Počasí II

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
ota

Re: Počasí II

#10516 Nový příspěvek od ota »

Čárlsi před chvilkou jsem si nalil kafe a manželka mi podala palírovej pytel a v něm na papírovém tácku zbyly 2 věnečky. Sednu v obýváku na gauč piju kafe a jím ty věnečky. Axis asistuje v kuchyni, manželka paličkou tříská do masa a to je jasnej povel pro Axise. Přišel na skok ke mě, jako si jen odskočil zjistit jestli nejím něco pro něj chutného. Z kuchyně musí vždycky couvat neotočí se mezi linkou a pultem. Couval do chodby tam se otočil a očuchal co to mám z dálky. Jasně to není maso a letěl do kuchyně spátky. Snědl jsem věnečky a odnesl hrnek a pytel do kuchaně na stůl. A šel jsem přilravit pro tu známou med, až přijedou abych to měl. Přijdu naspátek do kuchyně a tam na podlaze cáry. Co to tu je? A manželka no Axis asi nevěřil že v tom pytly nic nezbylo, tak to prozkoumal. No a co zjistil? A manželka no asi že tam nic není tak si šel lehnout na gauč do obýváku.
Myslím že Tvemu hafanovi nic nebude. Když jsme měli basetku otrhala všechny rajčata na který od spoda dostala a snědla je. Nikdy nebyl problém. Druhej den trochu sračky a pak byl klid. Ta sežrala mimo syrové cibule a česneku uplně všechno co se v domácnosti k snědku našlo. U peckovin uměla oddělit packy a koutkem tlamy je plivala ven. Když tenkrát spolkla broskev velkou jak horkovzdušnej balon měli jsme strach z pecky. Veterinář říkal sledujte co vykadí. Samo za dva dny pecka venku. Jak když ji vyšlemuje wapkou.

Čárls

#10517 Nový příspěvek od Čárls »

Uvidím Ona má trochu citlivější zažíváni tuhle ukradla švestku jindy venku špendlík dycky to proběhlo jen jednou a dobrý tentokrát už druhý den Hubená je jak lunt štve mě hlavně s baštou je vybíravá ale jak muže něco ukrást to je radosti Potvora mlsná jedna
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/

ota

#10518 Nový příspěvek od ota »

Axis je taky teď pohublej. Ale začalo to tím letním jarem co na něj přišlo. Hrabal pod sebe a pojímal se. Doktor mu píchnul to tělísko a je klid. Po roce mu ho musí píchnout. A má klid. Kastrace u těhle obrů je dost nebezpečná, už jsme jednou přišli o čubinu tak. No poznám to na Axisovi, že má volnější kšíry které mu dávám když jdeme ven po silnici. Má je volnější. Ale on to tak má každej konec léta když jsou vyžší teploty. Jak se ochladí a začne línat žere jako mlejn. Myslím že teď už pomalu začíná, nezbývají mu žádné granule v misce. Na zimu se obalí. Každej den chodíme ven tak něco spálí. Ale řekl bych, takhle se mu i líp chodí, běhá. Doga je na tohle dobrá, nesežere nic navíc, klidně nechá. Jen kolik potřebuje.
Když chodíme ven trhám si podle silnice různé ovoce. Špendlíky žluté modré. Švestky, ostružiny, hrušky a pak jablka. Axis stojí čumí na mě a chce taky. Když to jím já on chce taky. Dám mu, utrhnu a podám. Poválí to v tlamě a většinou to sní. Ale zase jen kolik chce on. Ukousnu mu kus hrušky, jablka tak to sní. Ukousnu další a už to vyplivne. Když je sladkej kousek tak jo sní. Ale někdy odkloní tlamu a nechce. Nejvíc na procházce sežere trávy. A uplně nejvíc radši má čvachtat se v louži, potápet hubu ke dnu a žrát tu trávu co je na dně pod vodou. Ta mu nejvíc šmakuje.

Čárls

#10519 Nový příspěvek od Čárls »

Uvidím jak se to vyvine dostane rejž s mrkví a bude na dietě v pondělí na veterinu uvidím co dál a jak se to vyvine Ono je to občas na prd obzvlášť u štěňat je jí skoro 10měsícu
a tohle jsem ve věku U Eddyna nezažil ten mi takle haproval až na13 rokách No nic jdu zas ven trochu se zas kroutí tak ať není doma pohroma :(

fikejz

#10520 Nový příspěvek od fikejz »

S předpovědí se naštěstí pacholci netrefili. Neprší furt, jsou jen přeháňky a jen trochu. Od tý doby co začalo spadly jen 4mm. Teplota vylezla na 20 stupínků a zlehounka se rozjasňuje. I tak jsem zmokl, když jsem v přestávce mezi deštěm byl na kopřivách.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.

murár

#10521 Nový příspěvek od murár »

Tak som ešte dnes čerpal vodu do suda. 1500l aby bolo na polievanie. Teraz okolo 16.00 som polieval zeleninu tak trocha postrašilo pár kvapkami a nič!

fikejz

#10522 Nový příspěvek od fikejz »

Před chvílí začlo pršet. Už asi hodinu rachotěj s hrncema i pokličkama , teď do toho přijel nějaký fotograf a jeden blesk stíhá druhý. Teplota je na 19 stupních a aktuálně padá 6mm/h vody.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.

Čárls

#10523 Nový příspěvek od Čárls »

Přihnalo se to rychle sotva sem stačil uklidit štípačku a kabel Potvora taky to mohlo ještě doďku vydržet abych dorovnal štus a přikryl :vztek:
No nic nechám odkrytý a snad ještě bude hezky aby vyshnul a mohl přikrejt plachtou
Jak rychle to přišlo tak rychle odešlo Tak pujdu na chvilku do sklepa Dnes se etavil vodák a až bude mít přírubu staví se a předělá nepřímotopný zasobník na bojler Tak budou dva druhy ohřevu TUV 8) a uvidíme co bude dražší a jak to bude vypadat v budoucnu

Sniper

#10524 Nový příspěvek od Sniper »

Tak nás v 15h přivítal v Bílých Karpatech vydatný déšť, který podle ČHMÚ měl přijít až v 19h.
Trval cca 30 min a měl jsem co dělat, abych se s frézou vyškrábal zpět k cestě.
No pro tento týden mám hotovo.

Obrázek
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.

TATRA NEZNÁ BRATRA

Fík.

#10525 Nový příspěvek od Fík. »

Boleslav pár kapek a zase nic..

Britt

#10526 Nový příspěvek od Britt »

Tady drobounce pršelo asi 2 hodiny, do toho svítí sluníčko... Nic moc to není, ale je zalito.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.

Sniper

#10527 Nový příspěvek od Sniper »

Tady prošla dobrá fronta a ještě má chcát v noci.
No nic, jdu na jedno :pivo:

Obrázek
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.

TATRA NEZNÁ BRATRA

vitex

#10528 Nový příspěvek od vitex »

Ani kapka,jestli mě zaschne podhoubí,tak budu zlej.

Sniper

#10529 Nový příspěvek od Sniper »

Tak už to hrne druhá fronta.
Není tak silná, ale má spadnout 20mm,což je na podzim v lese dost.
Obzvlášť, když to přikrmí každý víkend.

Obrázek

TATRA NEZNÁ BRATRA

hobr

#10530 Nový příspěvek od hobr »

Včera "sprchlo" - 1mm... :shock: Dnes ráno mlha jak pytel. Teď už je hezky. :ano:
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."

Odpovědět

Zpět na „Putyka“