Nějakej ten vtip :)
Re: Nějakej ten vtip :)
Jak říkal můj táta:
Děvče je potřeba hledat v bazénu...
Tam jsou polonahé a bez make-upu.
Děvče je potřeba hledat v bazénu...
Tam jsou polonahé a bez make-upu.
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
Slovenský vidiek sa konečne zmodernizoval!
Pri poslednom sčítaní bolo zistené že na dedinách viacej domácnosti chová Čivavú ako sliepky!
Pri poslednom sčítaní bolo zistené že na dedinách viacej domácnosti chová Čivavú ako sliepky!
Vždycky jsem toužila po tom, aby za mnou muži běhali...
Tak jsem se stala řidičkou MHD.
Tak jsem se stala řidičkou MHD.
Japonští inženýři z Nikonu vyvinuli tak rychlou závěrku zrcadlovky, která dokáže vyfotit babu se zavřenou hubou
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
To je taky poslední investice do vývoje závěrky. Ani Nikon ani Cannon už to vývoje zrcadlovek investovat nebudou. Vše bezzrcadlovky a závěrka elektronická. Zavřenou hubu bude řešit software.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
Jojo, už jsem to četl
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Nuž, otázka je, či sa tie zrkadlovky mali ešte kam posúvať.
Přijde královna k zrcadlu a ptá se
"Zrcadlo zrcadlo kdo je v zemi zdejší nejkrásnější?"
Zrcadlo odpoví
"Uhni nevidím"
"Zrcadlo zrcadlo kdo je v zemi zdejší nejkrásnější?"
Zrcadlo odpoví
"Uhni nevidím"
Baví se spolu tři frekventanti policejní akademie, jak dopadli u zkoušek.
"Píšťalka za jedna, pendrek za jedna, čeština za pět. Dali mi vyskloňovat slovo "Paříž". "A co jsi napsal?" "Paříš, pařím, paříme..."
"A co ty?" obrací se na druhého. "Špatně - píšťalka za jedna, pendrek za jedna, čeština za pět. Měl jsem skloňovat slovo "zeměkoule", a tak jsem napsal - "ze mě koule, z tebe koule, z něho koule."
Třetí policajt se jen usmívá: "Tak to já dopadl výborně - píšťalka i pendrek na výbornou a rovněž čeština za jedna. Já vyfasoval slovo "město." "A co jsi napsal?" "Mně sto, tobě sto, náčelníkovi pětikilo."
"Píšťalka za jedna, pendrek za jedna, čeština za pět. Dali mi vyskloňovat slovo "Paříž". "A co jsi napsal?" "Paříš, pařím, paříme..."
"A co ty?" obrací se na druhého. "Špatně - píšťalka za jedna, pendrek za jedna, čeština za pět. Měl jsem skloňovat slovo "zeměkoule", a tak jsem napsal - "ze mě koule, z tebe koule, z něho koule."
Třetí policajt se jen usmívá: "Tak to já dopadl výborně - píšťalka i pendrek na výbornou a rovněž čeština za jedna. Já vyfasoval slovo "město." "A co jsi napsal?" "Mně sto, tobě sto, náčelníkovi pětikilo."
Ředitelství silnic a dálnic oznamují že v úsecích D1 právě probíhají výstavy pracovních strojů.
Ten poslední je nejlepší. Jen ta výstava bude asi putovní, nebo nějak rozšířená i na spoustu dalších silnic a dál nic
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Ja, kdybych chtěl skočit z okna, tak manželka mi ještě přidá pytel s bordelem!
Brání se rybář porybnému:
„Hrál jsem hru na tabletu a byl jsem blízko dalšího levelu a prut pořád pípal a pípal,
a pak najednou koukám, ryba umřela nudou, tak jsem ji vzal, no sám to tady vidíte.”
Jak začíná nejvíc katastrofa?
Když blondýnka která se přebarvila na brunetu řekne: „Tak jsem přemýšlela...”
„Hrál jsem hru na tabletu a byl jsem blízko dalšího levelu a prut pořád pípal a pípal,
a pak najednou koukám, ryba umřela nudou, tak jsem ji vzal, no sám to tady vidíte.”
Jak začíná nejvíc katastrofa?
Když blondýnka která se přebarvila na brunetu řekne: „Tak jsem přemýšlela...”
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Biden chtěl vědět, jak bude vypadat budoucnost, tak se nechal zmrazit. Byl převzat v roce 2500. Procházím se po New Yorku a ptám se kolemjdoucího:
"To už byla třetí světová válka? "
"Jasně. "
"A kdo vyhrál, my nebo Rusové? "
„Samozřejmě, že bychom... "
A co Coca Cola, ještě se vyrábí? "
„Samozřejmě, že produkuje... "
"A kolik to stojí? "
"Tri rubl... "
"To už byla třetí světová válka? "
"Jasně. "
"A kdo vyhrál, my nebo Rusové? "
„Samozřejmě, že bychom... "
A co Coca Cola, ještě se vyrábí? "
„Samozřejmě, že produkuje... "
"A kolik to stojí? "
"Tri rubl... "
starý ale dobrý......
Ide trabant po diaľnici a odrazu mu dôjde benzín.
Vodič čaká až ho niekto odtiahne. Zastaví mu vodič na Škode asi 120 a chvíľu ho ťahá. O malú chvíľu sa však niečo v škodovke pokazí a tiež zastane. Po chvíli im zastaví vodič BMW a povie: „Ako to tak vidím, tak vás vezmem oboch.“
Vodič trabantu podotkne: „Keď zatrúbim, tak spomalíme áno?“
„Spoľahnite sa“, odpovie šofér BMW.
Tak idú. Na diaľnici, pri radare stoja dvaja policajti a jeden hovorí druhému:“Ty, videl si to?“
„Nie.“
„Predstav si, že tu teraz prešlo BMW asi 180 km/h a ten druhý odpovie no a?“
„Preto ma nemusíš budiť.“
„Ale za ním išla škodovka takou istou rýchlosťou.“
„Vážne?“
Ale,to nie je všetko, za nimi letel trabant a lietal zprava doľava a trúbil, že ich chce predbehnúť a tí debili ho nechceli pustiť.“
Ide trabant po diaľnici a odrazu mu dôjde benzín.
Vodič čaká až ho niekto odtiahne. Zastaví mu vodič na Škode asi 120 a chvíľu ho ťahá. O malú chvíľu sa však niečo v škodovke pokazí a tiež zastane. Po chvíli im zastaví vodič BMW a povie: „Ako to tak vidím, tak vás vezmem oboch.“
Vodič trabantu podotkne: „Keď zatrúbim, tak spomalíme áno?“
„Spoľahnite sa“, odpovie šofér BMW.
Tak idú. Na diaľnici, pri radare stoja dvaja policajti a jeden hovorí druhému:“Ty, videl si to?“
„Nie.“
„Predstav si, že tu teraz prešlo BMW asi 180 km/h a ten druhý odpovie no a?“
„Preto ma nemusíš budiť.“
„Ale za ním išla škodovka takou istou rýchlosťou.“
„Vážne?“
Ale,to nie je všetko, za nimi letel trabant a lietal zprava doľava a trúbil, že ich chce predbehnúť a tí debili ho nechceli pustiť.“