6945 s Klenovca
Moderátor: Lukashil
Re: 6945 s Klenovca
Dobrá vychytávka
Jak to funguje? Stabilizuje to kombajn samo podle nějakých čidel/senzorů, nebo manuálně?
Vidím to poprvé na fortschrittech.
S E512 z roku 1986 jsem jezdil 2 sezóny. Muselo se jezdit pomalu páč to mělo malý průchod materiálu.
E514 už asi fachčí daleko líp.
Jak to funguje? Stabilizuje to kombajn samo podle nějakých čidel/senzorů, nebo manuálně?
Vidím to poprvé na fortschrittech.
S E512 z roku 1986 jsem jezdil 2 sezóny. Muselo se jezdit pomalu páč to mělo malý průchod materiálu.
E514 už asi fachčí daleko líp.
Dvíha a spúšťa sa to čisto hydraulický. U pravej nohy je pedal preklapacka. Čo sa týka priechodu hmoty tak je to ako u 512. S 514 sa tiež nedá lietal po poli. Veď vlastne je to len preoblecena 512. V utorok lietal okolo nás dron. Tak som odhaleny
Dnes sme uspešne absolvovali Technicku kontrolu s motorkami. Ako vzdy pekne po vlastnych. Na dva roky zase pokoj
V ČR STK na 4 roky
U nás je to žiaľ len na dva roky A je jedno či na tej motorke urobím kilometre za dva roky na STK a späť (50km), alebo každú sezónu 20 000km. Akurát traktory dali na štyri roky.
Brano936: tie foto v výšky tam musel dal autor toho. Ja na farmwebe niesom. Mňa tam nechceli
O nič si neprišiel, išlo to tam dole vodou a už tam ani ja nedávam fotky. Ale Marcel čo ťa fotil je dlhoročný fotograf.
Čo tie stromy? Mali ste medveďa?
Čo tie stromy? Mali ste medveďa?
Tu mašinu máš na medveďa?
Šikovný to stroj! Videl som to pár krát v akcii okolo dialnic v Hol.
Šikovný to stroj! Videl som to pár krát v akcii okolo dialnic v Hol.
Toto by som nechcel ani zadarmo. Ono je to len predražena znacka. Nic viac. Za tie prachy co to stalo mohli byt v tej dobe dva traktory Case Puma CVX.
Pavel, ukaž mi Case, nebo jiný traktor, který leze a pracuje tam, kde se člověk s křoviňákem neudrží?
Já si s Fendem dovolím kurva hodně, ale tyhle speciály jsou jak kamzíci.
Reform, nebo Aebi, to musíš vnímat jako speciál, hlavně tedy do svahů, tam jsou doma
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Já když kolikrát vidím jak s tím ve Zlíně sečou břehy Dřevnice, jak v tom svahu jede a prdel mu utíká dolů a chlap vevnitř v pohodě. Akorát ho teda musí bolet večer řádně za krkem.
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
Sniper: ono je to do kopcov dobré,to ano Ja som skôr narážal na tu poruchovosť a servis. Ceny to už ani nehovorim. Tá naša je od nova nejaka nepodarena. Asi ju vyrobili v piatok na fajront včera som na nej mulcoval hore u nás na našom. A tiež také úseky kde poriadne ani na pešo nechodím. A dnes pokračujem.
To se ten Reform tak sere, jo? Já myslel ze to je právě vcelku bezproblémový stroj