MINI 070, 075
Re: MINI 070, 075
Chlape,jsi zlatý. Mám jenom seznam náhradních dílů, ale nic takového tam není. Kde si to sehnal ?
Až se jaro zeptá...no a co že už je,prostě nestíhám
Ten katalóg mám aj ja. Sú v ňom staré označenia o krúžkov a manžety.
Toto som napísal podľa aktuálneho sortimentu na trhu. Pred dvoma týždňami som jednému pánovi pretesňoval celú hydrauliku podľa tohto zoznamu, ktorý som sem dával ešte niekedy v roku 2017. Ten tvoj o-krúžok je tuším pozícia 36. Teoreticky by tam mohlo dať aj o krúžok 20 x 2,5.
Pretesniť celú hydrauliku trvá tak štyri hodiny.
Toto som napísal podľa aktuálneho sortimentu na trhu. Pred dvoma týždňami som jednému pánovi pretesňoval celú hydrauliku podľa tohto zoznamu, ktorý som sem dával ešte niekedy v roku 2017. Ten tvoj o-krúžok je tuším pozícia 36. Teoreticky by tam mohlo dať aj o krúžok 20 x 2,5.
Pretesniť celú hydrauliku trvá tak štyri hodiny.
Bohužel v tom mém katalogu staženém z netu je hydraulická jednotka jenom jako celek nic víc. Asi to budu muset svěřit nějakému známému hydraulikovi.
Na webe uloz.to je aj iný katalóg...tam je to rozkreslené.... Je to brnkačka
Mám to z toho ulož to,MT 08-70 seznam dílů nic jiného nenajde.
https://ulozto.sk/file/XFGG9TCPD/malotr ... ZTEXoQD2Mt
Od strany 56 je hydraulika...po stranu 59 vrátane...rozkresy s pozíciami a súpis dielov...nič viac nebolo vydané, ale nič viac nepotrebuješ. Zoznam a pozície dielov som Ti sal, stačí Ti len ten jeden rozkres aby si videl kde ide aký okrúžok.
Od strany 56 je hydraulika...po stranu 59 vrátane...rozkresy s pozíciami a súpis dielov...nič viac nebolo vydané, ale nič viac nepotrebuješ. Zoznam a pozície dielov som Ti sal, stačí Ti len ten jeden rozkres aby si videl kde ide aký okrúžok.
Vraj že únia. Na Cz uložto je slovenský zoznam nějaký zkrácený. Na Sk je to opačně. Tak že díky
Ahojte chlapi prosim prosim radu. Letosni orba velke zklamani byla to prvni vetsi orba ale na malem poli co mam jsem to nemohl doladit.. traktor mi delal velke brazdy a obcas me to stahlo ze se traktor zakousl a tahal k jedne strane.. nic mene jsem to nejak pooral ale nejsem spokojeny.. jdu pro radu co pro priste udelat abych neoral takovy velky brazdy.. dát to vice ke kolu?
Mam pluh do vari telesa.. a nosic vlastni vyroby
Mam pluh do vari telesa.. a nosic vlastni vyroby
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Bobe, chtělo by to nějaké fotky. Já mám pluh v ose traktoru a pak už je to jen o srovnání špičky, aby se ti nezařezával. Každý začátek je těžký (s babama taky)
Tak jsem poprvé taky orál s tím minimoněm. Pluh Vari uprostřed,no vypadalo to na vraždu. Po dvou dnech jsem přimontoval ještě jedno kolo na stranu v brázdě a na pluh manželku, neměl jsem jiné závaží tak dobré.
Odhaduji, že by tě ta dvojmontáž taky zachránila. Mám to jílovité tak že uzávěrka, pevné nervy a ten pluh trošku sklonit ať tolik nebere. Koupil jsem to s kompletní dvojmontáží ale za normálních podmínek to mám sundané , zbytečně široké.
Naposledy upravil(a) JARDY dne pon říj 31, 2022 4:53 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
Já myslel fotku traktoru s pluhem v brázdě, aby bylo vidět co to tam dělá
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Ako mozete mat pluh v strede toho traktora, ked ten ma 70cm medzi kolesami a tym padom by pluh musel brat 35cm zeminy to ani omylom, jedine ze tam date pluh z kirovca.
Pluh posunut za koleso tak 10 az 15cm od kolesa k stredu (10cm ak nikdy nebolo orane)
Pluh posunut za koleso tak 10 az 15cm od kolesa k stredu (10cm ak nikdy nebolo orane)
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Blesku to jsem nestihl zapomel jsem si vzit mobil na foceni no