VZV Zremb Gliwice, motor URSUS
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
-
Re: VZV Zremb Gliwice, motor URSUS
mikis:
Samostatně po eshopech se blbě shánějí věci od motorpalu, oni většinou používají něco jako síťový marketing, tak je potřeba hledat někde jejich zastoupení. Já konkrétně ty elementy koupil v prodej ADIP, což je síť prodejen dílů pro nákladní auta a prakticky u nich koupíš skoro cokoli, i na traktory, stroje atd., jen záleží na jak ochotného prodavače narazíš, který ti to bude ochotný cokoli najít a objednat.
Trysky vstřikovačů jsou myslím klasické totožné jako v ve starých komůrkových motorech peugeot a VW.
U světlušky jsem na tu gliwici koupil reduktorový startér, ten starý už sotva mlel, tak zatím fakčí dobře, jen zavrtím a blafá :-) Dávku jsem upravil tak nějak rozumně, aby to optimálně jelo, asi mám víc, když mu šlápnu na krk, tak začoudí, ale za to jede jak čert i do kopce :-D takže zatím spokojenost.
Jinak když už se tu bavíme, do novějších Gliwic dávali tříválcové motory Perkins, nemá ho někdo náhodou? Zajímalo by mne srovnání s tím starým dvouválcem, jestli je lepší, jak jede, jestli tahá od spodu atd. Díky
Samostatně po eshopech se blbě shánějí věci od motorpalu, oni většinou používají něco jako síťový marketing, tak je potřeba hledat někde jejich zastoupení. Já konkrétně ty elementy koupil v prodej ADIP, což je síť prodejen dílů pro nákladní auta a prakticky u nich koupíš skoro cokoli, i na traktory, stroje atd., jen záleží na jak ochotného prodavače narazíš, který ti to bude ochotný cokoli najít a objednat.
Trysky vstřikovačů jsou myslím klasické totožné jako v ve starých komůrkových motorech peugeot a VW.
U světlušky jsem na tu gliwici koupil reduktorový startér, ten starý už sotva mlel, tak zatím fakčí dobře, jen zavrtím a blafá :-) Dávku jsem upravil tak nějak rozumně, aby to optimálně jelo, asi mám víc, když mu šlápnu na krk, tak začoudí, ale za to jede jak čert i do kopce :-D takže zatím spokojenost.
Jinak když už se tu bavíme, do novějších Gliwic dávali tříválcové motory Perkins, nemá ho někdo náhodou? Zajímalo by mne srovnání s tím starým dvouválcem, jestli je lepší, jak jede, jestli tahá od spodu atd. Díky
V určitém okamžiku se z každého nářadí stává kladivo
Všechno lze udělat snáz s kladivem
Nevěř na zázraky,spoléhej na kladivo
Optimista je pesimista s kladivem
Když se věci nedaří, každá snaha o zlepšení vede ke kladivu
Jedno kladivo vydá za tunu nářadí
Zdravím pánové mám trochu odlišný dotaz zachránil sem jeden kousek na vrakovišti na dělání kolem domu a dílny . Má ale v hrozném stavu zadní nápravu . Nemá tu náhodou někdo manuál nebo příručku popřípadě fotku jak vypadá náprava v pohodě. součástky sem částečně našel ale podle mě ne všechny . Děkuji za informace.
Jestli je to ještě aktuální, můžu v sobotu vyfotit...
-
Také mne čeká GO nápravy, kola už mám hodně do Ačka :-(
V určitém okamžiku se z každého nářadí stává kladivo
Zdravím chcem sa opýtať máte niekto technický preukaz ale parametre od vysokozdvižneho Zremb gliwice 2005s? Ďakujem
nemá někdo knížku???
zetor 4712
zetor 25K
ZTS 16145
Zetor 7211 rv. 94 poslední 3 kusy
Tz4k14 Prodáno
Zetor 9540
zetor 25K
ZTS 16145
Zetor 7211 rv. 94 poslední 3 kusy
Tz4k14 Prodáno
Zetor 9540
- FrantaLiska
Zdravim jak máte řešené žhaveni na vzv zremb, spravují elektriku v práci a přemýšlím jakým zpusobem to vyresit jestli to nechat jak to bylo nebo to předělat na rele s časováním přes spínací skříňku děkuji za postřehy