Počasí II
Re: Počasí II
Včera trochu zapršelo, ráno opar, a teď dusno a sauna.
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
Tak už zas prší a bouří zas mě zmokne dřevo no snad zejtra bude líp
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Jj, už prší dobře půl hodinu i tady, s hromy i blesky. Teplota 13 stupňů.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Včera se u nás odpoledne zatáhlo, ale nespadla ani kapka.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Krásná předpověď na deštivý podzim.To bude hříbků.
No nevím, dnes jsem jich našel dost a téměř všechny červivé
V Karpatech je tak mokro, že neujedu, tak nevím co budu dělat.
Asi sedět doma a pít pivo
Jinak i přes špatnou předpověď byla sobota polojasná, až slunečná a dnes se to zlomilo ve 13h, kdy přišla slabá bouřka a s přestávkami pršelo do večera, teď jsou krásné cervanky.
V Karpatech je tak mokro, že neujedu, tak nevím co budu dělat.
Asi sedět doma a pít pivo
Jinak i přes špatnou předpověď byla sobota polojasná, až slunečná a dnes se to zlomilo ve 13h, kdy přišla slabá bouřka a s přestávkami pršelo do večera, teď jsou krásné cervanky.
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Pěkně prší. Vojtěška by chtěla posíct, jenže co potom s ní?
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
Co s ní, do hnoje. Letos už to moc nenaschne.
Tady prší od včerejška. Odpoledne 8 mm. V 17 hodin jsem koukal do srážkoměru. Dneska přez noc nevím, syn ráno skouknul a vylil. Od 7 ráno 3 mm. Teplota venku 16°C v dílně 19,7°C. Jsem nějak nachcípanej a ráno jsem musel mít vestu, byla mi nějak kosa u verštatu.
Tady prší od včerejška. Odpoledne 8 mm. V 17 hodin jsem koukal do srážkoměru. Dneska přez noc nevím, syn ráno skouknul a vylil. Od 7 ráno 3 mm. Teplota venku 16°C v dílně 19,7°C. Jsem nějak nachcípanej a ráno jsem musel mít vestu, byla mi nějak kosa u verštatu.
Tady pršelo včera přes den, v noci nic a před hodinou zas začalo drobně pršet.
Stojím na terase, čumím do blba a najednou slyším krákat farářovy bažanty. Zaostřím nahoru a fakt že jo, už jsou ty kurvy uřvaný tady. Bude dlouhá zima.
Myslíš "ruské vlaštovky"? Poslední roky je jich méně, (asi jak jsou teplejší zimy) tak zůstávají někde jinde...
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
Poslední roky sem je vídal čím dál častěji Předtím cca 10let jen občas Letos se neukázali ale prej je z nich dobrá polívka
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Šel jsem procházkou s Axisem a z lesů se uplně hulí! Venku vlhko, že jsem měl mokrý vlasy. To porostou houbáci!
U nás tyhle vrány, nebo co to myslite nespatřím. Nikdy tu nebyly. Akorát asi krkavci to občas kraká nad polem tak max 4 kousky a Axis je sleduje. Když jsou blýzko skáče a chtěl by je chytit. Asi jako tomu modeláři tuhle toho plachťáka na letišti. On měl dole naviják a vždycky přidělal plachťáka na lanko, podržel, dálkáčem pustil naviják a pak šup ovladač a odpojil plachťáka z lanka. Rozpětí křídel tak 3m. Axis seděl jak přibitej. Jak chlap zvedl plachťáka nad hlavu okamžitě začal skákat jak gumák. Plachťák vždycky přistával do trávy, asi aby se nerozbil. Axis sledoval jak krouží nad loukou a pak jak viděl že jde na přistání, udělal takovej ,,natáhlej" postoj a jak plachťák sedl na louku už k němu. Nevim, asi by mu třeba dal co proto!
U nás tyhle vrány, nebo co to myslite nespatřím. Nikdy tu nebyly. Akorát asi krkavci to občas kraká nad polem tak max 4 kousky a Axis je sleduje. Když jsou blýzko skáče a chtěl by je chytit. Asi jako tomu modeláři tuhle toho plachťáka na letišti. On měl dole naviják a vždycky přidělal plachťáka na lanko, podržel, dálkáčem pustil naviják a pak šup ovladač a odpojil plachťáka z lanka. Rozpětí křídel tak 3m. Axis seděl jak přibitej. Jak chlap zvedl plachťáka nad hlavu okamžitě začal skákat jak gumák. Plachťák vždycky přistával do trávy, asi aby se nerozbil. Axis sledoval jak krouží nad loukou a pak jak viděl že jde na přistání, udělal takovej ,,natáhlej" postoj a jak plachťák sedl na louku už k němu. Nevim, asi by mu třeba dal co proto!
Tak na teploměru 8°C. Teď jsem skoro vobrečel v almaře letní věci. Vybral jsem tílka, kraťasy a dal manželce k pračce! Letos už asi nebudou potřeba. Vyndal termotryka na kraj. Jedno zrovna nasoukal na sebe. Přichází nejhorší roční období u mě. Zrovna jsem nachcípenej rýma a nějak se mi ztratil hlas. Což mě sere bo já si rád pohovořím. Jdu do dílny tam včera bylo ještě 18°C. Kámošovi vyrobit hřídelku na válec. No venku dneska naprd, trochu fouká vítr a těch 8°C žádnej šlágr na práci. Mimo to od včera 18 mm napršelo. Takže je mokro. Budu se v dílně odpoledne dloubat v ramenu pro minibagr. Soused konečně včera našel zásuvky co potřebuju.
Oto, já už před týdnem odevzdal kraťasy, trika bez rukávu a letní pantofle k vyprání. Momentálně mám triko s krátkým rukávem, tepláky a fusekle. Montérky s laclem jsem si připravil do zálohy.