me.
Testovací jízda bude až po deštích, (tedka kdyz neprsi tak dooravam , vozim drevo, a jeste mam jit rovnat teren s lopatu), Bo to musim dodělat, podlahy, gumy, nasadit dveře a okna...
Chvilku jsem to mel nastartování a z topeni už to fucelo teplé.
Dal jsem napájeno anténu k rádiu a někdy to skrčí a šumí je nalepena na okně. Jestli ten signál přes to okno projde ale jak me došla jedno rameminko bylo zlomene tak jsem ju slepil, jestli to nebude tím.
CO poradíte mám dát obyč. bez napájení na střechu ??
Co bude lepší.
Díky
Jara
výfuk jsem dal naschvál pod traktor k přední nápravě, protože budu připínat nakladac a vadil by me.
Testovací jízda bude až po deštích, (tedka kdyz neprsi tak dooravam , vozim drevo, a jeste mam jit rovnat teren s lopatu), Bo to musim dodělat, podlahy, gumy, nasadit dveře a okna...
Chvilku jsem to mel nastartování a z topeni už to fucelo teplé.
Dal jsem napájeno anténu k rádiu a někdy to skrčí a šumí je nalepena na okně. Jestli ten signál přes to okno projde ale jak me došla jedno rameminko bylo zlomene tak jsem ju slepil, jestli to nebude tím.
CO poradíte mám dát obyč. bez napájení na střechu ??
Co bude lepší.
Díky
Jara
Ahoj,nedokážu posoudit jestli na to má vliv okno nebo lepený spoj. Já jsem šel cestou antény klasika na střeše. A přijde mi to jako jistota. Teoreticky se na tom nemá co rozbít. Příjem úplně v pohodě. Dokonce v trakotru chytám stanice, které má rádio v autě už problém pobrat.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Je to paráda, asi bych tohle nedokázal. Budou přední blatníky?
Nebudou,podle deky na kapotě z něj bude tygr. Jinak je to nádhera.
Ale kluci, "kde jsou moje blatniky" ??
toš samo že budou co bez natacecich blatniku..
Jo vidíš ještě namontovat slupice na nakladac.
Vito, tu tajgrovu deku jsem si vzal na sbernem dvore kdosi ju vyhodil este zabalenu...
Jinak už budu rád , že to bude hotové a vyjedu z dílny, potrebuji tam dat Vlcnovjana na údržbu a udělat dopravnik na štípané drevo.
Od Danka budu mít uhlovou elektroprevodovku ..
J.
toš samo že budou co bez natacecich blatniku..
Jo vidíš ještě namontovat slupice na nakladac.
Vito, tu tajgrovu deku jsem si vzal na sbernem dvore kdosi ju vyhodil este zabalenu...
Jinak už budu rád , že to bude hotové a vyjedu z dílny, potrebuji tam dat Vlcnovjana na údržbu a udělat dopravnik na štípané drevo.
Od Danka budu mít uhlovou elektroprevodovku ..
J.
Už to pojedéé? Ja uz davam predne blatniky len pred STK
- traktorfanda
Krásná mašinka to se bude pěkně v teple.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Ty budeš rád, že je hotovo a mě po těch pár letech svrbi ruce zase něco začít. Skoro všechno mám na hromadě, chybí jen přední gumy a rozvodovka....ale je to vůbec potřeba?
Ondro,
bez v3s rozvodovky a zadku bych ani do ničeho nepoustel a gumy to je to poslední.
Jestli se me podaří sehnat zadní nápravu v3s a rozvodovku, tak se pustím ještě do jednoho...bez kabiny nebo toje hrozná makacka...ovšem jestli zdraví a manželka dovolí...
bez v3s rozvodovky a zadku bych ani do ničeho nepoustel a gumy to je to poslední.
Jestli se me podaří sehnat zadní nápravu v3s a rozvodovku, tak se pustím ještě do jednoho...bez kabiny nebo toje hrozná makacka...ovšem jestli zdraví a manželka dovolí...
,.. máš môj obdiv
Si frajer
Si frajer